- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.941
aynen şenlendi canım istemiyordu kimse yazmayınca buralara girmekohh oh şenlendi başlık tekrardan
gazelim hoş geldin inşallah bu sefer alacağız ama unutmayalım başladığımızda ilk bir ay kadar doğru dürüst baskül oynamıyordu sonrasında geliyordu sabırlı olmamız lazım
benim de pazartesi okulum başlayacak okul başlayınca herhalde daha düzenli olurum şimdi geç yatıp geç kalkıyorum
squat a başladım tekrardan işte bugün 4. günüm aynı zamanda omuzlarım kollarım için çalışacağım biraz ve göbeklenmemek için mekik yapacağım bakalım inşallah uzun zamanda da olsa istediğim kiloya ulaşacağım
canım kilon iyi duruyor neden memnun değilsin ?
Evet canım renginayım :) ama sen hatırlamazsın belki diye söylemedim. Yok canım o dediğin ben değilim hıc hatırlamıyorum yani öyle dediğimi
yok canım ben seni hatırlıyorum evet ben buraya yazmıştım daha önce de ama meyve suyu posasını vs yazdığımı hatırlamıyorumAma kilo alma başlığında konuştuğumuza çok eminim geçen sene ağustos gibi sanırımBenim de nickim değişti ama ben pek aktif değilim bi bu başlık bi de kitap başlığında takılırım belki hatırlamazsın guraypelin di benim de nick
bilmem ki ben yanlış hatırladım o zamanyok canım ben seni hatırlıyorum evet ben buraya yazmıştım daha önce de ama meyve suyu posasını vs yazdığımı hatırlamıyorum
canım uyguladığın diyet var mı?Ya 40 kiloodan 38 e düştüm(
olsun canım önemli değilbilmem ki ben yanlış hatırladım o zaman
canım neden şimdi tartıldın ki moralini bozma bence 16 sını bekle tartılmak içinYa 40 kiloodan 38 e düştüm(
canım kilon iyi duruyor neden memnun değilsin ?
Esim yuznden canım
Evet canım renginayım :) ama sen hatırlamazsın belki diye söylemedim. Yok canım o dediğin ben değilim hıc hatırlamıyorum yani öyle dediğimi
hatırladım tabi zaten listemdesin farketmiştim nick inin değiştiğini
tamamdır hmeen seni de ekliyorum listeye tatlım
canım ben nohut haşlamasına başladım öğle yemeğinden biraz sonra squat yapıyorum sonra da nohut yiyiyorum (istah açıyor,gaz yapmasın diye de üzerine kimyon döküp yiyiyorum.
bir de her yemekten kalkar kalkmaz çikolata, dondurma veya tatlı herhangi birini hemen yiyiyorum sonra ara öğün atıstırıyorum...
nohutu da 3 gün yiyip bi ara verdiğim için nohut yemediğim günlerin akşamına ballı süt içip yatıyorum çünkü cicibebeden bıktımmmmm
benim yaptıklarım bu ara bu kadar canım öğün atlamıyorum tabi bir de..
ohh oh şenlendi başlık tekrardan
gazelim hoş geldin inşallah bu sefer alacağız ama unutmayalım başladığımızda ilk bir ay kadar doğru dürüst baskül oynamıyordu sonrasında geliyordu sabırlı olmamız lazım
benim de pazartesi okulum başlayacak okul başlayınca herhalde daha düzenli olurum şimdi geç yatıp geç kalkıyorum
squat a başladım tekrardan işte bugün 4. günüm aynı zamanda omuzlarım kollarım için çalışacağım biraz ve göbeklenmemek için mekik yapacağım bakalım inşallah uzun zamanda da olsa istediğim kiloya ulaşacağım
hahah söyleyeceğim canım ama gülmek yokaynen şenlendi canım istemiyordu kimse yazmayınca buralara girmek
canım ben de 150 ye geldim sonra başa sardım squatta bugün 55 yapacağım
yine 150 ye gelince biraz ara veririm belki. Sen kol omuz için ne yapıyorsun canım
nohutu da kimyonu da çoook severim... bende yiyeyim o zaman canım... ya ben yemek yemeye üşeniyorum sanki ya, eşimde diyor...iştahla yemiyorsun sallana sallana gözün televizyonda bir lokmayı kaç dakkada yiyorsun falan diyo...ondan mı alamıyorum acaba..
