Bu haftam sporsuz geçti nasl yapcm spor bilmiyorm, suda hergün 3 lt kuzm ama bu gün içemedimAfiyet olsun canım güzel menü ama spor yok su ne kadar içtin
cnm kimin ne kadar yaptığı toplamda görülsün benceSimdi gordm cnm yinegeriden geliyorum da.
Yani bence puanlamasak belki adim disinda spor yapmaya motivasyon olurmu acaba diye dusundm.
Siz nasl dusunuyorsunuz kızlar?
Öyle yapalım o zaman canım dediğin gibi yürüyüş dışında spor yapmaya da yönlendirmiş oluruz sadece yapılan sporların puanları eklensin5. Takım Spor Puanlama
Aktivite adı Dakika/Adet Puan Yürüyüş dakika 1 puan Adım sayısı 100 adet 1 puan Leslie dakika 1.5 puan Koşu dakika 4 puan Eliptik dakika 3 puan İp atlama 5 adet 1 puan Jumping Jacks 5 adet 1 puan Zumba dakika 3 puan Cardio dakika 5 puan Jillian dakika 3 puan Yüzme dakika 3 puan Bölgesel egzersizler dakika 2.5 puan Bölgesel egzersizler 10 adet 1 puan Mat pilates dakika 2 puan Reformer pilates dakika 3 puan Yoga dakika 1.5 puan Bisiklet / stepper dakika 3 puan Jessica Smith dakika 2.5 puan Kangoo jumps dakika 3 puan Fitness Blender dakika 3 puan Chloe cardio dakika 5 puan Aletli egzersiz (salon) dakika 3 puan Direnç egzersiz dambıl dakika 4 puan Squat 5 adet 1 puan Tabata-cardio dakika 5 puan
Kızlar spor puanlama sistemimiz sizde kaydedinki burdan hesaplayp menu altina puaninizi yazın
El_Em kaptanım ilk sayfaya ekliyebillirmiyiz herkez bulabilsin diye acaba?
hzlsel canim adimlar ayrica puanliyalimmi yoksa adimlar sen sayiyorsun zaten deyip onlara puan vermessek daha mi iyi olur.
Sağ ol canım bir şansımı deneyeyim dedim kaç yıldır yemiyordum belki fikrim değişir diye ama yok bir daha kesinlikle başka bir tatlı yiyeceğimOlur olur o da olur
ooo canım tam keyiflik menü afiyet olsun
prof yiyemiyorum demiştin sanki
yürüyüş yapabilirsin veya Leslie ile başlayabilirsin canım azar azar yap zamanla arttırırsınBu haftam sporsuz geçti nasl yapcm spor bilmiyorm, suda hergün 3 lt kuzm ama bu gün içemedim
Ortaklarda olmayim canım ama ben yine elimden geldikçe menü bildirip yorumlarım su sıra çok zor oluyor uzun uzun mesaj cevaplamakKİLOLAR FİRARDA 2.ETAP
kollontai (54.6/ ) 2.etap bildirimsiz.
hedef54kg (62,6/61,3/1,3/%2,077)
Goklerce (62.7/63/+0,3/-%0,478)
Azimliiii (65/) 2.etap bildirimsiz.
Ucmelekannesi (65.15/67,40/+2,25/-%3,454)
hadikonusalim(63.9/63,4/0,5/%0,784)
pacman(65.8/) 2.etap bildirimsiz.
Jasminium84 (66,85/) 2.etap bildirimsiz*
Beyaz leylak (66/) 2.etap bildirimsiz
hzlsel (68.4/68,2/0,2/%0,292)
Cagrihilal1 (69,65/68,95/0,7/%1,005)
Sonsuz umut( 69.60/68,75/0,85/%1,220)
Pnrrr-20 (?/ ) 1.etap ftsz bildirim 2.etap bildirmsiz *
Breeze96 (76,35/74,85/1,5/%1,960)
eceboce (73.2/72/1,2/%1,639)
nnurc(72,45/ ) 2.etap ftsz bildirim.
