Canım öyle deme bol su içmeden zayıflayamazsın ben suyla zayıfladım:)Bu sefer hırslıyım yılmak istemiyorum Evet emziriyorum 7 aralıkta bir yaşına giricek kızım Yediklerime de dikkat etmeye başladım akşama Yoğurtlu kabak çintme si yapıcam sebze işi olur diye düşündüm çok kararlıyım çok suyu bile gittim Toptan marketten 1.5 litre paket paket aldım ne içtiğimi biliym diye ama oldum olası suyu çok içmemizin esprisini anlayamıyorum tamam ter atıyoruz su ihtiyaç ama sanki mideyi şişiriyor küçülmesine engel gibi hissediyorum
Çok haklısın ne diyim bana da önce olmaz gibi geldi ama böyle giderse hem sağlığımdan hem özgüvenimden olucam bebeğim var çaresiz kalıyorum obezite görünüyor kilom vücudum sıkı ama korkunç görünmüyorum diye diye abarttım bu konuyu bile komşumu nasıl rahatsız etmeden bu işi devam ettirebilirim diye açtım eğer yine de rahatsız olursa evde olmadığı saatleri filan öğrenir orta yolu bulurum artık siz de olmadı bi konuşun adamla belki dikkat ederAh o koşu bad yatak odamin tam üstünde 1 saat tempolu yürüyüş yapıyor işten gelince ama artık yildim o güm güm sesinden gündüz çocukları gece adam illallah ettim
Koşuyor muydun? ben tempolu yürümeyle başladım umarım çok yansımaz çünkü gerçekten üzülüyorum artk kapıcıdan altta oturanların ikisinin de çalıştığını öğrendim o yüzden konuşmayı düşünmedim ama belki iyi niyetimi göstermek için konuşurum umarım anlayışla karşılarlar. Eliptik bisikleti de düşündüm eğer kullanamayacağım kadar rahatsız ederse bende değiştiririm belkiEvet aşağı ses gidiyor benim komşum sormuştu sadece bir defa, rahatsızlık dile getirir şekilde değil saolsun ama huylandırdı birkere sonuçta beni.
Sattım bende ve yerine eliptik bisiklet aldım hem daha çok kalori yaktırıyor daha az zamanda hem de tık yok
komşunla konuş bence saat dilimi ver izin iste, bu tavrın sana olumlu dönüşü olur emin ol
Aynı kafada düşünmüşüz zaten başıma ne geldiyse bu üşengeçlikten geldiBende koşu bandında 7 kilo verdim bir buçuk ayda tempolu yürüyerek dışarı çıkmaya çoğu zaman useniyorum iyi oluyor evde koşu bandı
Aynen ben çok usengecim ama evde olunca akşam 8 de falan kalkıp yürüyordum 45dk 1 saat güzel oluyordu. yürüyüşe eşimle gitmek istiyordum bide tek gitmek istemiyordum o da benim bu israrimdan kurtulmak için aldı çok memnunum :) alt katımiz yurt dışında yaşıyor ama kosmadikca ses olmaz diye dusunuyorum sesi az bizimkinin çok hafif bi ses çıkıyor spor ayakkabıyla yurudugumuz icin ayak sesi de çıkmıyorAynı kafada düşünmüşüz zaten başıma ne geldiyse bu üşengeçlikten geldi
Pilates birinden öğrenilmesi gereken birşeymiş gibi geliyor bana zorlayıcı hareketlerdeki gereken iradeyi kendimde bulamıyorum koşu bandı sanki daha basit bi denklem biniyorsun hız ve dakikayı ayarlıyorsun ve pes etmemek için direniyorsun biraz komik açıkladım galibayok olmaz ses olarak
pilatesi de küçümsemeyin çok etkili
sağlıklı günler dilerim :)
Aynen bende muhtemelen işte olduklarını düşündüğüm saatlerde elimden geleni yapıcam bugün başladım umarım sonsuza kadar devam ederim çok yoruldum üstümdeki ağırlıktansabahları saat 10 dan sonra koşu yapın
hem kimseyi rahatsız edecek bir saat değil hem de sabah saatlerinde yaptığınız spor akşama kadar kalori yakmanızı sağlayacak
kış günü dışarı çıkamadığım için ben her sabah yarım saat hızlı tempoda koşu bandında yürüyüş yapıyorum
ben kilo vermek için değil de daha çok fit olmak için yapıyorum
Yürürken bi dizi takip etmenizi tavsiye ederim ben telefondan açıyordum oraya daliyordum bi saati buluyordu yürüyüş 6.5 ve ya 7 de yuruyordum
Evet o da çok işe yarıyor denemistim :)ben hareketli müzik dinliyorum insan iyice havaya giriyor :))
Bir hafta önce kestim hamur işini, abur cubur takıntım vardı resmen onu da bitirdim, suyu baya tüketmeye başladım bu kez yapıcam böyle yürüyüşle verenleri duymak beni gaza getirdi :)Canım öyle deme bol su içmeden zayıflayamazsın ben suyla zayıfladım:)
