- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.571
haftada 4 gün 45 dakika süpermiş.
ben 20 dakika yapıyorum nabzım 140 oluyor.. bırakıyorum..
ama tabii kansızlık var bende aşırı derecede...
Çok güzel günlerdibazen 1 saate çıkıyordum en yüksek hızda sonra fitleştim ve şımardım bıraktım sonuç : +10 kilo..
benim de 15 kg. vermem lazım..
regl. bitsin de başlayayım yahu gaza geldim
benim de 15 kg. vermem lazım..
regl. bitsin de başlayayım yahu gaza geldim
benimde 10 kilo fazlam var. bende her yemekten sonra gaza gelip bir sonraki öğünde bozuyorum
İşin ilginci 2,5 aylık evliyim evlenmeden önceki iki senede zayıftım şimdi eşim de aldı ben de ama o zaten zayıf olduğundan dikkat çekmedi. Benim boyum da var iriyim dev anası gibi hissediyorum kendimi ama iştahım kesilmiyor ne zaman kesilecek kendime çok kızıyorumneyin rahatlığı bu ? Bakımsız da değilim süslüyümdür hani saldım dicem ?
İşin ilginci 2,5 aylık evliyim evlenmeden önceki iki senede zayıftım şimdi eşim de aldı ben de ama o zaten zayıf olduğundan dikkat çekmedi. Benim boyum da var iriyim dev anası gibi hissediyorum kendimi ama iştahım kesilmiyor ne zaman kesilecek kendime çok kızıyorumneyin rahatlığı bu ? Bakımsız da değilim süslüyümdür hani saldım dicem ?
benim de boyum uzun... işte millet "boyun var kaldırıyor" diyor ama neyi nereye kaldırıyor, muamma
aslında 3 ayda bitecek iş benimki de... 3 gün yapıp 5 gün bozmasam
aynı benim gibi boy 1,70 kilo 69 resimlerde fln çok kötü çıkıyorum
işin kötü yanı benim kilom sadece göbeğime üç aylık hamile gibiyim. otobüste yer veriyorlar
benimde iştahım çok yemekten kalkıp çayın yanında bişiler yiyorum. ne olcak benim sonum
Peki sarkma oldu mu?Bunun için özel bir hareket çalıştınız mı?Valla benim ne koşu bandım var, ne de düzenli gittiğim spor salonum.
Karatay diyeti ve leslie sansone videolarıyla, 18 kilo verdim.
Tamam spor önemli ama, iştahına dur demezsen işe yaramıyor
Koşu bandının yanında bisiklette hediye ediyorlar.Çok yüklenmeden yapsam başta yine sorun oluşturur mu acaba?Koşu bantları beton etkisi yaratıyor dizlerde ve yüksek kilolarda menüsküs sorununa sebep oluyor. Kondüsyon bisikletini öneririm iki sene önce diyetle beraber ben de 10 kilo vermiştim. Haftada dört gün 45 er dakika bisiklete biniyordum. Kollar için dambıl iyidir.
Peki sarkma oldu mu?Bunun için özel bir hareket çalıştınız mı?
ya ben 72 kiloydum, 54 oldum. Verdiğim kilo 18, yani üst sınırlara göre, benimkisi hafif kalır.Peki sarkma oldu mu?Bunun için özel bir hareket çalıştınız mı?
Koşu bandının yanında bisiklette hediye ediyorlar.Çok yüklenmeden yapsam başta yine sorun oluşturur mu acaba?
İnceleyeyim biraz,el mahkum her tüyoyu okumak gerek.http://www.acilsoru.com/zayiflarken-kol-ve-gobek-sarkmasi-nasil-onlenir_3a6.htm
bu sitede sarkmaları engellemek için tüyolar var..
ama maalesef 15-20 kg. dan fazla ise verilecek kilo, sarkma kaçınılmaz diyor.
Doğru diyorsunuz.Dİyetisyene gittiğimde o da aynısını söylemişti.Hatta hiç spor yapma dedi ama az da olsa başlamak gerek.Yavaş tempoya yürür gibi başlarsanız olmaz. Bildiğiniz gibi zaten kilomuz dizlerimize yük bindiriyor bir de beton zemin etkisinde koşarsanız ekstra ekstra yük biner. Tavsiyem her gün 20 dakika yürümeyle başlayın kilo verdikçe dakikayı arttırın zaten kondisyonunuz gelişecek zamanla. 15 dakika bisiklet ertesi gün 15 dakika yürüyüşle de başlayabilirsiniz size kalmış. Ama kısa sürelerle başlayın. Ben aşırı şişman değildim metabolizmam da hızlı çalışıyordu 1600 kalorilik diyetle aç kalmadan 4 ayda 10 kg vermiştim.