Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

sen zayıflama forumuna gidecektin galiba yanlış olmuş sana hoşçakal diyoruz.hoşçakalll:)

napıyosunuz acaba neler yediniz --buarada ben kilomu yanlış yazmışım 52 değil 50 ymiş

aman ya tam kilo almak için heveslendim şimdi de grip oldum aah aah neyse kilo almak için hiç bi engel bizi yıldırmamalı değil mi kızlar :)))

Mrh. Kizlar bende kilo almak istiyorm herkez kilon iyi diyor ama ben biraz daha almaliyim hirsliyimdir, yarida birakmam bir ara aldimda ama geri verdim strestenn tekrar almak istiyorm, ama ne yeseeeek

mehtap yarışma başladı ama burda herkes birbirinin eşi gibi o yüzden sende ara ara neler yediğini falan yaz pazar günü tartılcaz ona göre

canım eş yok dün başladık.hepimiz biriz burda.
hemen kilonuzu boyunuzu yaşınızı yazın.gurup başkanı olarak pazartesi sabahı herkes tartılsın veeeee pazartesi 20.00DE herkes kilosunu yazacak ..yiyin kızlar yiyin ben gidiyorum birazdaha yiyeyim alamıyorum galiba ben ezik kalacam aranızdaaaaa

Son düzenleme:
19 yaşındayım,1.70 boyundayım kilom 1 ay öncesinde 50 idi şimdi bilmiyorum,en yakın zamanda tartılıp size bildireceğim,yarışmaya katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum,ama hiç şansınız yok ben kazanacağımmmmm

Bende varim kizlar.21 yasindayim 1:53 boyum ve 46 kiloydum en son tartildigimda.ilk isim kendime tarti almak sanirim:)hadi baslayalim bakalimmmm suan siki bi kahvalti hazirliyorum kendime.oncesinde pekmez kurumu ictim.buraya neler yiyip ictigimizide yazalim bende insan tek biseyler yemek istemiyo belki birbirimize destek olarak yeriz.hedefim 50 duruma gore 53 de yapabilirim:))

Ben başladim sıkı yemeye ve sporla birlikte tabii ki pekmez yemege başladim kahvaltida kesin haşlanmiş yumurta, kuru yemiş findik, badem vs. Birde canga yiyorm kalorisi cok yüksek, meyve yiyorm hergün mekik çekiyorm göbege toplanmasin diye boyum: 167 kilom en son 58 di bayadir tartilmiyorm düştümü bilmiyorm...

kızlar hayırlısı olsun inş başarırsınız kilo almayı zayıflıktan son bir senede kurtulmuş biri olarak sormak istedikleriniz olursa yardımcı olabilirim kızlar. ama şunu unutmayın iştah açıcı suruplar pekmezler falan hiçbir işe yaramıyor kilo alma işinizi bunlara bağlıymış gibi sürdürmeyin hayal krıklığına uğrarsınz karbonhidrat alımınızı yükseltin hayatınızdan çıkardığınız ekmeğe geri dönün kızlar

Mrh. çok güzel yazmişsin ama kilo alirken bile dikkat edilmesi gerekenler var özellikle orantisiz kilo aliyorsaniz yediklerinize dikkat etmeniz gerekir birde spor yaparak kilo alin diyorm en azindan mekik cekerek. Herkez orantili kilo almada şansli değil mesela ben bir ara kilo aldim ama diğer yerlere nazarn göbeğim çikti ve iğrenc oldu neyse ki zayifladm simdi dikkat ederek alacagim inş.

Kilo alırken de dikkat etmemiz lazım ama orantısız kilo almamak gerekir

ne yaptığını çabuk anlat vaktimiz yok 25 yaşına geldim hala çok zayıfım oooooff offf.canım en çok neden fayda gördün (

ne yaptığını çabuk anlat vaktimiz yok 25 yaşına geldim hala çok zayıfım oooooff offf.canım en çok neden fayda gördün (

cnm bende 25 yaşındayım 160 boyunda 57 kilodayım benim için imkansız birşeydi bu ne iştahım ne yemek görecek halim vardı bir öğünü atlasam anında 2-3 kilo kaybediyordum 42-45 kilodan 57ye yükseldim.ne mi yaptım önce doktora gidip hormonlarıma baktırdım troidlerimde problem çıktı tedavi oldum bu arada ne zaman iştahım açılır gibi olsa yemeklere yüklendim ekmek yemek için zorladım kendimi bir kaç lokmadan sonra ekmek yiyemez midem bulanır çıkaracak gibi olurdum ama kendimi telkin ederek bu kalan lokmalarımıda bitirecem dedim hep kendime ve böylece kuş midesi kadar olan midem büyümüş oldu zaten gerisi geldi cnm ne kadar sağlıklı bilmem ama (gerçi fast food tüketin sürekli tatlı yiyin çikolata yiyin diyenlerden daha iyi bir yöntem ) makarnayla pilavla ekmek yedim şimdi kestim tabi ideal kiloma ulaştığım için akşamları 2 dilim ekmeği geçmiyorum.kesinlikle abur cuburla beslenip enerji alacam o enerji kiloya dönüşecek gibi saçma sapan düşüncelere kapılmayın pekmez kan yapar iştah açıcı şuruplarıda önermiyorum ilacın her türlüsüne karşıyım aslında sonuçta kimyasal öğün aralarında badem ve antep fıstığı tükettim öğünlerimi hiç atlamadım yok bisküviymiş yok mamaymış bunlar fasa fiso kızlar bebekler için yardımcı gıda olarak verilen şeyler bunlar ki onlar ann sütüyle yeteri kadar doyuyorlar zayıf insanlar normal öğünlerini yemezken gece yatarken bebe bisküvisi yiyip nasıl kilo alacaklar mantıklı düşünün kızlar her yazılana inanmayın et süt yumurta bakliyat sebze her türlü gıda ile beslenmelisiniz ve kesinlikle ekmek tüketmelisiniz size tavsiyelerim bunlar uyup uymamak sizlere kalmış. tabiki por yapılacak ama kas yapıcı sporlar yapmalısınız ağırlık kaldırmak gibi kilo verdirici sporlar yapmak doğru değil ama yürümenizi tavsiye ederim yürüyüş her yaşta ve kilodaki insan için sağlıklıdır. kızlar kendinize inanın ben başardıysam herkes başarır gece yatağıma yatarken salya sümük ağladığımı hatırlıyorumda ne berbat günlerdi onlar tekrar dönemey niyetim yok kızlar sizde halinizden memnun değilseniz giydikleriniz yakışsın istiyorsanız etrafın alay konusu olmaktan bıktıysanız o küçüçük midenizle savaşacaksınız ve onu büyüteceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…