Kilo ve yürüyüş bandı

natis

Guru
Pro Üye
7 Ocak 2011
497
89
Merhaba hanımlar..Fikirlerinize ihtiyacım var.Ciddi anlamda yüksek bir kilom var.Bulunduğum yerde spor yürüyüş imkanım yok ve bu yüzden koşu bandı almak istiyorum.Kullanıp faydasını gören var mı?Buna göre karar vereceğim.Ayrıca düzenli spor yaparak kollarımın sarkmasını engelleyebilir miyim?Bunun haricinde kullanabileceğim bildiğiniz ürünler var mı ?

merhaba 2006 yılında bir hevesle koşu bandı aldım ..hergün 1 saat yarım saat sabah yarım saat akşam yürüyerek kilo verdim güzel kilo verdiriyor ancak sonra iş çocuk ev üçgeninde yürümeye fırsatım olmadı ve ne kadar küçükbirşey almış olsamda yer kaplıyor satışa çıkardım boşu boşuna kaç yıldır yer kaplıyor .ilk başlarda güzel vakit ayırırsan sonuç alıyorsun ama hergün hergün yürüyemedim ben daha sonra zamanın olmadı

ben yürüyüş bandı ile düzenli kullanarak 10 kilo verdim 6 haftada.. bunun yanında dumbell ile kol egzersiz yaptım.. karın toparlanması için de mekik aleti ile 60 sabah+60 akşam düzenli mekik çektim.. sonuç sporu bıraktım 8 aydır ama kilo almadım daha

havalar biraz serinlesin tekrar başlayacağım bir 10 kilo daha verirsem süper olacak inşallah..

benim de koşu bandı değil ama kondisyon bisikletim var.. bir heves aldım.. şimdi yatak odasında vestiyer görevi görüyor

her şey azimle alakalı... azmederseniz kullanıp çok fayda görürsünüz ...

Benim de evde koşu bandım var, gayet de rahat oluyor. Tabii ki etkisi var. Dediğiniz gibi çok yüksek kilonuz varsa spor yapsanız dahi sarkma olur, ancak biraz daha az olur.
N natis

çok kiloluysan koşu bandı dizlerin için kötü olabilir. biraz kilo verip başlasan daha mı iyi olur ki.ayrıca aşırı kiloluysan kolların sarkacaktır bir miktar. ama kolların için dumbellarla bunun daha az olmasını sağlayabilirsin. muhakkak kaslarını geliştirmen gerekiyor.

Valla benim ne koşu bandım var, ne de düzenli gittiğim spor salonum.
Karatay diyeti ve leslie sansone videolarıyla, 18 kilo verdim.
Tamam spor önemli ama, iştahına dur demezsen işe yaramıyor

Benimde kullanacağım 1 ya da 2 yıl belki ama böyle de sağlığımdan olmak var.Yer sorunumda yok.Faydası oluyorsa alırım.

O zaman almalıyım :)

benim de koşu bandı değil ama kondisyon bisikletim var.. bir heves aldım.. şimdi yatak odasında vestiyer görevi görüyor

her şey azimle alakalı... azmederseniz kullanıp çok fayda görürsünüz ...
Baktığım koşu bandının yanında birde bisiklet hediye ediyorlar.İkisi birlikte faydalı olur diye düşünüyorum bende.

Peki ayrıca sıkılaşrırıcı tavsiyeniz var mı?Bende başında çok zorlamadan yapmayı düşünüyorum.Yoksa dediğiniz gibi zararlı olabilir.

Yuruyus bandi disinda baska bir cabaniz oldu mu peki? 6 haftada ciddi bir kilo vermissiniz. Benim de 10 kilo fazlam var ve sabrim yok. :)

Koşu bantları beton etkisi yaratıyor dizlerde ve yüksek kilolarda menüsküs sorununa sebep oluyor. Kondüsyon bisikletini öneririm iki sene önce diyetle beraber ben de 10 kilo vermiştim. Haftada dört gün 45 er dakika bisiklete biniyordum. Kollar için dambıl iyidir.

Yuruyus bandi disinda baska bir cabaniz oldu mu peki? 6 haftada ciddi bir kilo vermissiniz. Benim de 10 kilo fazlam var ve sabrim yok. :)

evet aslında benim için en en imkansız olan tatlıyı kesmekti. neredeyse çaydan şekeri bile kestim, bir süre meyvenin tatlısıyla yetinmek zorunda kaldım. valla benim için en zor ve acımasız olan kısım buydu
88 kilodan 78 kiloya düşmek 6 haftamı aldı ama şimdi hedefim 68, muhtemelen bu çok daha zor olacak. çünkü kilolu iken kilo vermek daha hızlı oluyor ama zayıfladıkça daha zorlaşıyor. inşallah çabucak veririz kalan kiloları da :)

Eğer yeterli iradan varsa tabiki kullanıp faydasını görürsün..Kol sarkmaları-bölgesel sarkmaları da çözmek istiyorsan promosyonlu koşu bandı al,bazıları pilates ve mekik aleti ya da twister hediye ediyor.Bilgisayardan da video açıp spor salonuna gitmiş kadar spor yapabilirsin.

haftada 4 gün 45 dakika süpermiş.
ben 20 dakika yapıyorum nabzım 140 oluyor.. bırakıyorum..
ama tabii kansızlık var bende aşırı derecede...

Ben de sadece fast foodla beslenen bir insanim. Yedigim seylerin haddi hesabi yok. Ama tencere yemegine gelince i ih sevemedim bir turlu. Yalniz dunden itibaren uygulamaya koydugum bir kararim var: beni kutlamasin fast foodu biraktim. :) abur cubur yemeyi birakmak belki de o kadar kisa surede 10 kilo vermenizi saglamistir. Insallah veririz ya. Kisa zamanda sonuc gorsem sevklenecegim, bakalim artik. Tesekkur ederim cevabiniz icin.

Peki ayrıca sıkılaşrırıcı tavsiyeniz var mı?Bende başında çok zorlamadan yapmayı düşünüyorum.Yoksa dediğiniz gibi zararlı olabilir.
sıkılaştırıcı falan bir işe yaramıyor bence. bol protein kas çalışması yapın. kan dolaşımını hızlandırıcı kese ve c vitamini alabilirsiniz. benim kollarım da çok kiloluydu 30 kilo verdim.bu şekilde çok iyi toparlandı. yalnız kolda şöyle bişey var alt kol yağları zor eriyor ve zayıfladıkça deri sarkmasa da yağlar lömbür lömbür sallanıyor. bunun yolu o kol yağları gidene kadar yağ oranını düşürmek ve kas geliştirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…