• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

Kızlar nasılsınız? Kilo alma çalışmaları nasıl gidiyor?
Ben bırakmıştım dün tekrar başladım diyete. 52 , 53 arası gidip geliyorum.
Sizler de durumlar nasıl?

Kızlar nasılsınız? Kilo alma çalışmaları nasıl gidiyor?
Ben bırakmıştım dün tekrar başladım diyete. 52 , 53 arası gidip geliyorum.
Sizler de durumlar nasıl?
Ben cicibebe ve bol meyve yemenin sonucu 1500 kilo alabildim şu 50 kiloyu görsem gerisi gelecek :D

Arkadaşlar en zayıfınız benim galiba.. Boy:160 Kilo:44,50 :( ben de aranıza katırlmak istiyorum..
yalnız kilo almak sanıldığı kadar kolay değildir..zamanında 39 kilo ile diyetisyene gittim..bana bu çocuk kilosu adet bile göremezsin yakında dedi kızdı..zar zor 45 olmuştum aylarca sürmüştü tedavi..yukarda birisi yemek yedikten sonra tartıl demiş çok yanlış..sizi 1 kilo fazla gösterir...diyetisyen beni aç karnına sabah ve tuvalete çıktıktan sonra tartardı..doğru kilonuz bu şekilde çıkar..yemek yedikten sonra o yemek direkt kilo olmuyor ki..içinde su var idrarla atılacak..içinde posa var o da çıkacak..vücudunuz ödem tutar adet döneminde vs..geriye kalan kaloriyi harcamayacaksınız da vücut depolayacak da..ohoo..ben 15 günde her gün 6 öğün tıka basa yiyerek 1 kilo alabiliyordum.

Başkasına su içse yarar biz fazla yakıyoruz sanırım doktor mama yiceksin dedi bildiğimiz bebek maması besin takviyesi olarak kullanıyorum ben kahvaltıdan önce ve yemekten sonra yani yatmadan önce yiyorum faydasını gördüm açıkcası sabah iştahım olmaz hiç işe gitmeden önce yiyorum işe gelincede 1 poğaça filan yiyorum meyve yemeyide ihmal etmiyorum vitaminde lazım :D

Kızlar bu sayfayı yeni gördüm bende yıllarca kilo alma sayfalarıni takip ettim sonunda istediğim kiloya ulaşmıştım çok mutluydum

Şimdi yine aldigim kiloları vermeye başladim anlamıyorum ya bu kadar zor olmamalı bu iş:cry:

ben almaya basladım bu seferde ya dururamazsam diye korkuyorum :KK45: ben kan hapı kullandım o sıra iştahım acıldı birazda kansızlık vardı iyi geldi ama bende yok kansızlık demeyin bazı doktorlar dusuk kan seviyesini sınırı altında degil diye umursamıyor bende de boyleydi en son gittigim doktor braz kansızlık var dedi verdi iyikide verdi

Kızlar bende kilo alamayanlardanım daha doğrusu hiç iştahım yok yemek yemek aklıma bile gelmiyor. 9 ay sonra düğünüm var bu gidişle gelinlik içinde kaybolucam. Artık kilo almak istiyorum

yenilicez cnm yaz sen boy kilo. yazmayanlar var onları bekliyorum yenilemek için

selam tiramisum yaa ben epeydir bilgisayarımın azizliğinden gelemedim... geldiğimde de acil bakıp çıktım falan.. çok aksattım burayı da kilomu da :( baskülümün pili bitmiş tartılamadım ne zamandır....
off ömrüm kilo almaya çabalamakla geçecek sanırım... benim kutucuk boş kaldı benim yüzümden, sen oraya eski kilomu yazıver canım yenilerken sana zahmet..çünkü bi ara tartılmıştım baskülde tık yoktu :( aynı duruyorum... şu sıralar vermediysem şükrederim çünkü çok iştahsızım...:(

kızlarr ne yapıyosunuzz ben de cok yiyipte kilo alamayanlardanımm 1aydır geceleri bişeyler yiyipte yatıyorum bugünde akrabalar yüzün şişmiş kilo almışsın dediler :nazar: yoo dedim eve geldim tartıldım 1buçuk kilo almışım yavaş yavaş alıyorum demekki sizde geceleri yiyin de yatın

o kadar yoğun çalışıyorum ki, bu listeye uysam kesin kilo veririm ben,
aslında bu listeye uysam aç kalmadan kilo veririm kesin :)

Diyetisyenimin bana vermiş olduğu liste:

kZodRJ.jpg

Arkadaşlar gün uygulamasını değiştiriyorum kendi motivasyonumuzu arttırması açısından 10 günde bir tartılalım diyorum... Hem düşünsenize 10 günde 1 kilo ayda 3 kilo eder bence minimum hedef bu olmalı sizce de öyle değil mi:KK49:

Bundan sonra tartılacağımız tarih: 6 Kasım2014 :cool:

10 günde bir burada aldığımız kilolar yenilenecektir. Daha önce de belirttiğim gibi, kilosunu ilk yazandan sonra yazacak kişi bir öncekinin yazısını alıntılayarak ve o mesaj üzerınde düzenleme şeklinde cevaplarsa işim daha da kolaylaşır.

lzXnnl.png

WrD9GE.png

Arkadaşlar lütfen zamanında yeni kilolarınızı yazmış olunuz.
bende katılmak istiyorum yarışmaya :)

Back