DeryaOnDiet(74.80/74,9/+0,1/-%0,130)
karabiber01 (76,1)
Calypso95 (76.7/76,1/0,6/%0,782)
eliya (80,6)
Nikinik ( ) 1.etap bildirimsiz* 2.etap bildirimsiz*
bilgem tomris(79.7/ ) 2.etap bildirimsiz.
diyetcigeldihanim ( 80,5 /78,3/2,3/%2,857)
Fit mutlu anne (82,2/) 2.etap bildirimsiz.
Tempus(79.3/78/1,3/%1,639)
kardelelen321 (92.15/91,95/0,2/%0,217)
yarimuhendis(72 )
dermabebak (66,9)
Kumsal68 ( 59,4 )
yeni listemiz böyleymiş canlar
Fit mutlu anne Ucmelekannesi sadece ortaklardan mı çıkmak istiyosunuz canlar?
@pacman kuşum bitti mi sısnavların,geliyor mu menülerortaklık durumu olsun mu bu hafta?
hzlsel dediğin gibi bilgem i lizozom u ve kubra yı çıkaralım cnm
@Nikinik cnm 2 haftadır kilon da yok menün de yok ne yapsak?
@Jasminium84 yeni programa başlıcak diyet için pazartesi
@Beyaz leylak cnm bütün listelerden mi çıkmak istiyordun yoksa özel var mı?
@karabiber01 bu hafta başlıyorsun değil mi
canlar toparlamaya çalıştımdurumu belli olmayanların karşısını boş bırakıcam menü spor listesinde
El_Em kuzum sen de el atarsın bu duruma
Eline sağlık canımORTAKLAR
( 24 EYLÜL/1 EKİM )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
@Jasminium84 @Cagrihilal1 BerryShake kardelelen321 @Azimliiii @nnurc @hadikonusalim Pnrrr-12 hzlsel @yarimuhendis @Sonsuz umut Z Z P @Breeze96 Begonya2 @DeryaOnDiet kumsal68 @Tempus @eceboce
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Aranızda gözümden kaçan olmuştur belki kızlar ortak listesinde olmak isteyip de atladığım varsa söylesin ekleme yaparız
AA geçmiş olsun canım benim. Şimdi biraz daha iyisin sanırım. Birşeyler atistirmissinKızlar selam
Gıda zehirlenmesi yaşıyorum, afedersiniz dün gece tuvaletten çıkamadım sabah mide bulantısından mahvoldum apar topar acile gittim serum verdiler biraz toparladım ama midem hala kaynıyor
Bi de ateşim çıkıp duruyor anlamadım zehirlenmede Ateş olur muymuş ilk defa tacrübe ettim
Bi arkadaşım diyor ki dışarıda tavuk yiyeceğiniz zaman sakın soslu yemeyin diyor bozuk tavuğu soslayıp tadı kokusu anlaşılmasın diye öyle servis ediyorlar dedi
Eline sağlık canim ins listede olurumKILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
24 Eylul - 1 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel El_Em @Sonsuz umut @DeryaOnDiet @hadikonusalim kardelelen321 @kollontai @Azimliiii Fit mutlu anne @Tempus Z Z P BerryShake Pnrrr-12 @Breeze96 Ucmelekannesi @Goklerce @yarimuhendis @Calypso95
- Kızlar eksik olan Isim varmı, bende tekrardan kontrol edicem.
-Spor puanlarınıEl_Em kaptanimiz ilk sayfaya ekleyebillirmisin acaba.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Bugune kadar olan sporlari menulerden kontrol edicem ama sizde bana yazabillirsniz
Hadiii ozaman Spor yapmayan kalmasın bende oglani uyuttum yemegi firina attip 2 mil leslie yapicam insallah
o halloldu canımOrtaklarda olmayim canım ama ben yine elimden geldikçe menü bildirip yorumlarım su sıra çok zor oluyor uzun uzun mesaj cevaplamak
Sağ ol canımEline sağlık canım
AA geçmiş olsun canım benim. Şimdi biraz daha iyisin sanırım. Birşeyler atistirmissin
Eline sağlık canim ins listede olurum
Afiyet olsun cnaim güzel menü bence
Güzel menü canim afiyet olsunPazar menüm
Sabah sucuklu yumurta
Salata
Peynir
1 kare helva
Ara sütlü kahve
1 kare beyaz çuklata
Ara
1 hurma
5 badem
Akşam
1 lahmacun
Bol salata
Ayran
BerryShake @yarimuhendis
Afiyet olsun canim fıstıklı kadayıfı sporla yakaydin iyiydi ama bence yine de yakmissindir saat erken cunku12:00 yulafli sut, 1 kucuk muz, 1 tatli kasigi fistik ezmesi
18:30 3 kasik et sote, 3 kasik pilav , salata, ayran, 1 dilim fistikli kadayif
Su: 3 litre
Spor yok
@Azimliiii
Afiyet olsun canim. Güzel menü26 Eylül menüm
Kahvaltı:10.30
1yk kuymak
Ceyrek kk peynir
1ck bal
Domates salatalık biber
2dilim ekmek
Aksam:15.30
hamsi tava
Salata
2dilim ekmek
20.00
4tane minik incir
Su:2 litre
Spor:25 dk leslie 40 dk yürüyüş.
