Kilo Alma Yarısması :)

Yaza kadar fit olucakz inşallah

İlaç kullanmıyorum canım

arkdaşlar bnm çocukluğumdan bu yana kilo sorunum var.stres olsun üzüldüğüm bişey olsun hemen zayıflıyorum.en son çok stresli bi işte çalışıyordum orda 7 ay kdar çalıştım ymek molası 30 dk fln ben iyice 39 kiloya düştüm.boyum 1.62 her gören hastamısın sen fln diyince iyice sinirim bozuluyordu.iş çok stresliydi artık rüyalarıma girmeye başladı neyse bu senenin ocak başı işi bıraktım.sonra düzenli kahvaltı yapmaya başladım.her sabah 1 yumurta mutlaka zorladım kndimi.eczaneden verduras balık yağı hapı aldım.sabah kahvaltıdan sonra gece yatarken 1 tane kullandım.bu arada kndimide fazla yormadım.yemeklerden sonra sürekli abur cubur şeyler yedim.45 tim en son tartıldığımda 2 ayda 5 kilo aldım.şuanda kaçım bilmiyorum ama eşim yeter daha fazla alırsan iyi olmuck fln demeye başladı.birde birde geçen gün duydum .1 su bardağı süte 1 tane bıldırcın yumurtası kırıp iyice karıştırıp gece yatarken iç dedi tnıdımğım bayan.ben onu denemedim eşim daha fazla almmı istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…