• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Iyi geceler kızlar cumaya kadr donuk menulere baktm spor puanlarni hesapladm ama listeyi yarn guncelliycem uzun surdu uyurm artk oglanda uyumak uzere. Bu arada son karar olarak BerryShake BerryShake dedigi mantiginda adımlarıda puan olark ekliyorm listeye hepsi birden gorunsun kimse buna yazmamis kaptanlar haric baktmki cogunda adim var spor olmasada listede olmak motive ederr :rolleyes:
Harika düşündün kuzum 😘iyi geceler 😍

👍😍😘

Emeğine sağlık canım😍😘

geçmiş olsun canım💕

Allah bağışlasın canım😍😘

Emeğine sağlık canım @diyetcigeldihanim ortim neredesin?

Emeğine sağlık canım💕

Emeğine sağlık canım💕

Ay bu eceyi biliyorum ben.İnstada takip ediyiorum ilk baslama sebebi ogluyla esi çadırda oynarken anne sen gelme kocamansın çadıra sığmazsın demiş oglu.bir de eşiyle problemleri vardı.çok güzel kilo verdi kendine güveni geldi haberlere falan çıktı.ilk esini boşadı. Kisa bir zaman sonra bayağı kaslı bir adamla evlendi zengindide adam beraber spor falan yapıyorlardı o dönemde öğretmenliği de bıraktı.sürekli tatiller falan onuda boşadı.simdi bir sevgilisi daha var

Geçmiş olsun canım

Bismillah de başla canım 😍😘
Hadiya bende bir bakaym, bu zayiflayinca koca bosamayida hic anlamiyorum yani
Dürüst olup bugunkü yediklerimi yazmam lazım

sabah 11
kıymalı börek hazır
kürtböregi hazır
standaet kahvaltılıklar

öglen 17:00
Hazır döner
bol salata
iki şişe gazoz 🙆‍♀️

Aksam
içli köfte
bir dilim pasta
yarım kase yogurtlu garnitürlü makarna
küçük pogaca

telefonum bozuk adım sayımı bilmiyorum cok yürüdüm 5000den fazladır

ev cok dagınık malesef evi halletmem lazım spor yok 🤷‍♀️🙈
Anaam baya kotu olmus cnm yarn toparla hadi spor da yap :spor: :KK36:
cnm kimin ne kadar yaptığı toplamda görülsün bence 😍 yoksa menü yorumlayan dışındakiler görmeyebilir,hem birbirimize motivasyon olur 😘 kaptimiz haftalık topluyordu cnm tabloda
:KK200:tmmdir cnm
Öyle yapalım o zaman canım dediğin gibi yürüyüş dışında spor yapmaya da yönlendirmiş oluruz sadece yapılan sporların puanları eklensin🥰😘
Hepsni ekliyelim dedik son karar bende hangisi daha cok motive eder diye dusununce oylesi gbi geldi cnm olmadi ilerleyen haftalarda degistirirz ters teperse
Eline sağlık canım 😍😍

AA geçmiş olsun canım benim. Şimdi biraz daha iyisin sanırım. Birşeyler atistirmissin

Eline sağlık canim ins listede olurum🤭🤭
Olmalisin cnmmm
26 Eylül Pazar
11.30
4 YK kadar sucuklu yumurta
2 dlm ekmek
1 dlm ekmek
Domates

15 30
1 ksae puding

18.00
2 servis kaşığı kısır
Domates salatalık

22.30 (bu hiç arada yoktu😕)
3 tane hindistan cevizli kurabiye

Şu 2bucuk olmuştur BerryShake BerryShake hzlsel hzlsel Pnrrr-12 Pnrrr-12
Eki Görüntüle 2922703 Eki Görüntüle 2922706
2 tane adim var hangisi cnm ikisini topluycazmi