şöyle iştahla yiyip tabağın dibini sıyıranlara hep imrenmişimdir
hoşbulduk afillim, epeydir kk da pek dolaşmıyorum....kilo konusu tekrardan geldim....sizleri de çok özledim... eski grup aynen mevcut mu ?unuttunuz mu beni...?
bu tibet hareketlerine ne oldu da squata başladınız kuzum siz...bende mi yapsam acaba? sık sık olmasa da tibet yapıyordum ara ara... squat daha mı etkili?
nohutu da kimyonu da çoook severim... bende yiyeyim o zaman canım... ya ben yemek yemeye üşeniyorum sanki ya, eşimde diyor...iştahla yemiyorsun sallana sallana gözün televizyonda bir lokmayı kaç dakkada yiyorsun falan diyo...ondan mı alamıyorum acaba..
şöyle iştahla yiyip tabağın dibini sıyıranlara hep imrenmişimdir
hoşbulduk afillim, epeydir kk da pek dolaşmıyorum....kilo konusu tekrardan geldim....sizleri de çok özledim... eski grup aynen mevcut mu ?unuttunuz mu beni...?
bu tibet hareketlerine ne oldu da squata başladınız kuzum siz...bende mi yapsam acaba? sık sık olmasa da tibet yapıyordum ara ara... squat daha mı etkili?
hahah söyleyeceğim canım ama gülmek yok
1.5 ltlik sularla başladım işte dümdüz yukarı kaldırma yapıyorum 2 set setler 4er kere
sonra sonra dirsekten itibaren kaldırıyorum aynı şekilde isimlerini bilmyorum hareketlerin bilsem yazardım böyle setleri artırıp sonra 4 kiloluk dambıllar var onlara geçicem
ya ben yapamıyorum tibeti sıkılıyorum
yazın kaç kez başladım bıraktım o yüzden uygulama indirdim ipadime ordan her gün squat programını takip ediyorum
karın kası için olan uygulamya henüz başlamadım işte kol çalışıyorum
yok kız neden güleyim benim da dambılım yok o yöntemi kullanıcam yani
etkisini gördün mü peki canım sen bu yöntemin ben kilo alıyorum da baldır bacak ancak
yok kız neden güleyim benim da dambılım yok o yöntemi kullanıcam yani
etkisini gördün mü peki canım sen bu yöntemin ben kilo alıyorum da baldır bacak ancak
ben de yarışmaya katılmak istiyorum1.73 boyundayım 52 kiloyum ve hedefim 60
ben de şu squatı tamamliyim ara verince kola çalışayım o zamanya valla canım hiç sonuç gözlemleyecek kadar uzun süre yapmadım tembellik işte
ama sorduğum bir spor hocası kollarımı kalınlaştırmamın tek yolunun kas yapmak oraları çalıştırmak olduğunu söyledi onun dışında genel olarak çoğu kadın alt bölgeye alıyormuş kiloyu
yani doğru galiba ben de alta alıyorum sadece
selam kızlarr ben de geldimmm
pek giremedim yine biliyosunuz nişanım oldu onun stresi hazırlığı derken kilo durumum bayagı bi düstu, şimdi toparlamaya calışıcam tabi sizinle birlikte
boyum : 1.75 m
kilom : 55 kg
alırsın canım öyle deme stres cok etkili maalesef.16 Eylül 2014 LİSTE
TheAmerican 52 (173 cm)
xannemx 55 (175 cm)
BirAdetLokum 52,7 (178 cm)
ben diskalifiye olmadan çekileyim en iyisi yarışmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?