Kilolar Firarda 😎

Simdi gordm cnm yinegeriden geliyorum da .
Yani bence puanlamasak belki adim disinda spor yapmaya motivasyon olurmu acaba diye dusundm.

Siz nasl dusunuyorsunuz kızlar?
cnm kimin ne kadar yaptığı toplamda görülsün bence yoksa menü yorumlayan dışındakiler görmeyebilir,hem birbirimize motivasyon olur kaptimiz haftalık topluyordu cnm tabloda

Öyle yapalım o zaman canım dediğin gibi yürüyüş dışında spor yapmaya da yönlendirmiş oluruz sadece yapılan sporların puanları eklensin

Olur olur o da olur

ooo canım tam keyiflik menü afiyet olsun
prof yiyemiyorum demiştin sanki
Sağ ol canım bir şansımı deneyeyim dedim kaç yıldır yemiyordum belki fikrim değişir diye ama yok bir daha kesinlikle başka bir tatlı yiyeceğim
Bu haftam sporsuz geçti nasl yapcm spor bilmiyorm, suda hergün 3 lt kuzm ama bu gün içemedim
yürüyüş yapabilirsin veya Leslie ile başlayabilirsin canım azar azar yap zamanla arttırırsın

Ortaklarda olmayim canım ama ben yine elimden geldikçe menü bildirip yorumlarım su sıra çok zor oluyor uzun uzun mesaj cevaplamak

Eline sağlık canım
AA geçmiş olsun canım benim. Şimdi biraz daha iyisin sanırım. Birşeyler atistirmissin
Eline sağlık canim ins listede olurum

Afiyet olsun cnaim güzel menü bence
Pazar menüm

Sabah sucuklu yumurta
Salata
Peynir
1 kare helva

Ara sütlü kahve
1 kare beyaz çuklata

Ara
1 hurma
5 badem

Akşam
1 lahmacun
Bol salata
Ayran

BerryShake @yarimuhendis
Güzel menü canim afiyet olsun
12:00 yulafli sut, 1 kucuk muz, 1 tatli kasigi fistik ezmesi
18:30 3 kasik et sote, 3 kasik pilav , salata, ayran, 1 dilim fistikli kadayif
Su: 3 litre
Spor yok
@Azimliiii
Afiyet olsun canim fıstıklı kadayıfı sporla yakaydin iyiydi ama bence yine de yakmissindir saat erken cunku
Afiyet olsun canim. Güzel menü
Bence güzel canim. Günü erken bitirmissin keki de yakmissindir bile canim
Oo cuma menume bakmadım gecikmiş ödül günü ise iyi ama cuma da kacamak varsa bugün baya ayar kaçmış canim benim. Afiyet olsun

Afiyet olsun canim
26 Eylül menüm
Sabah 9:30 1 dlm salam 1 kb peynir 1 dilim ekmek

Öğlen 14h00 1 portion patatesli yumurta,domates

Akşam 19:00 üç çatal çocuktan kalan spagetti

Iki litre su
8 bin adım @Azimliiii Ucmelekannesi
Afiyet olsun canim güzel bence

Ortim sen şahsına münhasır besleniyorsun ona lafım yok. Sporun şahane.. Cuma yine eksiler göreceğimize inanıyorum

Gece değil de gündüz ara öğün olsaymış daha güzel olurmuş ama yine de günün geri kalanı ve adımları düşününce çok sıkıntı değil canım
Gece ara öğünü hariç gayet iyi gözüküyordu canım menü keşke onlar olmasaymış ama sporlar çok iyi olduğu için telafi eder diye düşünüyorum
26 Eylül menüm
Sabah 9:30 1 dlm salam 1 kb peynir 1 dilim ekmek

Öğlen 14h00 1 portion patatesli yumurta,domates

Akşam 19:00 üç çatal çocuktan kalan spagetti

Iki litre su
8 bin adım @Azimliiii Ucmelekannesi
Çok hafif bir gün olmuş afiyet olsun canım
26 Eylül Pazar
Sabah
  • Kahve
Öğle
  • 2 dilim börek
  • Yeşil çay
Akşam
  • 1 küçük şinitzel
  • 1 bardak ayran
2 lt su
2 mil Leslie ➡45 puan
30 dk pilates ➡ 60 puan
BerryShake Pnrrr-12
Afiyet olsun kuzum kalori olarak az olmuş spor da çok iyi

bu hafta pek hedefim yok be gülüm malum dönem başladı yine de 80. 2 diyeyim belki tutar:))

Iyi geceler kızlar cumaya kadr donuk menulere baktm spor puanlarni hesapladm ama listeyi yarn guncelliycem uzun surdu uyurm artk oglanda uyumak uzere. Bu arada son karar olarak BerryShake dedigi mantiginda adımlarıda puan olark ekliyorm listeye hepsi birden gorunsun kimse buna yazmamis kaptanlar haric baktmki cogunda adim var spor olmasada listede olmak motive ederr

Senin de prof olmamış cicim onun yerine 1 koli züber yesen daha iyiydi en azından fitamin almış olurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…