• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

👉👉Üst üste 2 etap bildirimsiz olan üyeler çıkarılmıştır
👉👉 Notlarda (*) simgesi bilgimiz dahilinde olan bildirimsizlikleri kapsar
👉👉 Fotoğrafsız bildirimler listede yer almamaktadır ( başlangıç kilolarınız dahil )

ETAP BİRİNCİMİZ
@diyetcigeldihanim
:sampiyon:

KİLOLAR FİRARDA 2.ETAP

kollontai (54.6/ ) 2.etap bildirimsiz.
hedef54kg (62,6/61,3/1,3/%2,077)
Goklerce (62.7/63/+0,3/-%0,478)
Azimliiii (65/) 2.etap bildirimsiz.
Ucmelekannesi (65.15/67,40/+2,25/-%3,454)
hadikonusalim(63.9/63,4/0,5/%0,784)
pacman(65.8/) 2.etap bildirimsiz.
Jasminium84 (66,85/) 2.etap bildirimsiz*
Beyaz leylak (66/) 2.etap bildirimsiz
hzlsel (68.4/68,2/0,2/%0,292)
Cagrihilal1 (69,65/68,95/0,7/%1,005)
Sonsuz umut( 69.60/68,75/0,85/%1,220)
Pnrrr-20 (?/ ) 1.etap ftsz bildirim 2.etap bildirmsiz *
Breeze96 (76,35/74,85/1,5/%1,960)
eceboce (73.2/72/1,2/%1,639)
nnurc(72,45/ ) 2.etap ftsz bildirim.
DeryaOnDiet(74.80/74,9/+0,1/-%0,130)
karabiber01 (76,1)
Calypso95 (76.7/76,1/0,6/%0,782)
eliya (80,6)
Nikinik ( ) 1.etap bildirimsiz* 2.etap bildirimsiz*
bilgem tomris(79.7/ ) 2.etap bildirimsiz.
diyetcigeldihanim ( 80,5 /78,3/2,3/%2,857)
Fit mutlu anne (82,2/) 2.etap bildirimsiz.
Tempus(79.3/78/1,3/%1,639)
kardelelen321 (92.15/91,95/0,2/%0,217)
yarimuhendis(72 )
dermabebak (66,9)
Kumsal68 ( 59,4 )
Aaaa ben geçen haftada mı bildirim yapmamışım 😔😔
Ayy yaa benim günler mi ışık hızıyla geçiyor acaba yahu öfffff🙄😁

Tebrikler canım💕

Tebrikler canım💕

Hadi hayırlı başarılar canim💕

Bu hafta iyi bir eksiyle geleceğine eminim💕

Tebrikler canım💕

Tebrikler canım💕

Tebrikler canım💕

Tebrikler canım💕

Çoğu ödem haftaya halledersin bebişim😍😘

Tebrikler canım💕

Tebrikler canım💕

Tebrikler canım💕

Tebrikler canım💕

Aynen gecen hafta farkettim bende.Ne kadar buradayız o kadar iyi😍😘

Tebrikler canım💕

3günde 3kilo aldım hızlı alıyoruz dikkatli olmamız lazım.Yeniden bismillah deyip başlarsın canım😍😘

Haftaya guzel bir eksi geliyor inşallah😍😘
Insallah canim. Bir asagi bir yukari sIKIldim iyice bi 70in altina dussem tam super olacak

M Manolya15 çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin öncelikle annene en lazım olan şey moral hastalığı ile ilgili yalan söyleyin gerekirse ve sakın sakın ümitsizliğe düşmeyin doktorların çok ilerlemiş dediği ne hastalar iyileşti o kadar çok duydum ve şahit oldum ki imkansız dçye bişey yok dua et ve olumlu düşün
Canım doktorlar herseyı hepımız varkem konusuyor, cogu seyı bılıyor şuan.. yanlıs mı yaptık bu anlamda bılmıyorum ama belki safhasını saklayabılırız bitek😔 insan şokşa napması gerektıgını bılmıyor gercekten, iyileşme ornekleri verıyorum sık sık.gerekırse uydurcam :(

Canım sana da cok gecmıs olsun, annen nasıl şimdi yenmiştir inşallah🙏🙏 amın canım amın ,elımden geldıgınce guclu olmaya calısıyorum
Annem iyi sukur 6 ayda bir kontrole gidiyor.inşallah tekrar çıkmaz.kemoterapi zor bir süreç ama geçici, saçlar dökülüyor ama çıkıyor tekrar.Suan ne haldesin yüreğimde hissediyorum.Sen sakin kal destek ol annene .Tıp çok ileride çok şükür.Hersey geçecek düzelecek allahın izniyle😍😘

Kızlar hayat ne garıp daha gecen gun gusel haberle gelmiştim, şimdi ise sanki hayatım yıkıldı..annemin yumurtalık kanseri oldugunu ogrendık ve dr un konusmalardan anladıgım ileri safha..çok korkuuorum cok uzgunum, nolur dua edin 😔🙏
Cok gecmis olsun canim. Acil sifalar. Nasil farkettiniz? Umarim cerrahi mudaheleyle iyilesir 🙏

Annem iyi sukur 6 ayda bir kontrole gidiyor.inşallah tekrar çıkmaz.kemoterapi zor bir süreç ama geçici, saçlar dökülüyor ama çıkıyor tekrar.Suan ne haldesin yüreğimde hissediyorum.Sen sakin kal destek ol annene .Tıp çok ileride çok şükür.Hersey geçecek düzelecek allahın izniyle😍😘
Canim gecmis olsun. Senin annende de mi kanser vardi? Ne kanseriydi ve nasil suphelenip doktora gitti annen?

