• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

Tiramisucum ben de biraz daha kilo alsam squatı denenemeyi düşünüyorum. Yapanlar bayağı memnun. Kalçayı yuvarlaştırıp kaldırsa şekle soksa biraz bana yeter. Ama bacakların kaslanmasını sevmiyorum:KK54:
canım bacakların kaslanması olayını ben de sevmiyorum. Bende öyle bi durum olmadı. Hatta kilo alıp vermekten pörsümüş etlerim toplandı.:D Gerçi ben squat programında ilk 15 günlük partı yapıp 1 hafta kadar da ara verip yeniden başladım. Yani 250 lere kadar çıkamadım. En fazla 140 yaptım.:p Kalça yuvarlaklığı ve dikliği konusunda açıkcası çok yorum yapamıyorum çok şükür 42-43 kiloyken bile vardı benim o nesne:KK48:
Bak dikkat ettiysen Belissacım kilo verdirmedi ne ben de ağustostan beri yapıyorum squatı. Hatta kilonun göbekte toplanmasını engelliyor diyebilirim. Bence şimdiden başla:cool:

Kusura bakmayin kizlar cokk yaramaz bir kizim var. Ve annem izmirden g3lmisti yazamadim size benide listeye alir misiniz bindan sonra her aksam gircemm sooz bu arada nohut ne ise yariyor ne zaman ne kadar yiyorsunuz
Tull bütün bilgilerin silinmiş durumda excel listemde de baştan yazman gerekecek boy kilo vs...
Nohutu ben squattan sonra pratik yenilebilecek protein olarak yemeğe başladım baktım iştah açıyor kilo da alıyorum :KK28: Bir tabak yiyiyorum gaz sıkıntısını önlemesi açısından da kimyon serpiyorum üzerine. Tavsiye ederim:KK55:

Tull bütün bilgilerin silinmiş durumda excel listemde de baştan yazman gerekecek boy kilo vs...
Nohutu ben squattan sonra pratik yenilebilecek protein olarak yemeğe başladım baktım iştah açıyor kilo da alıyorum :KK28: Bir tabak yiyiyorum gaz sıkıntısını önlemesi açısından da kimyon serpiyorum üzerine. Tavsiye ederim:KK55:
canim 170 kilom 55 hedef kilo 65 bende haslayacam bugun nohutu

canım bacakların kaslanması olayını ben de sevmiyorum. Bende öyle bi durum olmadı. Hatta kilo alıp vermekten pörsümüş etlerim toplandı.:D Gerçi ben squat programında ilk 15 günlük partı yapıp 1 hafta kadar da ara verip yeniden başladım. Yani 250 lere kadar çıkamadım. En fazla 140 yaptım.:p Kalça yuvarlaklığı ve dikliği konusunda açıkcası çok yorum yapamıyorum çok şükür 42-43 kiloyken bile vardı benim o nesne:KK48:
Bak dikkat ettiysen Belissacım kilo verdirmedi ne ben de ağustostan beri yapıyorum squatı. Hatta kilonun göbekte toplanmasını engelliyor diyebilirim. Bence şimdiden başla:cool:
Benim de kalçam cok zayıfken bile vardı canım ama dediğin gibi kilo alıp vermekten dolayı eskisi gibi durmuyor sanki ya da bana öyle geliyor bilemiyorum.
Aslında spor yapmak sadece sıkılaşmak için değil de hayatımız için de cok önemli. Alışkanlık haline getirmek gerek :)

canim 170 kilom 55 hedef kilo 65 bende haslayacam bugun nohutu

tamam canım sabh pc ye geçtiğimde ekleyeyim seni de:KK55:
başla başla ben öğle yemeğinden bir saat sonra falan yiyiyorum üzerine gelsin abur cuburlar akşama bana mısın demiyor yine acıkıyorum:KK76: 3 gün yiyip 1 gün ara veriyorum squat programı gibi.

Benim de kalçam cok zayıfken bile vardı canım ama dediğin gibi kilo alıp vermekten dolayı eskisi gibi durmuyor sanki ya da bana öyle geliyor bilemiyorum.
Aslında spor yapmak sadece sıkılaşmak için değil de hayatımız için de cok önemli. Alışkanlık haline getirmek gerek :)
Canım bence kesin başla toparlandığını hissedeceksin ay bu yaşta selülit mi olurmuş lömbür lömbür et mi olurmuş halimize bak:KK53:
Aynen öyle canım alışkanlık şart ben sürekli yapmayı planlıyorum bakalım ne kadar sürecek bu istikrar:KK14:

Bugün şimdiye kadar yediklerimi sayayım hemen
Sabah:
uyanır uyanmaz 2 orta boy salkım üzüm( çorba pişene kadar idare etsin diye)
bir büyük kase şehireli bol vitaminli domates çorbası
yarım ekmek
2 dilim kavun

