@Kedili ve Bebeli @Kevseresma @Margaret Hale Ücünüzü de pozitif enerjik mesajlarinizdan tek tek öpüyorum.. ugrayıverin arada..
Slm günlüğüm. Dünü unutalım lütfen dün cünkü yazdıktan sonra hiç hoş şeyler yaşanmadı hjsh. bugün tertemiz basladim.
Kahvaltimda 3 yumurta, 1 avokado, biraz peynir, dana jambon ve domatis yedim.
Arada sütlü türk kahvesi içtim.
Akşamleyin de ot yedim. Su 3L.
Hala hastayım. Finallerim yaklasiyor... Az evvel eve geldim, sandalyenin üstünde üc gün önce iletisimi noktalandirdigim üc gün flörtlestigimiz beyefendinin.. sihir dükkanında gezinirken bana aldigi mor yastigi bazamın altına tıktım... Su an yamuk yumuk bi yatagın üstünden yazıyom. Uzanınca bacaklarım kafamın yukarısında kalıyo. Gecmisimden kalan uzun iliski/ufak flörtlesmeler ne varsa ne atmaya kıyabiliyorum ne görmeye dayanabiliyorum, yatagın altına tıkıştırıp dura dura yıllardır, artik en sonunda yatağım tahtarevalliye döndü. Cok üzücü. Ben artık asık olmak istiyorum insanlarla iletisimi kesp kesip anıları halı altına süpürmek degil. Hepsi birbirinden tatli idi. Erkekler iyi ki var, efendi ve yakisikli erkekler daha da iyi ki... Neyse... Bunları bırakıp gidip biraz enflasyon devalüasyon konjonktürel vsvs sıkıcı seylere calısayım... Karbonhidrat duygusallıgım tuttu yine. Görüşürüz.. tskler... sevgiler........