Kilolar Firarda 😎

Cuma 61.3 kg bugün 61.9 kg fark +600 gr
ama dünden -600 gr kardelelen321 ortağım
Eki Görüntüle 2922816
Harikasın canım ya Cuma nasıl bir eksi gelir senden acaba
Artık bi gelenek senin için canımcumaya -800 yaparsın sen❤

Hafta sonu yediklerinden sonra bu artıcık olmuşben sana da inanıyorum cumaya güzel bi eksiyle gekeceksin
Artık yapamıyorum öyle şeyler ama inşallah kuzum ya sen de çok güzel bir eksi göreceksin eminim

Ah kuzum beniiim teşekkür ederimmm inşallah sen de en az 2 kg eksi göresin
Yeni uyandım şimdi kalkıp ip atlayacağım tartılacağım sonrasındaspor tablolarında puanlı sisteme geçiş yaptık az sürede fazla puan kazandıran ve fazla kalori yaktıran sporuma başlamam gerekiyor

Yeni uyandım şimdi kalkıp ip atlayacağım tartılacağım sonrasındaspor tablolarında puanlı sisteme geçiş yaptık az sürede fazla puan kazandıran ve fazla kalori yaktıran sporuma başlamam gerekiyor
Kolay gelsin canım
Birazdan tartılacağım ama burda söyler miyim bilmiyorum sürpriz de olabilir cumaya
İyi madem bizi büyük bir sürpriz bekliyor o zaman
Kuzum ben senden çok artıyım
Cumaya güzel eksiler gelecek eminim

Ortim sen cuma günü yine güzel bi eksi görürsün. Merakla bekliyorum.
Cuma günü fena yedim o yüzden bu bana az bile geldi Zaten hep artıyla başlıyorum pazartesiye inşallah ikimizde güzel eksiler göreceğiz

Harikasın canım ya Cuma nasıl bir eksi gelir senden acaba

Artık yapamıyorum öyle şeyler ama inşallah kuzum ya sen de çok güzel bir eksi göreceksin eminim
sağol bebişim artımı beğendiğin için hehe
60 küsür birşey gelsem kafi

hehe tamam canım

Kuzum ben senden çok artıyım
Cumaya güzel eksiler gelecek eminim

Ortim sen cuma günü yine güzel bi eksi görürsün. Merakla bekliyorum.
60 küsür gelsem kafi cnm ama senin menülere biraz dokanacam akşam ona göre bugün daha dengeli beslen kuzum,hep hamur yiyosun

günaydın kızlar

çok şükür bugün biraz daha iyiyim

ateşim düştü, sadece karnımda yumruk yemişim gibi bir ağrı var, ayağa kalkarken canım acıyor
midem de buruk biraz ama düne göre çok daha iyi

sabah tartıldım 67,55 çıktım
cuma hedefimi 66,50 olarak belirledim canım BerryShake

Geçmiş olsun canım

KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL

Azimliiii anacım tatili 1 hafta daha uzatmaya karar verdiniz heralde afiyet muhabbet olsun ne diim
Z Z P cnm medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum ama lütfen bütün güne yayma cısları kuzum ve daha dengeli daha sebzeli beslenmeye çalış :)
kumsal68 kuzum cuma kilonu yazmış mıydın? :) bi daha bakıcam geçmişe gerçi
DeryaOnDiet nasılsın kuzum? kaç gündür göremiyorum seni sohbette iyi misin balım

kaçamaklı da olsa menü yazanları ayrıca teşekkür ederim mühim olan saklamak değil bunun farkında olup dengelemeye çalışarak yola devam etmek canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…