Kız hakkaten prof niye sevmiosun 😂 hamur muydu aldıkların hep
Yok ya çoğu çikolataydı ama seneler önce sevgili eniştem ekler ve prof almış bize böyle kutu kutu tabi o zaman zayıfım yedim de yedim meğer bozukmuş bunlar ama yerken hiç anlamadım götürdüm🤣🤣 gece uykumdan karın ağrısıyla uyandım sabaha kadar tuvaletten çıkamadım zehirlenmişim meğer sevgili anam babam gel seni hastaneye götürelim bile demediler öyle de gamsızlar😂😂 o gün bugün ekleri ağzıma süremiyorum prof yine biraz daha yenilebilir😅

Yok ya çoğu çikolataydı ama seneler önce sevgili eniştem ekler ve prof almış bize böyle kutu kutu tabi o zaman zayıfım yedim de yedim meğer bozukmuş bunlar ama yerken hiç anlamadım götürdüm🤣🤣 gece uykumdan karın ağrısıyla uyandım sabaha kadar tuvaletten çıkamadım zehirlenmişim meğer sevgili anam babam gel seni hastaneye götürelim bile demediler öyle de gamsızlar😂😂 o gün bugün ekleri ağzıma süremiyorum prof yine biraz daha yenilebilir😅
Oyy kıyamaam demek o yüzden 😢 ekşiliği de almadın tabi
Ben önce kremasını tadıyorum cnm hiç çikoya bulaştırmadan
Şimdi zaten toz bi karışım var genelde onu kullanıyolar krem şanti gibi suyla karıştırıyolar

Oyy kıyamaam demek o yüzden 😢 ekşiliği de almadın tabi
Ben önce kremasını tadıyorum cnm hiç çikoya bulaştırmadan
Şimdi zaten toz bi karışım var genelde onu kullanıyolar krem şanti gibi suyla karıştırıyolar
Hiç almadım üst üste yedim🙈 Fena değildi aslında ama tatlı hakkımı bir daha Kazandibi yiyerek kullanacağım🤣

Hadiya bende bir bakaym, bu zayiflayinca koca bosamayida hic anlamiyorum yani

Anaam baya kotu olmus cnm yarn toparla hadi spor da yap :spor: :KK36:

:KK200:tmmdir cnm

Hepsni ekliyelim dedik son karar bende hangisi daha cok motive eder diye dusununce oylesi gbi geldi cnm olmadi ilerleyen haftalarda degistirirz ters teperse

Olmalisin cnmmm

2 tane adim var hangisi cnm ikisini topluycazmi
Canım biri 26si yani dünün.
Biri ise ayın 25 inin adımı 😘

KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

24 Eylul - 1 Ekim

- Kızlar eksik olan Isim varmı, bende tekrardan kontrol edicem.
-Spor puanlarını El_Em El_Em kaptanimiz ilk sayfaya ekleyebillirmisin acaba.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Bugune kadar olan sporlari menulerden kontrol edicem ama sizde bana yazabillirsniz

Hadiii ozaman Spor yapmayan kalmasın bende oglani uyuttum yemegi firina attip 2 mil leslie yapicam insallah :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ben yokum canim 🙈🙈

Afiyet olsun canım güzel menü ama spor yok su ne kadar içtin🤔

Afiyet olsun canım az yediğin için fıstıklı kadayıfa laf yapmayacağım🤣

Tam Karadeniz menüsü olmuş😋 afiyet olsun canım😘Adımlar çok güzel 🤩

Olsun canım bence çok kaçmamış ama keşke su ve spor da olsaymış🥰

Allah şu menüye bak🤭🤭 Tam ödül günü olmuş sana canım ama cuma gününe kadar çok sıkı tutman lazım😘

Afiyet olsun cnaim güzel menü bence

Güzel menü canim afiyet olsun

Afiyet olsun canim fıstıklı kadayıfı sporla yakaydin iyiydi ama bence yine de yakmissindir saat erken cunku

Afiyet olsun canim. Güzel menü

Bence güzel canim. Günü erken bitirmissin keki de yakmissindir bile canim

Oo cuma menume bakmadım gecikmiş ödül günü ise iyi ama cuma da kacamak varsa bugün baya ayar kaçmış canim benim. Afiyet olsun
kızlar valla kadayıf hemen tartıda kendini belli etti :( haftaiçi daha dikkat edicem

Back