- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık bi gelenek senin için canımcumaya -800 yaparsın sen❤
Hafta sonu yediklerinden sonra bu artıcık olmuşben sana da inanıyorum cumaya güzel bi eksiyle gekeceksinCuma 61.3 kg bugün 61.9 kg fark +600 gr
ama dünden -600 gr kardelelen321 ortağım
Eki Görüntüle 2922816
Ah kuzum beniiim teşekkür ederimmm inşallah sen de en az 2 kg eksi göresinArtık bi gelenek senin için canımcumaya -800 yaparsın sen❤
Hafta sonu yediklerinden sonra bu artıcık olmuşben sana da inanıyorum cumaya güzel bi eksiyle gekeceksin
Harikasın canım ya Cuma nasıl bir eksi gelir senden acabaCuma 61.3 kg bugün 61.9 kg fark +600 gr
Eki Görüntüle 2922816
Artık yapamıyorum öyle şeyler ama inşallah kuzum ya sen de çok güzel bir eksi göreceksin eminimArtık bi gelenek senin için canımcumaya -800 yaparsın sen❤
Hafta sonu yediklerinden sonra bu artıcık olmuşben sana da inanıyorum cumaya güzel bi eksiyle gekeceksin
Yeni uyandım şimdi kalkıp ip atlayacağım tartılacağım sonrasındaspor tablolarında puanlı sisteme geçiş yaptık az sürede fazla puan kazandıran ve fazla kalori yaktıran sporuma başlamam gerekiyorAh kuzum beniiim teşekkür ederimmm inşallah sen de en az 2 kg eksi göresin
Birazdan tartılacağım ama burda söyler miyim bilmiyorum sürpriz de olabilir cumayaHarikasın canım ya Cuma nasıl bir eksi gelir senden acaba
Artık yapamıyorum öyle şeyler ama inşallah kuzum ya sen de çok güzel bir eksi göreceksin eminim
Kuzum ben senden çok artıyım
Ortim sen cuma günü yine güzel bi eksi görürsün. Merakla bekliyorum.Cuma 61.3 kg bugün 61.9 kg fark +600 gr
Eki Görüntüle 2922816
Kolay gelsin canımYeni uyandım şimdi kalkıp ip atlayacağım tartılacağım sonrasındaspor tablolarında puanlı sisteme geçiş yaptık az sürede fazla puan kazandıran ve fazla kalori yaktıran sporuma başlamam gerekiyor
İyi madem bizi büyük bir sürpriz bekliyor o zamanBirazdan tartılacağım ama burda söyler miyim bilmiyorum sürpriz de olabilir cumaya
Cuma günü fena yedim o yüzden bu bana az bile geldi Zaten hep artıyla başlıyorum pazartesiye inşallah ikimizde güzel eksiler göreceğizKuzum ben senden çok artıyım
Cumaya güzel eksiler gelecek eminim
Ortim sen cuma günü yine güzel bi eksi görürsün. Merakla bekliyorum.
sağol bebişim artımı beğendiğin için heheHarikasın canım ya Cuma nasıl bir eksi gelir senden acaba
Artık yapamıyorum öyle şeyler ama inşallah kuzum ya sen de çok güzel bir eksi göreceksin eminim
hehe tamam canımYeni uyandım şimdi kalkıp ip atlayacağım tartılacağım sonrasındaspor tablolarında puanlı sisteme geçiş yaptık az sürede fazla puan kazandıran ve fazla kalori yaktıran sporuma başlamam gerekiyor
60 küsür gelsem kafi cnm ama senin menülere biraz dokanacam akşam ona göre bugün daha dengeli beslen kuzum,hep hamur yiyosunKuzum ben senden çok artıyım
Cumaya güzel eksiler gelecek eminim
Ortim sen cuma günü yine güzel bi eksi görürsün. Merakla bekliyorum.
Tartıldım ama söylemeyeceğimmm sürpriz olsunKolay gelsin canım
İyi madem bizi büyük bir sürpriz bekliyor o zaman
Cuma günü fena yedim o yüzden bu bana az bile geldi Zaten hep artıyla başlıyorum pazartesiye inşallah ikimizde güzel eksiler göreceğiz
Halledeceğim dediysem hallolur canim .Günaydın
BBu sabah +1 kg çıktım cumaya kadar halledicem inşallah
Olsun canım nedenini biliyorsun dengeler ona göre bir menü oluştursan halledersin
Güzel bir rakam gördüğüne adım kadar eminimTartıldım ama söylemeyeceğimmm sürpriz olsun
çok iyi canım ne güzel eksiKilo bildirimimi ilistiriyim şuraya
Cuma 67.4
Pazartesi 67
Fark -400
Geçmiş olsun canımgünaydın kızlar
çok şükür bugün biraz daha iyiyim
ateşim düştü, sadece karnımda yumruk yemişim gibi bir ağrı var, ayağa kalkarken canım acıyor
midem de buruk biraz ama düne göre çok daha iyi
sabah tartıldım 67,55 çıktım
cuma hedefimi 66,50 olarak belirledim canım BerryShake
Çok güzel canım tebrik ederimKilo bildirimimi ilistiriyim şuraya
Cuma 67.4
Pazartesi 67
Fark -400
Artık bakalımGüzel bir rakam gördüğüne adım kadar eminim
No | Uye | 24 Eylül | 25 Eylül | 26 Eylül |
1 | Azimliiii | |||
2 | @Breeze96 | |||
3 | C Cagrihilal1 | |||