• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

16 Eylül 2014 LİSTE

TheAmerican 52 (173 cm)
xannemx 55 (175 cm)
BirAdetLokum 52,7 (178 cm)

ben diskalifiye olmadan çekileyim en iyisi yarışmadan :KK51::KK51::KK51:
canım delirdin mi geliyo 5 kardeş:KK62:
sıkıntılı günler yaşıyosun ama bırakmak yok vallahi döverim:KK53:

ben daha akşam yemeğimi yemedim yiyip geliyorum:KK53:

16 Eylül 2014 LİSTE

TheAmerican 52 (173 cm)
xannemx 55 (175 cm)
Belissa 49.3 (163)
Afilli_kiz 45.6 (158 cm)

ben 300 gramdan fazla alamıyorum gerçi çok öğün atlıyorum buna da şükür

alırsın canım öyle deme stres cok etkili maalesef. :KK43:

Stresli olunca kendini yemeğe verenlerden olsaydık keske
Almıyorsamda korusaydım ama eriyorum resmen hic mı yaramaz bi insanın yediği..
canım delirdin mi geliyo 5 kardeş:KK62:
sıkıntılı günler yaşıyosun ama bırakmak yok vallahi döverim:KK53:

ben daha akşam yemeğimi yemedim yiyip geliyorum:KK53:
Içimden gelmiyor canım sıkıntı orda galiba

Yeterince kalori almadığındandır canım. Zaten canım istemiyor diyorsun stresın azalınca kilon da yerine gelir inşallah.:KK19:

ben 300 gramdan fazla alamıyorum gerçi çok öğün atlıyorum buna da şükür

kızlar ne güzel akşam girebilmişssiniz ben 11 e kadar giremedim sonra da pes ettim yattım:KK51:

Afilli_kiz Afilli_kiz ne o öğün atlamak falan hıııı :KK11:

Belissa Belissa cım biz en iyisi şunlara güzel bi ceza verelim ne dersin kilo alanlar olarak sanırım en iyi kilo alan olarak sen ver hatta:KK50:

BirAdetLokum BirAdetLokum sen görürsün her yediğimin atıcam fotosunu wtsptan ağzının sularını akıtıcam...

O değil de vallahi iştahınız yoksa show tv deki lezzet haritasını izleyin ben ordaki kızı gördükçe toksam bile yemek yapıp yiyesim geliyor:KK72:
:KK72:

16 Eylül 2014 LİSTE

TheAmerican 52 (173 cm)
xannemx 55 (175 cm)
Belissa 49.3 (163)
Afilli_kiz 45.6 (158 cm)
Tiramisukahve 48.00 (168cm)

kızlar ne güzel akşam girebilmişssiniz ben 11 e kadar giremedim sonra da pes ettim yattım:KK51:

Afilli_kiz Afilli_kiz ne o öğün atlamak falan hıııı :KK11:

Belissa Belissa cım biz en iyisi şunlara güzel bi ceza verelim ne dersin kilo alanlar olarak sanırım en iyi kilo alan olarak sen ver hatta:KK50:

BirAdetLokum BirAdetLokum sen görürsün her yediğimin atıcam fotosunu wtsptan ağzının sularını akıtıcam...

O değil de vallahi iştahınız yoksa show tv deki lezzet haritasını izleyin ben ordaki kızı gördükçe toksam bile yemek yapıp yiyesim geliyor:KK72:
:KK72:
Bilmem ki canım ne ceza versek:KK23:

tamam buldum her öğünde yarım ekmekten biraz daha fazla yiyin ve günde 2 bardak süt için.:KK52:

Bilmem ki canım ne ceza versek:KK23:

tamam buldum her öğünde yarım ekmekten biraz daha fazla yiyin ve günde 2 bardak süt için.:KK52:
BirAdetLokum BirAdetLokum valla Lokumu deşifre etmiş olucam ama 2-3 dilim ekmek yiyiyor yarım ekmek nerde:KK53:
sütü sever ama:)
Afilli_kiz Afilli_kiz sütü içer ama öğün atlıyormuş baksana ekmeği ne yapar bilmem:cool:

