• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo ve esim

tugba626262

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
6
-2
1
29
Eşim bana değer vermiyor hep gözü dışarıda bense kiloluyum yani 85 kiloyum bir 65 boyundayım bir türlü kilo veremiyorum vücudum hiç güzel değil sarkık yani bana yardımcı olur musunuz kendimi nasıl güzelleştir bilirim nasıl sporlar yapabilirim evde ne spor yapabilirim eşim bana değer vermemesi artık alışmış diyebilirim olabilirim yani ama hani evet beni uzuyor ama ona kendimi de göstermek istiyorum değişebileceğimi göstermek istiyorum ama nasıl yapabilecegimi de bir türlü yapamıyorum bana böyle bir arkadaş lazım yardımcı olabilir misiniz

Eşim bana değer vermiyor hep gözü dışarıda bense kiloluyum yani 85 kiloyum bir 65 boyundayım bir türlü kilo veremiyorum vücudum hiç güzel değil sarkık yani bana yardımcı olur musunuz kendimi nasıl güzelleştir bilirim nasıl sporlar yapabilirim evde ne spor yapabilirim eşim bana değer vermemesi artık alışmış diyebilirim olabilirim yani ama hani evet beni uzuyor ama ona kendimi de göstermek istiyorum değişebileceğimi göstermek istiyorum ama nasıl yapabilecegimi de bir türlü yapamıyorum bana böyle bir arkadaş lazım yardımcı olabilir misiniz
Öncelikle paketli gıdalar tüketmekten vazgeçin.

Paketli gıdalardan uzak durduğunuz takdirde kilo verdiğinizi göreceksiniz.

sebze-meyve-bakliyat ve et ürünleri tüketin.

Dondurulmuş gıdalar, abur-cubur tüketmeyin.

Eşinin sana değer vermemesi ile kilonun alakası yok ki. Sen kendine değer vereceksin ki karşındaki de versin o mükemmel mi yunan tanrısı gibi mi? Kafa dazlak got göbek çıkık adamları ilah yapmayın kızçelerim yaaaa

Evde Leslie yapabilirsin yeni baslayanlar için gayet uygun. Karbonhidratı ve tatlıyı kesme ama azalt tabak porsiyonlarini azalt tıka basa yeme doymadan kalk. Sağlıklı şeylerden kısma ama aşırıya da kaçma herşeyin fazlası zarar.

Ben de kilo vermeye çalışıyorum canım..Ben yağsız,hafif şeyler yiyerek diyet yapıyorum çok rahat oluyor hem doyuyorum hem hafif ama tadı güzel olan birsürü şey var mutlu mutlu diyet yapıyorum tavsiye ederim.🤗💕

Eşin konusuna girmiyorum bu muameleyi kendine layık görme. Bunu hak etmiyorsun
Kiloya gelince evet kilon fazla. Eşinle mutsuz oldukça daha da kilo alırsın. İnsan kötü hissettikçe yiyor. Chat gbtye yaz sana liste yazar. Sporda da pamela reif videolarını izle o program da yazıyor hazır. 2 haftalık vs program dene

Eminim eşin yanında sönük kalıyordur. Öncelikle özgüvenli ol. Eşinin gözünün dışarıda olması senin kilondan dolayı değil. Onun ahlaksızlığından dolayı. Tavsiyem devlet hastanesi sağlıkocağı gibi bşr kuruluşa git liste al tahlil yaptır. Sonra da İnstada zayıflamaya çalışan kişiler var süper kilo veriyorlar motive olursun sen de

Gözü dışarıda olan deyyus için değil kilo vermek elimle rüzgar bile yapmam. Çok değiştirmek istiyorsanız bir şeyleri ayı kocanızdan başlayın💅

Öncelikle neden kilo veremediğini netleştir, boğazına mi düşünsün yoksa altında yatan bir hormonal bozukluk, hastalık mı var.
En güzeli iç hastalıklarına gidip gerekli tüm tahlilleri yaptir, diyetisyenle çalışmaya basla. Ücretini karşılayamam dersen devlette de diyetisyenler oluyor.

Sonrasında bedensel olarak sıkıntıların var mı onu bilmek şart...mesela dizlerinde, belinde spor yapmana engel bir durum var mi? Varsa spor yaparken çok dikkatli olmalısın, mekik, squat vs gibi egzersizleri yapamazsın gibi gibi.

