Kilo ve yürüyüş bandı

haftada 4 gün 45 dakika süpermiş.
ben 20 dakika yapıyorum nabzım 140 oluyor.. bırakıyorum.. :KK43:
ama tabii kansızlık var bende aşırı derecede...

Çok güzel günlerdi :KK43: bazen 1 saate çıkıyordum en yüksek hızda :KK43: sonra fitleştim ve şımardım bıraktım sonuç : +10 kilo..:KK20:

Bende ip atlamaya başladım , iki günde bir koşu bandında yüklü programda yürümeye çalışıyorum .
Artık gitsinler istiyorum ama iştahıma gem vurmak çok zor .

benimde 10 kilo fazlam var. bende her yemekten sonra gaza gelip bir sonraki öğünde bozuyorum:KK61:

İşin ilginci 2,5 aylık evliyim evlenmeden önceki iki senede zayıftım şimdi eşim de aldı ben de ama o zaten zayıf olduğundan dikkat çekmedi. Benim boyum da var iriyim dev anası gibi hissediyorum kendimi ama iştahım kesilmiyor ne zaman kesilecek kendime çok kızıyorum :KK43: neyin rahatlığı bu ? Bakımsız da değilim süslüyümdür hani saldım dicem ? :mad:

ben zaten size bu mesajları elimde profiterol ile yazıyorum :KK48:
regl dönemi işte gözüm döndü. öğle yemeğimle beraber sipariş etmiştim.
şimdi hüpletiyorum :KK20:

ama bisikletimi çıkarıcam piyasaya, salonun ortasına koyayım da en azından haftada 2 kere binsem hiç yoktan iyidir.

İşin ilginci 2,5 aylık evliyim evlenmeden önceki iki senede zayıftım şimdi eşim de aldı ben de ama o zaten zayıf olduğundan dikkat çekmedi. Benim boyum da var iriyim dev anası gibi hissediyorum kendimi ama iştahım kesilmiyor ne zaman kesilecek kendime çok kızıyorum :KK43: neyin rahatlığı bu ? Bakımsız da değilim süslüyümdür hani saldım dicem ? :mad:

aynı benim gibi boy 1,70 kilo 69 resimlerde fln çok kötü çıkıyorum
işin kötü yanı benim kilom sadece göbeğime üç aylık hamile gibiyim. otobüste yer veriyorlar:KK61:
benimde iştahım çok yemekten kalkıp çayın yanında bişiler yiyorum. ne olcak benim sonum

benim de boyum uzun... işte millet "boyun var kaldırıyor" diyor ama neyi nereye kaldırıyor, muamma :KK48:
aslında 3 ayda bitecek iş benimki de... 3 gün yapıp 5 gün bozmasam :KK11:

benim de boyum uzun... işte millet "boyun var kaldırıyor" diyor ama neyi nereye kaldırıyor, muamma :KK48:
aslında 3 ayda bitecek iş benimki de... 3 gün yapıp 5 gün bozmasam :KK11:

Aynen 3 gün yapıyorum aa bak oluyor azaldı göbeğim diyorum hoop baktım ki şekerpare yiyorum :KK42:

aynı benim gibi boy 1,70 kilo 69 resimlerde fln çok kötü çıkıyorum
işin kötü yanı benim kilom sadece göbeğime üç aylık hamile gibiyim. otobüste yer veriyorlar:KK61:
benimde iştahım çok yemekten kalkıp çayın yanında bişiler yiyorum. ne olcak benim sonum

Göbek değil de benim de kollar kalın göğüsler büyük üst kısım maşallah devlet kadın gibi :KK43: bacaklar ince bel ince. Pazar günü denizde gölgeme baktım ne acaipti ya :confused:

20140826_151839.jpg bu da ispatı..
ne güzel sıyıra sıyıra gidiyorum di mi :KK48:

Koşu bantları beton etkisi yaratıyor dizlerde ve yüksek kilolarda menüsküs sorununa sebep oluyor. Kondüsyon bisikletini öneririm iki sene önce diyetle beraber ben de 10 kilo vermiştim. Haftada dört gün 45 er dakika bisiklete biniyordum. Kollar için dambıl iyidir.
Koşu bandının yanında bisiklette hediye ediyorlar.Çok yüklenmeden yapsam başta yine sorun oluşturur mu acaba?

