• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

yaa hiç de sevmem nohutu ben de bugün başlayacağım squata ve peşinden protein açısından zengin bir şeyler bulmalıyım yemek için :KK51:

inşallah canım ya ben de pekmez yesem iyi olacak

ben de bugün 150 den devam edicem 5 gün ara vermiştim de korkumdan kilo vericem diye ama bi baktım ki kotlar dolmaya başlamış aksine:KK22:
canım tavuk haşla istersen pilavla (ben yarın yapıcam bugün nohut indirdim buzluktan) ya da yeşil mercimek haşla ye ben onu da severim hem de kan yapıyor demir açısından da çok zengin:KK54:

slm tiramisum, beni hatırladınmı ...nickim değişti...eski nickim gazeldustubaglara :)
namı diğer gazel derdiniz bana :KK14:
uzun zaman oldu buraya gelemedim...daha doğrusu kilo alma işlemini bıraktığım için uğramadım :KK17:
derslerim ve bazı ailevi sebeplerle pek ilgilenemedim...
şimdi tekrar başlamak istiyorum müsade varsa...:KK66:
yaş 28
boy 172
kilo 54
hedefim 60 inşallah.... baskül görmek istemiyorum :mad: şimdilik acele girip ekleyim bilgilerimi dedim..yarın fırsat bulursam inşallah geçmişi okuyacam....
bu arada bana kilo almak için yaptığınız şeyleri ve yediklerinizi özetlermisin canm...
neyle başlıyım...yarın başlıcam da inşallah...:KK17:

slm tiramisum, beni hatırladınmı ...nickim değişti...eski nickim gazeldustubaglara :)
uzun zaman oldu buraya gelemedim...daha doğrusu kilo alma işlemini bıraktığım için uğramadım :KK17:
yaş 28
boy 172
kilo 54
hedefim 60 inşallah.... baskül görmek istemiyorum :mad: şimdilik acele girip ekleyim bilgilerimi dedim..yarın fırsat bulursam inşallah geçmişi okuyacam....
bu arada bana kilo almak için yaptığınız şeyleri ve yediklerinizi özetlermisin canm...
hoş geldin gazelcım ben rengina sen beni hatırladın mı:KK48:

iyilik cnm hamdolsun... ufaklıkla uğraşıyorum işte... şu kilo olayını bi çözemedim... tekrar başlayım diyorum işe yaramıştı kışın...ama bıraktım malesef...
54 kiloda takıldı kaldı baskül resmen ya :mad:
ben de agustosun 14unde basladım canım 42 ile yavas yavas alıyoruz bakalım. 5 günde 1 kilo dıye baslık actım o lısteye uyuyorum ben:KK50:

yaş 28
boy 172
kilo 54
hatırladım tabi zaten listemdesin farketmiştim nick inin değiştiğini:KK15:
tamamdır hmeen seni de ekliyorum listeye tatlım:KK19:
canım ben nohut haşlamasına başladım öğle yemeğinden biraz sonra squat yapıyorum sonra da nohut yiyiyorum (istah açıyor,gaz yapmasın diye de üzerine kimyon döküp yiyiyorum.
bir de her yemekten kalkar kalkmaz çikolata, dondurma veya tatlı herhangi birini hemen yiyiyorum sonra ara öğün atıstırıyorum...
nohutu da 3 gün yiyip bi ara verdiğim için nohut yemediğim günlerin akşamına ballı süt içip yatıyorum çünkü cicibebeden bıktımmmmm:mad:

benim yaptıklarım bu ara bu kadar canım öğün atlamıyorum tabi bir de..

ohh oh şenlendi başlık tekrardan:KK49:
gazelim hoş geldin inşallah bu sefer alacağız ama unutmayalım başladığımızda ilk bir ay kadar doğru dürüst baskül oynamıyordu sonrasında geliyordu sabırlı olmamız lazım
benim de pazartesi okulum başlayacak okul başlayınca herhalde daha düzenli olurum şimdi geç yatıp geç kalkıyorum :KK1:
squat a başladım tekrardan işte bugün 4. günüm aynı zamanda omuzlarım kollarım için çalışacağım biraz ve göbeklenmemek için mekik yapacağım bakalım inşallah uzun zamanda da olsa istediğim kiloya ulaşacağım

Canım boyum 1.68
Kilom 57
canım kilon iyi duruyor neden memnun değilsin ?
aaa sen rengina mısın yanlış mı hatırlıyorum acaba ben seninle daha önce de konuşmuştum meyve suyunu sıkıp posasıyla içmek kilo aldırıyor demiştin sanki ayy yoksa yanlış mı hatırlıyorum:oops:
Evet canım renginayım :) ama sen hatırlamazsın belki diye söylemedim. Yok canım o dediğin ben değilim hıc hatırlamıyorum yani öyle dediğimi :-)

Back