BirAdetLokum BirAdetLokum valla Lokumu deşifre etmiş olucam ama 2-3 dilim ekmek yiyiyor yarım ekmek nerde:KK53:
sütü sever ama:)
Afilli_kiz Afilli_kiz sütü içer ama öğün atlıyormuş baksana ekmeği ne yapar bilmem:cool:
Hmm bir 10 gün böyle devam etsinler zaten iştahları da açılır yavas yavas
kalori bunlar kaloriii:cool:

Son düzenleme:
tamam tatlım akşam herkes yazsın yeni kilolarını seni de ekleyeceğim yarın sabah hep birlikte:D

ben de şu squatı tamamliyim ara verince kola çalışayım o zaman :KK55: aldığım protein gideceği yönü şaşırmasın sonra:p

tamam canım akşam herkes yazsın seni de eklerim yarın sabah listeye:KK19:
hayırlı uğurlu olsun bu arada canım:KK50:

ARKADAŞLAR AŞAĞIYA YENİ BİR MESAJ YAZACAĞIM AKŞAM TARTI SAATİNDE BU MESAJI ALINTILAYIP, KENDİ KİLONUZU LİSTEYE AYNI DÜZENDE EKLEYİP MESAJI TAMAMLAMANIZI RİCA EDİYORUM. ÖTEKİ TÜRLÜ KONUŞMALARIN İÇİNDEN SEÇMESİ ZOR OLUYOR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

teşekkür ederim canım darısı isteyenlerin başına :))

16 Eylül 2014 LİSTE

TheAmerican 52 (173 cm)
xannemx 55 (175 cm)
Belissa 49.3 (163)
Afilli_kiz 45.6 (158 cm)
Tiramisukahve 48.00 (168cm)
Sakeena 54,5

LİSTENİN SON HALİDİR, İLK SAYFAYA EKLİYORUM. KİLOSUNU YAZMAYAN ARKADAŞLAR LİSTEDEN ÇIKARILMIŞTIR.

iyi tatlım aynen bildiğin gibi evde oturuyorum hala iş aramaca :KK51:
buna ekstra eklenen afedersin sürekli öküz gibi bişiler yiyiyorum:KK72::KK72:
sen ne yapıyosun kilo alma çalışmaları için:cool:

iyi yapıyosun iyi :) ben de okul acıldı işte onunla ugrasıyorum canım yeni yeni baslıyorum kilo olaylarına inş bu sene son senem üniversitede, sonra da hayırlısıyla evlilik :)) yarın spor salonunda spora baslıyorum tekrardan canım.. bkalım etkilerini gördükçe burada sizinle de paylasacam :))

iyi yapıyosun iyi :) ben de okul acıldı işte onunla ugrasıyorum canım yeni yeni baslıyorum kilo olaylarına inş bu sene son senem üniversitede, sonra da hayırlısıyla evlilik :)) yarın spor salonunda spora baslıyorum tekrardan canım.. bkalım etkilerini gördükçe burada sizinle de paylasacam :))
aa bekliyorum haberlerini o zaman sporla ilgili ben de istikrarlı bir biçimde squat yapıyorum iyi gidiyor gibi bakalım bu bitsin kol çalışmaya başlayacağım:KK71:
Hayırlısı olsun tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah:KK15:

aa bekliyorum haberlerini o zaman sporla ilgili ben de istikrarlı bir biçimde squat yapıyorum iyi gidiyor gibi bakalım bu bitsin kol çalışmaya başlayacağım:KK71:

sağol canım benim inşallah :) squat bence bi mucize ya o kadar iyiki sahsen ben bayılıyorum gecen aylarda da spora gidiyodum ben tabi ağırlıkla calısıyodum hatta en son kaldırdığım agırlık kızlar 37 kiloydu :) bakalım inşallah bu spor deneyimim daha da iyi olacak diye umuyorum ve gelişmelerden sizleri de mutlaka haberdar edecem :)

Tiramisucum ben de biraz daha kilo alsam squatı denenemeyi düşünüyorum. Yapanlar bayağı memnun. Kalçayı yuvarlaştırıp kaldırsa şekle soksa biraz bana yeter. Ama bacakların kaslanmasını sevmiyorum:KK54:

Back