katre_deniz Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2014 169 20 42 2 Eylül 2014 Konu Sahibi natis #61 natis .!.: Bulunduğum yerde böyle bir imkan yok.Koşu bandını da sipariş verdim.Bakalım artık.. Genişletmek için tıkla... hevesli ve kararlıysan kullanırsın mutlaka.... hayırlı olsun
natis .!.: Bulunduğum yerde böyle bir imkan yok.Koşu bandını da sipariş verdim.Bakalım artık.. Genişletmek için tıkla... hevesli ve kararlıysan kullanırsın mutlaka.... hayırlı olsun
pinoli Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Eylül 2014 7.010 6.632 39 3 Eylül 2014 Konu Sahibi natis #62 Ben de koşu bandıyla zayıflamak istiyorum ama hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım açıkçası. Hangisini önerirsiniz??
Ben de koşu bandıyla zayıflamak istiyorum ama hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım açıkçası. Hangisini önerirsiniz??
N natis Guru Pro Üye 7 Ocak 2011 497 89 4 Eylül 2014 Konu Sahibi natis #63 pinoli .!.: Ben de koşu bandıyla zayıflamak istiyorum ama hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım açıkçası. Hangisini önerirsiniz?? Genişletmek için tıkla... altis sd 5000 2.5 hp masajlı motorlu mp3 çalar koşu bandı ben bunu aldım.Yorumlara ve fiyata bakarak aldım.Kullananlar beğenmiş ama benim elime yarın geçecek.O yüzden bi şey diyemem.
pinoli .!.: Ben de koşu bandıyla zayıflamak istiyorum ama hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım açıkçası. Hangisini önerirsiniz?? Genişletmek için tıkla... altis sd 5000 2.5 hp masajlı motorlu mp3 çalar koşu bandı ben bunu aldım.Yorumlara ve fiyata bakarak aldım.Kullananlar beğenmiş ama benim elime yarın geçecek.O yüzden bi şey diyemem.