Eki Görüntüle 2922636
@Azimliiiihzlsel Pnrrr-12 Begonya2
Bence güzel canim. Günü erken bitirmissin keki de yakmissindir bile canim26.09.2021
Kahvaltı
-domates
-salatalık
-peynir
-Yarım haşlanmış yumurta
-1 çk bal
-1 çk tereyağ
-Çay
Sade kahve
Öğle (16.00 gibi)
-4 yaprak sarma
-3 lahana sarma
-1 kase yoğurt
Sade soda, 1 tk fıstık ezmesi, yarım dilim kek
Sade kahve
Su 1 lt belki
Spor yok
Hafta sonu diyetimin ucu kaçıyor
@ecebocePnrrr-12
Oo cuma menume bakmadım gecikmiş ödül günü ise iyi ama cuma da kacamak varsa bugün baya ayar kaçmış canim benim. Afiyet olsunDürüst olup bugunkü yediklerimi yazmam lazım
sabah 11
kıymalı börek hazır
kürtböregi hazır
standaet kahvaltılıklar
öglen 17:00
Hazır döner
bol salata
iki şişe gazoz
Aksam
içli köfte
bir dilim pasta
yarım kase yogurtlu garnitürlü makarna
küçük pogaca
telefonum bozuk adım sayımı bilmiyorum cok yürüdüm 5000den fazladır
ev cok dagınık malesef evi halletmem lazım spor yok
Afiyet olsun canim26 Eylül Menüm
Sabah 2 kayısı 2 hurma 3 ceviz ve light sütlü sade kahve
Kahvaltı 1 yumurta, 2 dilim peynir, soslu yeşil zeytin, domates salatalık limonlu maydanoz, limonlu yeşil çay
Ara 1/4 er karamelli ve muzlu donut,1 er lokma simit bazlama ve normal ekmek
telvesiyle türk kahvesi
Akşam tavuk kanat ızgara 3 küçük 3 büyük parça, 2 kaşık yoğurt, 4 kaşık kabak patlıcan taze fasülye karışık sote
Ara limonlu yeşil çay, 1 protein bar, 1 disk eti gong acılı peynirli
2 lt su
3 mil Leslie 67.5 puan
10.000 adım 100 puan
15 dk bölgesel 37.5 puan
kardelelen321
Eki Görüntüle 2922716
Afiyet olsun canim güzel bence26 Eylül menüm
Sabah 9:30 1 dlm salam 1 kb peynir 1 dilim ekmek
Öğlen 14h00 1 portion patatesli yumurta,domates
Akşam 19:00 üç çatal çocuktan kalan spagetti
Iki litre su
8 bin adım @AzimliiiiUcmelekannesi
Mecbur tutucaz artıkAllah şu menüye bakTam ödül günü olmuş sana canım ama cuma gününe kadar çok sıkı tutman lazım
Saol canım aslında daha dengeli beslenmeliyim biliyorum çok karbonitrat alıyorum ama bu hafta dengeliycem inşallahAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel bence
Ortim sen şahsına münhasır besleniyorsun ona lafım yok. Sporun şahane.. Cuma yine eksiler göreceğimize inanıyorum26 Eylül Menüm
Kahvaltı 1 yumurta, 2 dilim peynir, soslu yeşil zeytin, domates salatalık limonlu maydanoz, limonlu yeşil çay
telvesiyle türk kahvesi
Akşam tavuk kanat ızgara 3 küçük 3 büyük parça, 2 kaşık yoğurt, 4 kaşık kabak patlıcan taze fasülye karışık sote
2 lt su
3 mil Leslie 67.5 puan
10.000 adım 100 puan
15 dk bölgesel 37.5 puan
kardelelen321
Eki Görüntüle 2922716