Göğüs Sarkmaları:Diyet yaparken göğüslerinizde ki sarkıklığa engel olmak için bir sandalyeye oturur gibi yaparak iki elinize aldığınız ağılıkları set halinde kaldırıp indirmelisiniz.Bu hareket göğüs sarkıklığına engel olduğu gibi sarkın olan göğüslerinde dikleşmesine yardımcı olmaktadır.
Karın Sarkması:Karnınız`ın sarkmasını önlemek için spor yapmadan önce biberiye yağı ve portakal yağını göbek bölgenize masaj yaparak sürüp streçle göbeğinizi sarmalısınız.Biberiye yağı deri altındaki yağların erimesini sağlarken portakal yağı derinizin toparlanmasını sağlamaktadır.
Kol Sarkmaları:Malesef bu sorun 5 kilo verende de olmakta 40 kilo verende de olmaktadır.Kilo verme aşamasında spor yaparken mutlaka kolları çalıştıran bir sporada zaman ayırmak zorundasınız.Kol sarkmalarında iki kolunuzuda saat dokuzu çeyrek geçe olarak açarak her iki kolunuzuda 50 şerlik setler halinde ilk önce içe sonra dışa doğru hızlıca çevirmelisiniz.Bu hareketi her spor yaptınızda 50`lik setler halinde uyguladığınız zaman mutlaka çok faydasınız göreceksiniz.
Bacak Sarkmaları:Aşırı kilo verimlerinde genellikle ortaya çıkan bu sorun için en faydalı spor bisiklettir.Kilo verme aşamasında kardiyo çalışıyorsanız.Mutlaka sporunuza ilk 15 dk ile başlayarak gün içinde 30 dk kadar çıkabileceğiniz bir kondizyon bisikleti ile çalışma yapmalısınız.

Peki sarkma oldu mu?Bunun için özel bir hareket çalıştınız mı?
ya ben 72 kiloydum, 54 oldum. Verdiğim kilo 18, yani üst sınırlara göre, benimkisi hafif kalır.
Siz kaç hedefliyorsunuz ona bağlı bu bence.
Ben özel bir hareket çalışmadım, sadece o dediğim videolardaki hareketleri uyguladım, sarkma falan da olmadı.

Koşu bandının yanında bisiklette hediye ediyorlar.Çok yüklenmeden yapsam başta yine sorun oluşturur mu acaba?

Yavaş tempoya yürür gibi başlarsanız olmaz. Bildiğiniz gibi zaten kilomuz dizlerimize yük bindiriyor bir de beton zemin etkisinde koşarsanız ekstra ekstra yük biner. Tavsiyem her gün 20 dakika yürümeyle başlayın kilo verdikçe dakikayı arttırın zaten kondisyonunuz gelişecek zamanla. 15 dakika bisiklet ertesi gün 15 dakika yürüyüşle de başlayabilirsiniz size kalmış. Ama kısa sürelerle başlayın. Ben aşırı şişman değildim metabolizmam da hızlı çalışıyordu 1600 kalorilik diyetle aç kalmadan 4 ayda 10 kg vermiştim.

Yavaş tempoya yürür gibi başlarsanız olmaz. Bildiğiniz gibi zaten kilomuz dizlerimize yük bindiriyor bir de beton zemin etkisinde koşarsanız ekstra ekstra yük biner. Tavsiyem her gün 20 dakika yürümeyle başlayın kilo verdikçe dakikayı arttırın zaten kondisyonunuz gelişecek zamanla. 15 dakika bisiklet ertesi gün 15 dakika yürüyüşle de başlayabilirsiniz size kalmış. Ama kısa sürelerle başlayın. Ben aşırı şişman değildim metabolizmam da hızlı çalışıyordu 1600 kalorilik diyetle aç kalmadan 4 ayda 10 kg vermiştim.
Doğru diyorsunuz.Dİyetisyene gittiğimde o da aynısını söylemişti.Hatta hiç spor yapma dedi ama az da olsa başlamak gerek.

X