Kilo, koşu bandı ve ses

ben betonda yürüyorum, betonda yürümek zararlı mı?

doğumdan sonra neden kilo almaya devam ettiniz? acaba sağlık sorununuz mu var? doğumla birlikte azalması lazım kiloların?

koşu bandı kadar gereksiz bir alet yok bana göre sattımda kurtuldum üç ay yürüdüm yürüdüm koştum üç kilo zor verdim.sonuç dizlerim gitti.aşagıda yukarıda ses gidiyor.ama çoz az ve derinden olduğunu söledi komşular.zira yere temas eden kıısmlara ekstra sert bir kaucuk kesip koyduk biz.keşke onun yerine eliptik bisiklet alsaydınız daha iyi sonuçları var çünkü.

Demin konuyu açtıktan sonra 45 dakika yürüdüm çok rahatsız etmicek gibi ama zaman gösterecek canım leslie yi biraz açar mısın tam olarak nası bişi
İnternetten video olarak bak canım evde yürüyüş ve hareketler var lesliede. Leslie 1mil falan yazınca çıkar. Ayrıca kilo sorunun çoksa kuzenlerim hep Karatay diyeti ile güzel kilo verdiler.

Merhba canm. yaklaşık bir ay önce yürüme bandı aldım. polikistik over rahatsızlığımdan kullamdığım ilaçlar üstüne tüp bebek denemem vede tiroidimde çıkan rahatlıktan çok kilo aldm. ne rejimlere girdiysem olmadı.olmadıkçada ben pes edip bıraktım
Tekrr bu böyle olmaz diyerek koşu bandı aldım. tempolu yürüyüşlerle ve rejimle bir ayda 5.5 kilo verdim. düzenli kullan bak nasıl zayıflayacaksın.tabi yediğine içtiğinede dikkt et.
Makinanın altına küçük bi kilim serdim aşağıdan şimdilik tık yok ses olsa eminim söylerdi

doğumdan sonra neden kilo almaya devam ettiniz? acaba sağlık sorununuz mu var? doğumla birlikte azalması lazım kiloların?
Kilolu hamile kaldım, hamileliğimde aşırı bulantı ve kusmadan kilo alacağıma verdim nerdeyse son bi kaç aya kadar dikkat çekici bi kilo almadım, sezeryan olmama rağmen doğumdan sonra hamileliğin başındaki kilomdan birkaç kilo daha zayıftım çok mutlu oldum. Lohusalığımda herkes destek oldu hiçbir derdim yoktu ama bebeğim zor bir bebekti ona bişe olacak korkusundan yemek yemeyi unutuyordum resmen zayıflıyordum sonra ne olduysa oldu, ben anneliğe alıştıkça eski sistem yememe dönmeye başladım, kış bebeği olunca çok fazla evden çıkamamak beni bitirdi zaten kiloluydum herşey daha kötü oldu bir de en büyük hatam vücudum sıkı diye kendini salmadıkça ben saçmaladım çok da kötü değilim derken derken .... Son durum bu

Vermeniz gereken kilo mu azdı acaba çünkü benim gibi ciddi kilo sorunu başlamış birinde daha fazla etki edeceğine inanıyorum inş bende işe yarar

Koşu bandı ses yapar.İstediğiniz kadar ses engelleyici koyun fayda etmez.
Pilates yapın çok faydasını görürsünüz

Ayağınızı yere şap şap vurursanız ses çok gider. Düzgün adımlarda çok ses gitmez, zemine önce topuğunuz değmeli. Bir de tabii yumuşak taban spor ayakkabıyla gündüz saatlerinde yürüyün/koşun.

Evin yalıtım vs durumuna göre değişir ses çok gidebilir aşağıya.. yakında anlarsınız komşunun bakisindan :)
Leslie yapın derim arada yürüme bandı.. verirsiniz kiloları ama en önemlisi boğaz kısmı.. Spor yüzde 30..

Bugünkü 45 dakikalık deneyimim de bende öyle düşündüm gerçekten tempolu düzgün yürümeyle çok kötü değil gibi ses, çok teşekkürler

Ben 2.5 saatilk dizileri başından sonuna izleyerek çok kilo verdim. Tabi 2.5 saat koşu bandı üzerinde hizli yürümek mümkün değil. Yine tempolu yürüyorsun ama. İlk 1 saat falan 5 veya 5.5 da yürüyordum. Sonra 5 veya 4.5 a düşürüyordum. Çok faydasını gördüm haftada 4 kere falan.

Sen evde yapacaksan hergün günde 1 saat çok hızlı olmadan yürüyerek çok kilo verirsin bence.

Ayy ne kadar guzel. Tebrik ederim. Hamilelikte kaç kilo almıştın. Bir de bu 28 kiloyu verirken emziriyor muydun? Diyet yaptın mı? Sadece spor ve emzirme ile mi verdin?

Kesinlikle katılıyorum boğazı da bir haftadır yavaş yavaş kestim şuan bildiğin dikkat ediyorum ilerleyen günlerde herşey belli olacak :)

Ağzından bal damlıyor adeta bırakmayı düşünmüyorum bu sefer azmettim yılmak yok bugün biraz daha normal yürüdüm yavaş yavaş tempoyu arttırıcam bilerek tv olan odama koydurdum sıkılmamak için bütün şartları sağladım dur bakalım gün geçtikçe göreceğim olmadı burda paylaşırım :))

Allah yardımcınız olsun verirsiniz dert etmeyin.. boyunuz ve kilonuz kaç su anda? ve kaç kiloyla hamile kaldınız?

Oncelikle sunu soylemeliyim naparsaniz yapin kosu bandi asagi kata cok gurultu yapiyor. Ben 8 9 ay gibi bir surede 17 kilo verdim. Fitness ve diyet ile.. kosu bandinin yanina bir bisiklette lazim yarim saat kosu bandi 20 dakika veya yarim saatte bisiklet yaparsaniz buna kardiyo deniyor isinma hareketi kilo verme ardindan da internetten bulup yer hareketlerinide yaparsaniz bunada sıkılasma deniyor arkasidanda en az 30 mekik cekerseniz super olur. Kosu bandinin ayari 5.5 iyi kosmaniza gerek yok. Yediklerinizide yariya indirirseniz hizli kilo verirsiniz vucudunuz deforme olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…