- 31 Temmuz 2020
- 20.403
- 60.233
- 548
Ay gerçekten öyle canim.Geçen sen kabak pahalandı demiştin ya bugün markete gittim domates ya Allah’ın domatesi 18 lira verdim içime dert olduHer şey çok pahalı gerçekten kitaplar hakikaten aşırı pahalı Allah tüm velilerimize yardım etsin
Sen böyle şahane sporların sahibisin bize müthiş menülerle gelecek eminimAynen canımyusuf yusuf moduna girdim
Ayy ben yapamadım ama maşallah sana
iyi geceler kuzumİyi geceler prensesler
Amin canım zor günler bekliyor bizi gerçektenAy gerçekten öyle canim.
Sanırım kitlikla filan alakali. zamanla yiyecek içecek bulmamiz bile zorlaşacak sanırım.
Bu sene başımıza gelen sel felaketi de etken sanırım. Hayırlısı rabbim yardımcısı olsun herkesin.
Allah razı olsun canım 3 günlük oldu minnoş normal doğum canım kızım da normaldiUcmelekannesi alıntıda yazdığım yazı görünmüyor ya tuhaf bı kaç seferdir oluyor bu neden acaba bilekliği takmaya bı fırsatım olmuyor ki sürekli bişey çıkıyor
UcanSupurge ay canım sen ne ara doğum yaptın ben kaçırdım çok sevindim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat, insan olsun insAllah normal doğum mu oldu
Çok sağol canımın içiOh ne güzel çok sevindim. İns hep öyle olur. Maşallah onlara
Daha doğum yapalı ne oldu ins bir kaç güne toparlarsin canim. Sagsaglim kurtuldunuz ya çok şükür
Tamamdır canımdiğer kızlar daha müsait herhalde onlardan sonrada sen uygun oluyorsun sanırım aklıma yazdımteşekkür ederiz
Tebrikler @Breeze96 emeğine sağlık canımORTAKLAR SONUÇ
( 17 /24 EYLÜL )
KIZLAR BU HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
@Breeze96Fit mutlu anne
tebrikler kızlar
,
@Azimliiii @Goklerce %-0,478 BerryShake Ucmelekannesi %-1,377 @hadikonusalim @Jasminium84 %0,784 @Beyaz leylak @Cagrihilal1 %0,096 hzlsel Pnrrr-12 %0,942 @Sonsuz umut @nnurc %1,700 @Breeze96 Fit mutlu anne %2,264 @DeryaOnDiet @Calypso95 %0,652 @Tempus kardelelen321 %1,856 @yarimuhendis @bilgem tomris %- @Nikinik @karabiber01 %- @eceboce @sabahvesen %1,639
Sağol canımAyyy kaptanım ellerine sağlık.Bugün evdeyiz diye düşünüyordum. Eşim ise gitmedi carisya çıktık kızlara test kitabı ek kitap falan alınacaktı derken geç döndük eve sonrasında yemekti falan derken telefonu yenice elime alabildim .
@Breeze96Fit mutlu anne tebrikler canlarr
Takıyorum canım bklm insAllahGece yatarken bari tak başka bir çaresi yok . Bileklik az da olsa rahatlatacaktir
Ya MaşAllah canım çok şükür geçmiş olsun canım dikkat et kendineAllah razı olsun canım 3 günlük oldu minnoş normal doğum canım kızım da normaldi
Tamam canım ben de adım listesini tutarım bugün itibariyle
Harika cnmTamam canım ben de adım listesini tutarım bugün itibariyle
Afiyet olsun canım ben de birazdan Türk kahvesi içeceğimHarika cnm
Bi sütlü kahvemi içeyim önce ceviz ve hurmayla
Sana da afiyet olsun kuşumAfiyet olsun canım ben de birazdan Türk kahvesi içeceğim
KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
No Uye 17.09 18.09 19.09 20.09 21.09 22.09 23.09 Sonuç 1 @Azimliiii * * * * 4 2 @Beyaz leylak * * * * 4 3 @bilgem tomris ------- 4 @Breeze96 * * * * * * * 7 5 @Cagrihilal1 * * * * * * * 7 6 @Calypso95 * * * * * 5 7 @DeryaOnDiet * * * * * * * 7 8 @eceboce * * * * * * * 7 9 @eliya * 1 10 Fit mutlu anne * * * * * * 6 11 @Goklerce * * * * * * 6 12 @hadikonusalim * 1 13 BerryShake * * * * * * * 7 14 hzlsel * * * * * * * 7 15 @Jasminium84 ------- 16 @karabiber01 * 1 17 kardelelen321 * * * 3 18 @Kubraaaccc ------- 19 @Lizozom55 ------- 20 @Nikinik * 1 21 @nnurc * * * * 4 22 @pacman ------- 23 Pnrrr-12 * * * * * * 6 24 @Sonsuz umut * * * * * 5 25 @Tempus * * * * 4 26 @yarimuhendis * * * 3 27 @Dermabebak * * * * * * 6 28 @sabahvesen * * * * 4
Kizlarrr @Azimliiii nin en son paylaştığını üzerinden devam ettimEl_Em
Tüm menülerini hafta boyunca itina ile paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyor tebrik ediyorum
@Breeze96 @Cagrihilal1 @DeryaOnDiet
@eceboceBerryShake hzlsel
bu arada ne kadarrrrr cokk üzgün sürat oldum yaa. Menü yazmama sayısı yazilandan çok neredeyse
Menü tablosunda duruyum canim menulerimi yazıyım sadece ortaklar da olmak istemedim
Menü tablosunda duruyum canim menulerimi yazıyım sadece ortaklar da olmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?