Çok şükür,kurtulmus, erken safhada mı farkettınız canım, Allahım annelerımıze tum hastalara sifa versın, amelıyat için dr ı nasıl sectınız , benım şehrimde bu alanda uzman iki prof var ıyı dıyolar ama , ankarada mı dr arastırsak ,git gel yıpratır mı cok arada kaldık

Kızlar hayat ne garıp daha gecen gun gusel haberle gelmiştim, şimdi ise sanki hayatım yıkıldı..annemin yumurtalık kanseri oldugunu ogrendık ve dr un konusmalardan anladıgım ileri safha..çok korkuuorum cok uzgunum, nolur dua edin 😔🙏
Çok geçmiş olsun canım tıp ilerledi umarım en kısa zamanda bulunur bir çaresi Allah yardımcınız olsun 😙

Çok şükür,kurtulmus, erken safhada mı farkettınız canım, Allahım annelerımıze tum hastalara sifa versın, amelıyat için dr ı nasıl sectınız , benım şehrimde bu alanda uzman iki prof var ıyı dıyolar ama , ankarada mı dr arastırsak ,git gel yıpratır mı cok arada kaldık
Amin canım.ankarada gül hanım var annem onu bulana kadar ağladı çok zordu.o dr cok iyiydi yaklaşımı da iyi sırf onun icin devlet hastanesinde ameliyat oldu .dr ve hasta uyuşması cok önemli bazı proflar psikolojisini altüst etmisti.gül dağlar drumuz o dr iyi geldi.instegram ve facebookta hesabı var bakarsan.

Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlar annen rabbim annelerin eksikliği gostermesin anne diyince içim titriyo 22 yıldır onun hasreti eksikliği hep yarım kalmisimdir o yüzden bütün anneler olumsuz olsa derim keske

Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlar annen rabbim annelerin eksikliği gostermesin anne diyince içim titriyo 22 yıldır onun hasreti eksikliği hep yarım kalmisimdir o yüzden bütün anneler olumsuz olsa derim keske
Sagol canım.annen için üzüldüm.😢

Menunu merakla bekliyorumm
Paylaşmam büyük ihtimalle canım çok cozuttum öyle böyle değil hani yarın kaç çıkarım Allah bilir🙈
Oo guzel yemissinnn :confused:

Yesilcay seni kurtaracakmiii :KK33:

Gecmis olsn neyi varmis daha iyi mi

Yaa bende oyleyim gercktm ama kilo verirken de asiri kismiyorum aburcubura cok duskunum ve onda sinirlama yapmazsan sonu yok hrleki kalorileri nekadar cok oluyor ya

Ooo ne yedinn de bakemm

En buyuk sopa bana gelsinn ama son artk tatilimide yaptm toparlayip zayiflama zamaniii

Yaa oyle diye diye sistik zaten

:rolleyes: :rolleyes: iyiki bozmamissin
Sorma ya nasıl yedim Allah affetsin bugün yediklerimi🤣🤣
Sağol canım bayo yaparken göğsünde sertlik farketti.göğüs kanseriydi.
Benim annem de 4 yıl önce meme kanserine yakalandı canım o da Ananem benim koltuk altımda şişkinlik var deyince beraber mamografi çektirmeye gidiyorlar annaneminkiler iyi huylu çıkıyor annemin ise Allah’a şükür 1. Evreydi ve koltuk altına sıçramamıştı

Eline sağlık kaptanim❣️❣️

İşte gün icinde 4 dlm ekmek yedimmi bendeki mantık off fazla yedim gitti emeğim diyip günü batırıyorum tamamen. Aslında ancak doğuyorum mesela🤭🤦🏼‍♀️
Hımm 4 dilim ekmek. Bu konuda yorum yapmıştım😂
Yaa bende oyleyim gercktm ama kilo verirken de asiri kismiyorum aburcubura cok duskunum ve onda sinirlama yapmazsan sonu yok hrleki kalorileri nekadar cok oluyor ya
Abur cubur aldıryor evet

Yesilcay seni kurtaracakmiii :KK33:
Yaa oyle diye diye sistik zaten
yine artı gelir çünkü bayağı yedim ama korkmuyorum nasıl göndereceğimi biliyorum aşkom :KK36:
cnm mesele günlük tartılıp dengelemekte bence ;)

Paylaşmam büyük ihtimalle canım çok cozuttum öyle böyle değil hani yarın kaç çıkarım Allah bilir🙈

Sorma ya nasıl yedim Allah affetsin bugün yediklerimi🤣🤣

Benim annem de 4 yıl önce meme kanserine yakalandı canım o da Ananem benim koltuk altımda şişkinlik var deyince beraber mamografi çektirmeye gidiyorlar annaneminkiler iyi huylu çıkıyor annemin ise Allah’a şükür 1. Evreydi ve koltuk altına sıçramamıştı
Her iste bir hayır var.İyiki beraber gitmişsiniz canım

Back