- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.571
Doğru diyorsunuz.Dİyetisyene gittiğimde o da aynısını söylemişti.Hatta hiç spor yapma dedi ama az da olsa başlamak gerek.
1,63 98Sakıncası yoksa kilonuz ve boyunuz nedir ? Benim boyum 1,75 89 ile diyete başladım 79 oldum çok iyiydim 70 e inicem diye diye iştahım açıldı gene 89 a çıktım44-46 bedenim boy var ama neye yarar
Sakıncası yoksa kilonuz ve boyunuz nedir ? Benim boyum 1,75 89 ile diyete başladım 79 oldum çok iyiydim 70 e inicem diye diye iştahım açıldı gene 89 a çıktım44-46 bedenim boy var ama neye yarar
aynıymışız..
benim boyum 1,73 .. kg. ise 89
1,63 98
7 8 ay içerisinde 40 kilo aldım desemÜzülmeyin herşeyin başı sağlık ve irade. Sizin kilo vermeniz daha hızlı olur ama sakın abartıp yüklenmeyin. Aç kalmayın en kötüsü o. Hızlı verilir hızlı alınır unutmayın :)
Of, nasil ya. Gercekten sasirdim, kusura bakmayin. Aslinda ideal kilomuza gelir gelmez kilo alma siniri belirlememiz gerekiyor kendimize. 2 kilo fazlamiz varsa hemen o 2 kiloyu vermek gerekiyor. Benim annem oyle yapiyor. Ben ise annemin kilosunu da gectim. Su 10 kilo verip kendime sinir koyacagim.7 8 ay içerisinde 40 kilo aldım desemTahlillerde falan her şey normal.Tamamen yeme bozukluğundan Dur demenin vakti geldi geçiyor bile. Yürüyüş bandı motive eder en azından bir yerden başlamam gerek.Eski günlerimi özlüyorum
7 8 ay içerisinde 40 kilo aldım desemTahlillerde falan her şey normal.Tamamen yeme bozukluğundan Dur demenin vakti geldi geçiyor bile. Yürüyüş bandı motive eder en azından bir yerden başlamam gerek.Eski günlerimi özlüyorum
herhangi bir ilaç kullanıyormusun benim ilaçlar kilo aldırıyorda ondan sordum7 8 ay içerisinde 40 kilo aldım desemTahlillerde falan her şey normal.Tamamen yeme bozukluğundan Dur demenin vakti geldi geçiyor bile. Yürüyüş bandı motive eder en azından bir yerden başlamam gerek.Eski günlerimi özlüyorum
Geçmiş olsun. diyetisyene gitseniz. Allah korusun bilmeden kendinize çok yüklenirseniz hastalık kaçınılmaz olur.
eliptik bisikletim var kafam dağılsin diye biniyim diyorum sadece 2 dk dayaniyorum. anlamadım neden yoruluyorum bu kadar çok.
cümleyi de toplayamadim :)
Bundan sonra öyle yapacağım ideal kiloma bir geleyim.Of, nasil ya. Gercekten sasirdim, kusura bakmayin. Aslinda ideal kilomuza gelir gelmez kilo alma siniri belirlememiz gerekiyor kendimize. 2 kilo fazlamiz varsa hemen o 2 kiloyu vermek gerekiyor. Benim annem oyle yapiyor. Ben ise annemin kilosunu da gectim. Su 10 kilo verip kendime sinir koyacagim.
Teşekkür ederim diyetisyene gittim listem var ama ayrıca kendim de bir şeyler yapmak istiyorum.Bulunduğum yerde böyle bir imkan yok ancak evde diyetle beraber koşu bandı vs ile destekleyebilirimGeçmiş olsun. diyetisyene gitseniz. Allah korusun bilmeden kendinize çok yüklenirseniz hastalık kaçınılmaz olur.
eliptik bisikletim var kafam dağılsin diye biniyim diyorum sadece 2 dk dayaniyorum. anlamadım neden yoruluyorum bu kadar çok.
cümleyi de toplayamadim :)
İlaç kullanmıyorum.Ne yazık ki bir süre uyku düzenim bozuldu.Gündüz uyuyup gece oturuyordum ve malesef hep hazır gida abur cubur tükettim.herhangi bir ilaç kullanıyormusun benim ilaçlar kilo aldırıyorda ondan sordum
kansızlık olabilir sizde de..
benim de 2-3 dakika içinde nabzım 140.a fırlıyor.. demir eksikliği had safhada
Teşekkür ederim diyetisyene gittim listem var ama ayrıca kendim de bir şeyler yapmak istiyorum.Bulunduğum yerde böyle bir imkan yok ancak evde diyetle beraber koşu bandı vs ile destekleyebilirim
Merhaba hanımlar..Fikirlerinize ihtiyacım var.Ciddi anlamda yüksek bir kilom var.Bulunduğum yerde spor yürüyüş imkanım yok ve bu yüzden koşu bandı almak istiyorum.Kullanıp faydasını gören var mı?Buna göre karar vereceğim.Ayrıca düzenli spor yaparak kollarımın sarkmasını engelleyebilir miyim?Bunun haricinde kullanabileceğim bildiğiniz ürünler var mı ?
Bulunduğum yerde böyle bir imkan yok.Koşu bandını da sipariş verdim.Bakalım artık..evde genelde rehavet çöktüğünden spor aletleri pek kullanılmaz. size tavsiye spor merkezine üye olmanız... oraya gittiğinizde kös kös oturmaz illaki spor yaparsınız ama ev ortamında öyle olmuyor