Kilo ve yürüyüş bandı

Doğru diyorsunuz.Dİyetisyene gittiğimde o da aynısını söylemişti.Hatta hiç spor yapma dedi ama az da olsa başlamak gerek.

Sakıncası yoksa kilonuz ve boyunuz nedir ? Benim boyum 1,75 89 ile diyete başladım 79 oldum çok iyiydim 70 e inicem diye diye iştahım açıldı gene 89 a çıktım 44-46 bedenim boy var ama neye yarar

Sakıncası yoksa kilonuz ve boyunuz nedir ? Benim boyum 1,75 89 ile diyete başladım 79 oldum çok iyiydim 70 e inicem diye diye iştahım açıldı gene 89 a çıktım 44-46 bedenim boy var ama neye yarar

aynıymışız..
benim boyum 1,73 .. kg. ise 89

Üzülmeyin herşeyin başı sağlık ve irade. Sizin kilo vermeniz daha hızlı olur ama sakın abartıp yüklenmeyin. Aç kalmayın en kötüsü o. Hızlı verilir hızlı alınır unutmayın :)
7 8 ay içerisinde 40 kilo aldım desem
Tahlillerde falan her şey normal.Tamamen yeme bozukluğundan
Dur demenin vakti geldi geçiyor bile. Yürüyüş bandı motive eder en azından bir yerden başlamam gerek.Eski günlerimi özlüyorum

Of, nasil ya. Gercekten sasirdim, kusura bakmayin. Aslinda ideal kilomuza gelir gelmez kilo alma siniri belirlememiz gerekiyor kendimize. 2 kilo fazlamiz varsa hemen o 2 kiloyu vermek gerekiyor. Benim annem oyle yapiyor. Ben ise annemin kilosunu da gectim. Su 10 kilo verip kendime sinir koyacagim.

kelin ilacı olsa kafasına sürer misali gerçi de... eski resimlerinizden kolaj yapıp asın duvara, buzdolabına... motivasyon için etkili oluyor bir süre..
bir de çok sevdiğiniz küçük beden bir kıyafet alıp dolaba asın..
bu da motive edebilir...
evde abur cubur dolabı vardır mutlaka.. (bizde var) onu tamamen boşaltın.. evde bişi olmayınca hakikaten yemiyor insan ama olunca bitene kadar gıdıklıyor o çikolata beni mesela..

Geçmiş olsun. diyetisyene gitseniz. Allah korusun bilmeden kendinize çok yüklenirseniz hastalık kaçınılmaz olur.

eliptik bisikletim var kafam dağılsin diye biniyim diyorum sadece 2 dk dayaniyorum. anlamadım neden yoruluyorum bu kadar çok.

cümleyi de toplayamadim :)

herhangi bir ilaç kullanıyormusun benim ilaçlar kilo aldırıyorda ondan sordum

kansızlık olabilir sizde de..
benim de 2-3 dakika içinde nabzım 140.a fırlıyor.. demir eksikliği had safhada

Bundan sonra öyle yapacağım ideal kiloma bir geleyim.

Teşekkür ederim diyetisyene gittim listem var ama ayrıca kendim de bir şeyler yapmak istiyorum.Bulunduğum yerde böyle bir imkan yok ancak evde diyetle beraber koşu bandı vs ile destekleyebilirim

herhangi bir ilaç kullanıyormusun benim ilaçlar kilo aldırıyorda ondan sordum
İlaç kullanmıyorum.Ne yazık ki bir süre uyku düzenim bozuldu.Gündüz uyuyup gece oturuyordum ve malesef hep hazır gida abur cubur tükettim.
Sonra bilmediğimiz bir şehire atandık geldik.Hiç arkadaşım da yok dolayısıyla kendimi yemeğe verdim

ha bu arada benim iştahim arttiğından toplamda 8 kilo verdimaslında kendimi bildim bileli iştahsızdim. Eşimle tanisinca iştahim artti 10 kilo aldım. Şimdi normale dönüyorum sanırım.

kansızlık olabilir sizde de..
benim de 2-3 dakika içinde nabzım 140.a fırlıyor.. demir eksikliği had safhada

tahlili de yeni yaptırdım. kullandığım ilaçlar var belki nedeni onlardır

Teşekkür ederim diyetisyene gittim listem var ama ayrıca kendim de bir şeyler yapmak istiyorum.Bulunduğum yerde böyle bir imkan yok ancak evde diyetle beraber koşu bandı vs ile destekleyebilirim

listen varsa iyi. kosu bandini al tabi surekli kullanirsan ise yarar. cok zorlama yavastan basla

Benim de bisikletim vardı evde ama yalan oldu :) sporu hayatımızın bi parçası yapmadıkça bi işe yaramıyor açıkcası... Koşu bandı bisiklet her neyse... bir kaç kezden sonra yapılmıyor yani en azından ben yapamadım. Şimdi Leslie sansone videolarıyla devam ediyorum egzersize. kesinlikle tavsiye ederim.Önce 2 ve 3 mile ile başladım şimdi her gün 5 mile yapıyorum eğlenceli..sıkılmadan yapıyorum.Denemekten ne çıkar ,değil mi :)

Eliptik bisikletlerde cok iyi. Kollar, bacaklar, kalca nerdeyse calismayan kas kalmiyor. Kosu bandinda 1 saat kosmaktansa eliptik bisiklette 20 dk calismaniz ayni kaloriyi yaktiriyor.

evde genelde rehavet çöktüğünden spor aletleri pek kullanılmaz. size tavsiye spor merkezine üye olmanız... oraya gittiğinizde kös kös oturmaz illaki spor yaparsınız ama ev ortamında öyle olmuyor

evde genelde rehavet çöktüğünden spor aletleri pek kullanılmaz. size tavsiye spor merkezine üye olmanız... oraya gittiğinizde kös kös oturmaz illaki spor yaparsınız ama ev ortamında öyle olmuyor
Bulunduğum yerde böyle bir imkan yok.Koşu bandını da sipariş verdim.Bakalım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…