canım yarım litre süte 1 yada 2 muz,8-9 tane cici bebe,2 yemek kaşığı pekmez,ben caviz içi,fındık,fıstığı robotta çekip bir kavanoza koymuştum,3 yemek kaşığı ondan,1 yemek kaşığı bal.2 bardak çıkıyor.öğlen ve gece yatarken içiyordum
canım yarım litre süte 1 yada 2 muz,8-9 tane cici bebe,2 yemek kaşığı pekmez,ben caviz içi,fındık,fıstığı robotta çekip bir kavanoza koymuştum,3 yemek kaşığı ondan,1 yemek kaşığı bal.2 bardak çıkıyor.öğlen ve gece yatarken içiyordum
ya kızlar bu kurban bayramı bana hiç yaramadı et yiyemediğimden aç kaldım resmen bi de yolculuk yaptık o hepten mahvetti beni güya praktene devam etmicektim ama acaip kilo verdim 2 günde.. neyse bugün her yer tatil olduğundan yol boyunca eve gelene kadar eczane aradık ve bi tane bulduk ama orda da XXX yerine XXX vardı onu aldık XXX kullanan arkadaş varmı ve etkisi XXX kadar var mı?
Selam kızlar, kilo ve boy oranlarınıza baktım da, bende mi bir problem var, hepsi bana normal geldi.Ben 1.78 boyundayım 61 kiloyum, 58e sabitlesem diye düşünüyordum hatta.
kızlar ben de kilo almak istiyorum beni de aranıza alırmısınız :kedi:
bide bana sisteminizi anlatın bu turnuvayı nasıl yapıosunuz bütün mesajları okuyamadım
listeye yazılıosa söliim 47 kiloyum 50 olmak istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?