Gece değil de gündüz ara öğün olsaymış daha güzel olurmuş ama yine de günün geri kalanı ve adımları düşününce çok sıkıntı değil canım26 Eylül Pazar
11.30
4 YK kadar sucuklu yumurta
2 dlm ekmek
1 dlm ekmek
Domates
15 30
1 ksae puding
18.00
2 servis kaşığı kısır
Domates salatalık
22.30 (bu hiç arada yoktu)
3 tane hindistan cevizli kurabiye
Şu 2bucuk olmuşturBerryShake hzlsel Pnrrr-12
Eki Görüntüle 2922703 Eki Görüntüle 2922706
Gece ara öğünü hariç gayet iyi gözüküyordu canım menü keşke onlar olmasaymış ama sporlar çok iyi olduğu için telafi eder diye düşünüyorum26 Eylül Menüm
telvesiyle türk kahvesi
2 lt su
3 mil Leslie 67.5 puan
10.000 adım 100 puan
15 dk bölgesel 37.5 puan
kardelelen321
Eki Görüntüle 2922716
Çok hafif bir gün olmuş afiyet olsun canım26 Eylül menüm
Sabah 9:30 1 dlm salam 1 kb peynir 1 dilim ekmek
Öğlen 14h00 1 portion patatesli yumurta,domates
Akşam 19:00 üç çatal çocuktan kalan spagetti
Iki litre su
8 bin adım @AzimliiiiUcmelekannesi
Afiyet olsun kuzum kalori olarak az olmuş spor da çok iyi26 Eylül Pazar
Sabah
Öğle
- Kahve
Akşam
- 2 dilim börek
- Yeşil çay
2 lt su
- 1 küçük şinitzel
- 1 bardak ayran
2 mil Leslie ➡45 puan
30 dk pilates ➡ 60 puan
BerryShake Pnrrr-12
İnşaAllah kuzm, afedersin kıçımı kaldırablsem başlarım inşaAllahyürüyüş yapabilirsin veya Leslie ile başlayabilirsin canım azar azar yap zamanla arttırırsın
bu hafta pek hedefim yok be gülüm malum dönem başladı yine de 80. 2 diyeyim belki tutar:))24 Eylül - 1Ekim Cuma Hedef Tablosu
����
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ hzlsel 68,2 67,9 @Calypso95 76, 1 @eliya 80,6 79,6 @Sonsuz umut 68,75 kardelelen321 91, 95 90 @DeryaOnDiet 74,9 74,2 @Tempus 78 77 @Azimliiii @Breeze96 74, 85 74 Pnrrr-12 76 74,5 Ucmelekannesi 67,4 66,5 BerryShake 61,3 60,5 @Nikinik @eceboce 72 71,1 @Goklerce 63 62 @nnurc 72,10 71 @pacman 65,8 65,5 @hadikonuşalım 63,4 62 @Jasminium84 @Cagrihilal1 68, 95 68,5 ekim2009 Z Z P 66, 9 @karabiber01 76,1 @yarimuhendis 72,4 70 Begonya2 78,3 76,5 @sabahvesen 74
Cuma tartın var mı? :) ben tutuyorum artık canım, menün de yok hiç o yüzden eskiden kaldı adın diye düşünmüştümbu hafta pek hedefim yok be gülüm malum dönem başladı yine de 80. 2 diyeyim belki tutar:))
Senin de prof olmamış cicimGece değil de gündüz ara öğün olsaymış daha güzel olurmuş ama yine de günün geri kalanı ve adımları düşününce çok sıkıntı değil canım
Gece ara öğünü hariç gayet iyi gözüküyordu canım menü keşke onlar olmasaymış ama sporlar çok iyi olduğu için telafi eder diye düşünüyorum
Çok hafif bir gün olmuş afiyet olsun canım
Afiyet olsun kuzum kalori olarak az olmuş spor da çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?