Hem tok tutuyor hemde idrara çıkmak yağ yakıyor zayıflamakta önemli yeri var
Günde 8-10 bardak su iç etkisini göreceksin sütüde arttırıyor
Cildimde çok güzelleşti biliyor musun sivilceliydim bol su içtiğimden beri eser kalmadı :)
Emziriyormuşsunda zaten hamur işi tatlı çerez yemediğin sürece et balık sebze salata çorba ağırlıklı beslendiğin sürece her türlü zayıflarsın :)
Çok haklısın ne diyim bana da önce olmaz gibi geldi ama böyle giderse hem sağlığımdan hem özgüvenimden olucam bebeğim var çaresiz kalıyorum obezite görünüyor kilom vücudum sıkı ama korkunç görünmüyorum diye diye abarttım bu konuyu bile komşumu nasıl rahatsız etmeden bu işi devam ettirebilirim diye açtım eğer yine de rahatsız olursa evde olmadığı saatleri filan öğrenir orta yolu bulurum artık siz de olmadı bi konuşun adamla belki dikkat eder
Bir hafta önce kestim hamur işini, abur cubur takıntım vardı resmen onu da bitirdim, suyu baya tüketmeye başladım bu kez yapıcam böyle yürüyüşle verenleri duymak beni gaza getirdi :)
Çok kaliteli bir yürüyüş ayakkabım vardı onun altını sildim onla yürüdüm çok kötü gelmedi kulağıma ses ama umarım aşağıya da aynıdır :) ya ben anlamıyorum gezmeye gelince çok seviyorum ama özellikle yapmam gerekirse üşengeçliğim tutuyor zaten şöyle oluyor yazın memlekete git tatil filan derken geçiyor zaman, kışın ay hava soğudu yok hamileyim yok bebeğim var, amanın kar yağdı, bir türlü bahanem bitmiyordu, kendime kızar oldum yeter dedim eşime yeter, koşu bandı alıcaz, bahanem kalmıcak açıcam tv yi açıcam müziği, inmicem aletten yoksa kiloyu geçtim kendime olan inancım zedelenmeye başladıAynen ben çok usengecim ama evde olunca akşam 8 de falan kalkıp yürüyordum 45dk 1 saat güzel oluyordu. yürüyüşe eşimle gitmek istiyordum bide tek gitmek istemiyordum o da benim bu israrimdan kurtulmak için aldı çok memnunum :) alt katımiz yurt dışında yaşıyor ama kosmadikca ses olmaz diye dusunuyorum sesi az bizimkinin çok hafif bi ses çıkıyor spor ayakkabıyla yurudugumuz icin ayak sesi de çıkmıyor
Sevdim bu fikriben hareketli müzik dinliyorum insan iyice havaya giriyor :))
Yürüyordum, daha çok sesten endişe edip koşmayı hiç denemedimKoşuyor muydun? ben tempolu yürümeyle başladım umarım çok yansımaz çünkü gerçekten üzülüyorum artk kapıcıdan altta oturanların ikisinin de çalıştığını öğrendim o yüzden konuşmayı düşünmedim ama belki iyi niyetimi göstermek için konuşurum umarım anlayışla karşılarlar. Eliptik bisikleti de düşündüm eğer kullanamayacağım kadar rahatsız ederse bende değiştiririm belki
Balkonundan kapalı mı benim balkon kocaman ama camlı değil iştebiz balkona koyduk, altına da matlardan koyduk ki ses yalıtımı olsun. gece 10u geçmemek üzere kullanıyoruz. yıllardır kimse gelmedi şikayete.
Yurusenizde minder koysanizda gidiyor cok gec veya cok erken saatlerde kullanmazsaniz gun icinde sorun olmaz sanirimArkadaşlar bu dertliler bölümünün konusu değil demeyin lütfen, acil fikre ihtiyacım var şuan bu konu benim için çok ciddi bi konu haline gelmiş durumda fazla kilolarım var ve doğumdan sonra daha da arttı ve eve koşu bandı aldım istediğim kadar bu konuyla savaşabileyim, zaman geçirme sorunum olmasın diye de tv nin karşısına koydum buraya kadar herşey çok iyi. Sorun şu ki ara katta oturuyoruz aşağıya sesin gitme ihtimali çok mu? Çoksa neler yapabilirim? Ses azaltan minderi de aldım ayrıca sadece tempolu yürüyorum şimdilik koşmayı düşünmüyorum.
İkinci sorum da koşu bandıyla, uzun süre veremediği kiloları veren var mı? Varsa neler yaptınız?
Ayh inş var ya en büyük sıkıntım göbek, göbeğim gitse resmen kurtulucam hatta ondan kurtulsam o an ki kilomdan daha zayıf görüneceğime eminim çünkü benim tüm görüntümü bozan o, arkadan bakınca yani belim in arkası hala hatlı böyle korkunç değil ama ön o göbek kurtulmalıyım ondanBu arada ben çalışırken 1 ayda 7 kilo verdim işyerine yuruyerek gidip geliyordum ve hiç yememi kesmedigim halde yürümek göbeği ozellikle çok eritiyor