Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilo verirken Gögüslerin Sarkmamasi icin ne yapmak gerek?
merhaba hanimlar
ben 19 yasindayim diyet yapiyorum ve bunu egzersizle destekliyorum. gögüslerim büyük yani80-85D takiyorum. kilo verdikce gögüslerde kücülüyo ama sarkmamasi icin ne yapmam lazim ?? tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim
canım aslında çoğu şey genetik annen ,teyzen ,annneannen nasıldı kendine burdan biraz pay biç. ama eğer ben uğraşırım diyorsan aslında tek çaren var bildiğim kadarıyla soğuk su hergün yapabilirsen içine buz atılmış bir leğene göğüslerini batır. yada banyoda enson çıkarken soğuk su tut dayanabileceğin kadar bu selülitler içinde geçerli. hiç kalmaz. birde yarım lt. lik su şişelerini eline al ve kollarını çalıştırır gibi ama göğüslerin çalışsın. aslında bu iş için göğüs makinesi var bidiğim kadarıyla sadece göğüslere soğuksu veren . Birde Banu alkan gibi kimseye dokundurtmayıp sırtüstü uyuyabilirsin yer çekimine karşı
sagol cvbin icin :)
aslinda ailede benden baska yok dolgun gögüsleri olan. hepsinin ki normal. benimkiler büyük. biraz kilo vererek kücümelerini istiyorum ama kücülürkende sarkmamalarini istiyorum.
soguk su yu denice ama sagol :)