Ara:
1 fincan çay
yarım paket buğdaylı bisküvi

Öğle:
Yarım ekmek
Bir tabak zeytinyağlı barbunya (patateslerinden de çok koydum tabağa)
Az pilav
1 bardak ayran

Ara:
1 metro
1 bardak limonata
Şimdi bir kase kuruyemiş indiriyorum mideye:oops:
Birazdan da meyve yemeği planlıyorum:cool:

Be de yazayım bari ne yediğimi :)
2bardak cay, peynir, 5 6 zeytin,3kasık recel ,2kasık pekmez, 1yumurta, ekmeğe sürdüğüm çikolata, birkaç dilim domates, yarımdan daha fazla ekmek.

kahvaltıdan sonra: 1bardak meyve suyu, 1bardak süt:KK14: öğle yemeğimi aksam 7 gibi yiyorum ben öğün kaydırdıgım için:KK45:

tamam canım sabh pc ye geçtiğimde ekleyeyim seni de:KK55:
başla başla ben öğle yemeğinden bir saat sonra falan yiyiyorum üzerine gelsin abur cuburlar akşama bana mısın demiyor yine acıkıyorum:KK76: 3 gün yiyip 1 gün ara veriyorum squat programı gibi.

Canım bence kesin başla toparlandığını hissedeceksin ay bu yaşta selülit mi olurmuş lömbür lömbür et mi olurmuş halimize bak:KK53:
Aynen öyle canım alışkanlık şart ben sürekli yapmayı planlıyorum bakalım ne kadar sürecek bu istikrar:KK14:
Başlıcam inşallah canım şu ara biraz üşengecim dünya yansa umrumda değil tavrı var ben de niyeyse.:KK53: kendimi toparlasam iyi olacak :KK14:

:63:oo kızlar neredesiniz yaa :KK43: valla kimse bişey yemiyo sanırım.. ben aksam yeemegimi yedim sonra 1 kase kazandibini de goturdum sonra fındık ve badem atistırdım simdi de cicibebemle sütümü yapıp yicemm ochh afiyet olsun bana:KK76::KK76: alıyım ben kilocukları da siz oyle kalın hıhh :KK62::KK62:

:63:oo kızlar neredesiniz yaa :KK43: valla kimse bişey yemiyo sanırım.. ben aksam yeemegimi yedim sonra 1 kase kazandibini de goturdum sonra fındık ve badem atistırdım simdi de cicibebemle sütümü yapıp yicemm ochh afiyet olsun bana:KK76::KK76: alıyım ben kilocukları da siz oyle kalın hıhh :KK62::KK62:
canım valla ben mideyi üşütmüşüm bugün sabahtan beri yediğim pattis haşlama yoğurt. biraz düzelir gibiyim. Başlarım ben de maratona. İnşallah kilo kaybetmemişimdir:KK14:

Ben devam ediyorum kilo alma calısmalarına canım ama bu hafta regl oldum eski performansım yok çünkü midem almıyor bu dönemlerde ya 1 kilo almısımdır ya da aynı kalmısımdır bilemiyorum:KK51:

Son düzenleme:
canım valla ben mideyi üşütmüşüm bugün sabahtan beri yediğim pattis haşlama yoğurt. biraz düzelir gibiyim. Başlarım ben de maratona. İnşallah kilo kaybetmemişimdir:KK14:
geçmiş olsun canım inşallah düzelirsin hemen.. :110::110:

Ben devam ediyorum kilo alma calısmalarına canım ama bu hafta regl oldum eski performansım yok çünkü midem almıyor bu dönemlerde ya 1 kilo almısımdır ya da aynı kalmısımdır bilemiyorum:KK51:

anladım canım regl olunca bende de öyle oluyo hiç yemek istemiyorum kilo kaybetmiyosan iyi canım..:KK54:

kızlar okulum başladı giremiyorum pek :KK12:
ama daha düzenli yiyorum artık okulda öğlen yemeği falan iyi oluyor
iyi yapıyosun afillimm devam et yılmak yokk :KK45::KK45:

geçmiş olsun canım inşallah düzelirsin hemen.. :110::110:

anladım canım regl olunca bende de öyle oluyo hiç yemek istemiyorum kilo kaybetmiyosan iyi canım..:KK54:

iyi yapıyosun afillimm devam et yılmak yokk :KK45::KK45:
Kilo kaybettim mi kaybetmedim mi bilmiyorum canım bakalım tartılınca kaç çıkarım:KK17: bu hafta 50 çıksam benden iyisi yok:KK45:

inşallah canım benim herhalde 50 olmam için 20 günüm varo_O
benim de temennim kilo vermemiş olmam:KK22:

kızlar okulum başladı giremiyorum pek :KK12:
ama daha düzenli yiyorum artık okulda öğlen yemeği falan iyi oluyor

canım öyle giremiyorum deme ya senin bilgilerine ihtiyacımız var:KK19:

Back