• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Cuma 61.3 kg bugün 61.9 kg fark +600 gr
ama dünden -600 gr kardelelen321 kardelelen321 ortağım
20210927_094541.jpg

Cuma 61.3 kg bugün 61.9 kg fark +600 gr
ama dünden -600 gr kardelelen321 kardelelen321 ortağım
Eki Görüntüle 2922816
Harikasın canım ya🤩🤩 Cuma nasıl bir eksi gelir senden acaba😍
Artık bi gelenek senin için canım🤣🤣cumaya -800 yaparsın sen❤

Hafta sonu yediklerinden sonra bu artıcık olmuş🤣🤣ben sana da inanıyorum cumaya güzel bi eksiyle gekeceksin😍
Artık yapamıyorum öyle şeyler ama inşallah kuzum ya sen de çok güzel bir eksi göreceksin eminim😍😍😍

Ah kuzum beniiim :KK74: teşekkür ederimmm inşallah sen de en az 2 kg eksi göresin 😍😘😘😘
Yeni uyandım şimdi kalkıp ip atlayacağım tartılacağım sonrasında😊spor tablolarında puanlı sisteme geçiş yaptık az sürede fazla puan kazandıran ve fazla kalori yaktıran sporuma başlamam gerekiyor🤣🤣🤣

Yeni uyandım şimdi kalkıp ip atlayacağım tartılacağım sonrasında😊spor tablolarında puanlı sisteme geçiş yaptık az sürede fazla puan kazandıran ve fazla kalori yaktıran sporuma başlamam gerekiyor🤣🤣🤣
Kolay gelsin canım😍
Birazdan tartılacağım ama burda söyler miyim bilmiyorum sürpriz de olabilir cumaya😍
İyi madem bizi büyük bir sürpriz bekliyor o zaman🤩🤩
Kuzum ben senden çok artıyım😂
Cumaya güzel eksiler gelecek eminim😍

Ortim sen cuma günü yine güzel bi eksi görürsün. Merakla bekliyorum. 👍👍👍
Cuma günü fena yedim o yüzden bu bana az bile geldi🤣 Zaten hep artıyla başlıyorum pazartesiye inşallah ikimizde güzel eksiler göreceğiz😘🥰

Harikasın canım ya🤩🤩 Cuma nasıl bir eksi gelir senden acaba😍

Artık yapamıyorum öyle şeyler ama inşallah kuzum ya sen de çok güzel bir eksi göreceksin eminim😍😍😍
😍 sağol bebişim artımı beğendiğin için hehe
60 küsür birşey gelsem kafi 😍

hehe 😆 tamam canım

Kuzum ben senden çok artıyım😂
Cumaya güzel eksiler gelecek eminim😍

Ortim sen cuma günü yine güzel bi eksi görürsün. Merakla bekliyorum. 👍👍👍
60 küsür gelsem kafi cnm 😍 ama senin menülere biraz dokanacam akşam 🤭 ona göre bugün daha dengeli beslen kuzum,hep hamur yiyosun 😿

günaydın kızlar :KK60: :KK200:

çok şükür bugün biraz daha iyiyim

ateşim düştü, sadece karnımda yumruk yemişim gibi bir ağrı var, ayağa kalkarken canım acıyor
midem de buruk biraz ama düne göre çok daha iyi

sabah tartıldım 67,55 çıktım
cuma hedefimi 66,50 olarak belirledim canım BerryShake BerryShake

günaydın kızlar :KK60: :KK200:

çok şükür bugün biraz daha iyiyim

ateşim düştü, sadece karnımda yumruk yemişim gibi bir ağrı var, ayağa kalkarken canım acıyor
midem de buruk biraz ama düne göre çok daha iyi

sabah tartıldım 67,55 çıktım
cuma hedefimi 66,50 olarak belirledim canım BerryShake BerryShake
Geçmiş olsun canım

KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL

Azimliiii Azimliiii anacım tatili 1 hafta daha uzatmaya karar verdiniz heralde :sinirli: afiyet muhabbet olsun ne diim 😂
Z Z P cnm medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum ama lütfen bütün güne yayma cısları kuzum ve daha dengeli daha sebzeli beslenmeye çalış :)
kumsal68 kumsal68 kuzum cuma kilonu yazmış mıydın? :) bi daha bakıcam geçmişe gerçi
DeryaOnDiet DeryaOnDiet nasılsın kuzum? kaç gündür göremiyorum seni sohbette iyi misin balım 😿

kaçamaklı da olsa menü yazanları ayrıca teşekkür ederim 😍 mühim olan saklamak değil bunun farkında olup dengelemeye çalışarak yola devam etmek canlar :KK36:

Back