Herşey okeyse, yürüyüşle başla. Dışarı çıkamadığın günler youtubeda Leslie 5 mil yap. Zamanla antremanlarina ağırlık vs ekleyerek devam edebilirsin. Belediyenin yuzme ve spor kursları oluyor, onları da dusunebilirsin

Eşini bosver madem değişmek istiyorsun kendine için yap. İstediğin degisimi yaşayınca kaybettiğin ozguveni kazanınca yanındaki öküzle ne yapacağına karar verirsin:) hazır ve paketli gıdalardan ve şekerden uzak dur öncelikle. Bir hastenede tahlillerini yaptirip ona gore diyestisyen yardimi alabilirsin. Hadi o da olmaz simdi derseb Chatgb yükle ona sor boyunu kilonu hedefini vs yaz diyey
tlistesi çıkarıyor. Youtube a leslie yaz hergun onunla basla.biraz alışınca abs in 2 weeks yaz onu yapmaya çalış. Açık havada yürüyüş yap. Eminim ise yarayacaktir

Spor yapin sadece. Yaktiginizdan fazla kalori almayin yeter.
Kendinizi kisitlamaniza gerek yok daha bu aksam buyuk boy pizza yedim. %20 yağ oranim var.
Canimin isteyipte yemedigim şey yok tabi ki saglikli da beslenin ama şunu agzina asla sürme filan diye çok katı olmaya gerek yok. Yedigini yaktigin sürece hic bir sekilde kilo almiyorsun.

Gözünün dışarda olmasının kilonuzla hiçbir ilgisi yok.
Kendinize bu konuda yüklenmeyi bırakarak başlamalısınız bence değişime. Bu değişimi de onun için değil, kendi iyiliğiniz için yapmalısınız.

Bırakın her şeyi, siz değerlisiniz. Bunu idrak ettikten sonra, onun da onayına ihtiyaç duymayacaksınız.

💖

Ben sevgilimle tanistigimda 120 kiloydum.
150 kilo oldum iliskimiz devam ederken.
Su an 100 kiloyum.
Sevgilim agzima dusuyor hala. 5 yildir beraber yasiyoruz.
tabii ki kilo verin ne guzel ama kilo verince de sizi begenmeyebilir. Uzgunum

Canan KArataycıyım ben bu konuda. Sıkmadan, bıktırmadan sağlıklı beslenerek çok iyi kilo verdiriyor. Evde de leslei sanırım, yanlış yazmış olabilirim, youtubeden açıp yapabilirsiniz. Kısa zamanda güzel fark görürsünüz. Amma velakin eşiniz sırf dış görünüşe göre değer verecekse yanınızda olup olmaması konusunu bir daha düşünün bence.

Unlu ve paketli mamülleri kesmeniz halinde bile patır patır kilo verirsiniz bu melanetin başı bu iki şey. Yürüyüş yapmayı da adet haline getirirseniz zayıflarsınız

90 küsür kilolardaydım uzunca bir süre. eşimle gayet fitken tanışmıştık sonra yurt dışında okumaya gittiğim dönemde kilo aldım. döndüm, evlendik. hamile kaldım vs derken uzunca bir süre 90 kilo üstündeydim. bir kez bile gözü dışarı kaymadı. hiçbir zaman öyle bir adam olmadı, beğenildiğimi hep hissettim. üzgünüm ama sen kilo verince adamın gözü düzelmeyecek. gözü dışarda adam tıynetsizdir. tabii ki sağlığın içşn kilo ver. ben şu anda çok daha enerjik ve sağlıklı hissedyorum kendimi. ama bu eşim beni daha çok beğensin veya dışarı kaymasın gözü diye değil, kendim için yaptığım bir şeydi. yoksa gözü dışarı kaymaya meyilli adam yanında manken de gezse onu da aldatır veya başkalarına bakmaya devam eder.

Siz de onu beğenmeyin umursamayın. Eminim kıllı göbekli bi şeydir. Aynada kendine bakmadan “kadın dediğin kendine bakıcak abiii” falan diyodur ufak tefek cinayetlerdeki şişko taylan gibi :işsiz:

Paketli gıdayı hayatından çıkartarak başla. Porsiyonlarını küçült.
YouTube Leslie be growwithjo isimli videolara bak. Çok güzel spor videoları evde yapılabilir

Bu gözü dışarda olan herifi hayatından çıkararak başlayabilirsin . Çünkü dışarı bakmasının sebebi kilolarınız değil onun karaktersiz olmasıyla alakalı

Back