Kilolar Firarda 😎

Harika düşündün kuzum iyi geceler

Hadiya bende bir bakaym, bu zayiflayinca koca bosamayida hic anlamiyorum yani
Anaam baya kotu olmus cnm yarn toparla hadi spor da yap
cnm kimin ne kadar yaptığı toplamda görülsün bence yoksa menü yorumlayan dışındakiler görmeyebilir,hem birbirimize motivasyon olur kaptimiz haftalık topluyordu cnm tabloda
tmmdir cnm
Öyle yapalım o zaman canım dediğin gibi yürüyüş dışında spor yapmaya da yönlendirmiş oluruz sadece yapılan sporların puanları eklensin
Hepsni ekliyelim dedik son karar bende hangisi daha cok motive eder diye dusununce oylesi gbi geldi cnm olmadi ilerleyen haftalarda degistirirz ters teperse
Eline sağlık canım

AA geçmiş olsun canım benim. Şimdi biraz daha iyisin sanırım. Birşeyler atistirmissin

Eline sağlık canim ins listede olurum
Olmalisin cnmmm
2 tane adim var hangisi cnm ikisini topluycazmi

Kız hakkaten prof niye sevmiosun hamur muydu aldıkların hep
Yok ya çoğu çikolataydı ama seneler önce sevgili eniştem ekler ve prof almış bize böyle kutu kutu tabi o zaman zayıfım yedim de yedim meğer bozukmuş bunlar ama yerken hiç anlamadım götürdüm gece uykumdan karın ağrısıyla uyandım sabaha kadar tuvaletten çıkamadım zehirlenmişim meğer sevgili anam babam gel seni hastaneye götürelim bile demediler öyle de gamsızlar o gün bugün ekleri ağzıma süremiyorum prof yine biraz daha yenilebilir

Oyy kıyamaam demek o yüzden ekşiliği de almadın tabi
Ben önce kremasını tadıyorum cnm hiç çikoya bulaştırmadan
Şimdi zaten toz bi karışım var genelde onu kullanıyolar krem şanti gibi suyla karıştırıyolar

Hiç almadım üst üste yedim Fena değildi aslında ama tatlı hakkımı bir daha Kazandibi yiyerek kullanacağım

Canım biri 26si yani dünün.
Biri ise ayın 25 inin adımı

Ben yokum canim

kızlar valla kadayıf hemen tartıda kendini belli etti haftaiçi daha dikkat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…