kilo veriyom.

Günlükcüm.
Bugün öglen chia tohumlu, bol meyveli muzlu yoğurtlu bi kase yedim.
ara ögün olarak sütlü filtre.
aksam sekizde de 1.5 tabak salcalı sebzeli bulgur pilavı ve yine bol bol meyve yedim ahah
ben bir meyveyimmmmmmmmm

Su pek icemedim. Disarda aklima gelmiyor, aklima gelse cisim geliyor... Bugün de böyle olsun. Sabahleyin Gizmooberoo Gizmooberoo tartılıyoz dimi? Merakliyim..
İyi geceler arkadaşım yarın tartı günüm umarım hepimiz için motive edici bir sonuç olur. Tartılınca yazacağım🌸 kalpçikler gönderiyorum sana iyi geceler 😍😍

Allah rahatlik ve bol eksiler versin gizmo hanımcığımm, görüsmek üzere iyi geceler :KK54:
Günaydınlar hepimize🥰 tartı sonucum 81.8 bu sonuç beni çok mutlu etmedi. Çünkü en azından 80leri görmeyi dilemiştim. Şimdi bayram döneminde dikkat ederek yine bir tık serbest besleneceğim. Bayram dönüşü nasıl devam etsem diye düşünüyorum. Şimdiki uyguladığım diyet 1 haftalık detoks diyetti. Bu diyetle tam olarak 4 kg verdim 7günde.

dolar milyoneri dolar milyoneri rahatına bak kuşum, önce mental ve fiziksel hazır ol regl bitsin istediğin zaman yaparsın zaten

Gizmooberoo Gizmooberoo selamlarrr yahu süper sonuc, bakar mısınnnnn en son 10 haziranda 83.1 imis zaten. 4 güncük. bi sonraki tartıda seni 79 görmezsek bana da portakal demesinler.. muşmula desinler. hjhh
ben sabah gözümü açar açmaz gec jkaldigim icin ise attim kendimi, tartilamadim, yarın sabah yazıcam. 70 oldum mu cok merak diyorum ya. su an sütlü türk kahvemi iciyom. nedir diyet peki?

4 kayısı ve sütlü kahveyle kahvaltımı yaptim cok sıcak yiyemiyom
Afiyet olsun Portakalcım. Güne güzel başlanmış. Bir sonraki tartı bayram sonrası olacak almış bile olabilirim. Ama ondan sonraki cuma da 79 hedefim 😍 diyete gelince bir kadın takip ediyorum renovafit diye profili var. Onun hesabında paylaşmış olduğu 7günlük detoks diyetiydi. Sebze tozları satıyor onlarla yapılan detoks diyetler. Profiline bakıp inceleyebilirsin.

@Kedili ve Bebeli @Kevseresma @Margaret Hale Ücünüzü de pozitif enerjik mesajlarinizdan tek tek öpüyorum.. ugrayıverin arada..

Slm günlüğüm. Dünü unutalım lütfen dün cünkü yazdıktan sonra hiç hoş şeyler yaşanmadı hjsh. bugün tertemiz basladim.
Kahvaltimda 3 yumurta, 1 avokado, biraz peynir, dana jambon ve domatis yedim.
Arada sütlü türk kahvesi içtim.
Akşamleyin de ot yedim. Su 3L.

Hala hastayım. Finallerim yaklasiyor... Az evvel eve geldim, sandalyenin üstünde üc gün önce iletisimi noktalandirdigim üc gün flörtlestigimiz beyefendinin.. sihir dükkanında gezinirken bana aldigi mor yastigi bazamın altına tıktım... Su an yamuk yumuk bi yatagın üstünden yazıyom. Uzanınca bacaklarım kafamın yukarısında kalıyo. Gecmisimden kalan uzun iliski/ufak flörtlesmeler ne varsa ne atmaya kıyabiliyorum ne görmeye dayanabiliyorum, yatagın altına tıkıştırıp dura dura yıllardır, artik en sonunda yatağım tahtarevalliye döndü. Cok üzücü. Ben artık asık olmak istiyorum insanlarla iletisimi kesp kesip anıları halı altına süpürmek degil. Hepsi birbirinden tatli idi. Erkekler iyi ki var, efendi ve yakisikli erkekler daha da iyi ki... Neyse... Bunları bırakıp gidip biraz enflasyon devalüasyon konjonktürel vsvs sıkıcı seylere calısayım... Karbonhidrat duygusallıgım tuttu yine. Görüşürüz.. tskler... sevgiler........
Topla hepsini at. İstifçilik ve kilo alımı ile ilgili ilişkiyle ilgili bir yazı okumuştum. Bu da kısmi istif. At gitsin ya da ver birbirlerinin işine yarayacaksa. Tutma evde. Negatif enerji onlar.

Topla hepsini at. İstifçilik ve kilo alımı ile ilgili ilişkiyle ilgili bir yazı okumuştum. Bu da kısmi istif. At gitsin ya da ver birbirlerinin işine yarayacaksa. Tutma evde. Negatif enerji onlar.
Aslında bazılarını attım, hele ki kurumuş çiçek miçek ay hiç tutamam elimin altında ruhum daralir. Ama esyalara ne kiyabiliyorum, ne gözümün önünde tutabiliyorum.. hepsi tatli insanlardi, kötü kesmedim ondan sanırım wizo hanımcıgım ahaha

Gün özeti,
sabahleyin sütlü kahve ve 4 kayısı
öğlen kavun peynir
akşam 6 köfte, bi kase şehriyeli bulgur pilavı

3L su olur yatana kadar artı yesil cay iccém simdi
Hadi ben de yazayım
Sabah 1 yumurta ceviz
Öğlen yarım dilim mercimek ekmeği
Ara öğün maalesef nohutcipsi
Akşam salata günü kapattım.

Güno.Gece ne olmuş öyle yav.

Bu sabah tartıda 69.95 cikti. Öyle kritik bi 95 ki o! Yarın 69.75 de çıkabilir insan, 71.25 de... hdjh O yüzden 60'ları havasına cok bürünemiyorum

11:13 sütlü türk kahvesi, bitter çiko
Az yicem az yicem az yicem
777
:dd

Güno.Gece ne olmuş öyle yav.

Bu sabah tartıda 69.95 cikti. Öyle kritik bi 95 ki o! Yarın 69.75 de çıkabilir insan, 71.25 de... hdjh O yüzden 60'ları havasına cok bürünemiyorum

11:13 sütlü türk kahvesi, bitter çiko
Az yicem az yicem az yicem
777
:dd
Valla süpeeer en azından gördün tartıda harikasın allahım nolur ben de göreyim o kiloları. Seni tebrik ediyorum arkadaşım🌸 birazdan yola çıkacağız yallah kayınvalidemlere orada biraz kaçar ister istemez. Saçma sapan kayınvalidem saçma sapan yemekler yapar çünkü 😂😂

X