- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #3.981
yine kimsecikler yokk bu kızlar nerede acaba :) ben de şimdi sürdüm nutellamı ekmeğime afiyetle götürüyorum vallahi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bacakların kaslanması olayını ben de sevmiyorum. Bende öyle bi durum olmadı. Hatta kilo alıp vermekten pörsümüş etlerim toplandı. Gerçi ben squat programında ilk 15 günlük partı yapıp 1 hafta kadar da ara verip yeniden başladım. Yani 250 lere kadar çıkamadım. En fazla 140 yaptım. Kalça yuvarlaklığı ve dikliği konusunda açıkcası çok yorum yapamıyorum çok şükür 42-43 kiloyken bile vardı benim o nesneTiramisucum ben de biraz daha kilo alsam squatı denenemeyi düşünüyorum. Yapanlar bayağı memnun. Kalçayı yuvarlaştırıp kaldırsa şekle soksa biraz bana yeter. Ama bacakların kaslanmasını sevmiyorum
Tull bütün bilgilerin silinmiş durumda excel listemde de baştan yazman gerekecek boy kilo vs...Kusura bakmayin kizlar cokk yaramaz bir kizim var. Ve annem izmirden g3lmisti yazamadim size benide listeye alir misiniz bindan sonra her aksam gircemm sooz bu arada nohut ne ise yariyor ne zaman ne kadar yiyorsunuz
canim 170 kilom 55 hedef kilo 65 bende haslayacam bugun nohutuTull bütün bilgilerin silinmiş durumda excel listemde de baştan yazman gerekecek boy kilo vs...
Nohutu ben squattan sonra pratik yenilebilecek protein olarak yemeğe başladım baktım iştah açıyor kilo da alıyorum Bir tabak yiyiyorum gaz sıkıntısını önlemesi açısından da kimyon serpiyorum üzerine. Tavsiye ederim
Benim de kalçam cok zayıfken bile vardı canım ama dediğin gibi kilo alıp vermekten dolayı eskisi gibi durmuyor sanki ya da bana öyle geliyor bilemiyorum.canım bacakların kaslanması olayını ben de sevmiyorum. Bende öyle bi durum olmadı. Hatta kilo alıp vermekten pörsümüş etlerim toplandı. Gerçi ben squat programında ilk 15 günlük partı yapıp 1 hafta kadar da ara verip yeniden başladım. Yani 250 lere kadar çıkamadım. En fazla 140 yaptım. Kalça yuvarlaklığı ve dikliği konusunda açıkcası çok yorum yapamıyorum çok şükür 42-43 kiloyken bile vardı benim o nesne
Bak dikkat ettiysen Belissacım kilo verdirmedi ne ben de ağustostan beri yapıyorum squatı. Hatta kilonun göbekte toplanmasını engelliyor diyebilirim. Bence şimdiden başla
canim 170 kilom 55 hedef kilo 65 bende haslayacam bugun nohutu
Canım bence kesin başla toparlandığını hissedeceksin ay bu yaşta selülit mi olurmuş lömbür lömbür et mi olurmuş halimize bakBenim de kalçam cok zayıfken bile vardı canım ama dediğin gibi kilo alıp vermekten dolayı eskisi gibi durmuyor sanki ya da bana öyle geliyor bilemiyorum.
Aslında spor yapmak sadece sıkılaşmak için değil de hayatımız için de cok önemli. Alışkanlık haline getirmek gerek :)
Başlıcam inşallah canım şu ara biraz üşengecim dünya yansa umrumda değil tavrı var ben de niyeyse. kendimi toparlasam iyi olacaktamam canım sabh pc ye geçtiğimde ekleyeyim seni de
başla başla ben öğle yemeğinden bir saat sonra falan yiyiyorum üzerine gelsin abur cuburlar akşama bana mısın demiyor yine acıkıyorum 3 gün yiyip 1 gün ara veriyorum squat programı gibi.
Canım bence kesin başla toparlandığını hissedeceksin ay bu yaşta selülit mi olurmuş lömbür lömbür et mi olurmuş halimize bak
Aynen öyle canım alışkanlık şart ben sürekli yapmayı planlıyorum bakalım ne kadar sürecek bu istikrar
evet canım ilk mesaja yazdımkızlar bu ayın 26 sında mı tartılıcaz ??
canım valla ben mideyi üşütmüşüm bugün sabahtan beri yediğim pattis haşlama yoğurt. biraz düzelir gibiyim. Başlarım ben de maratona. İnşallah kilo kaybetmemişimdiroo kızlar neredesiniz yaa valla kimse bişey yemiyo sanırım.. ben aksam yeemegimi yedim sonra 1 kase kazandibini de goturdum sonra fındık ve badem atistırdım simdi de cicibebemle sütümü yapıp yicemm ochh afiyet olsun bana alıyım ben kilocukları da siz oyle kalın hıhh
Ben devam ediyorum kilo alma calısmalarına canım ama bu hafta regl oldum eski performansım yok çünkü midem almıyor bu dönemlerde ya 1 kilo almısımdır ya da aynı kalmısımdır bilemiyorumoo kızlar neredesiniz yaa valla kimse bişey yemiyo sanırım.. ben aksam yeemegimi yedim sonra 1 kase kazandibini de goturdum sonra fındık ve badem atistırdım simdi de cicibebemle sütümü yapıp yicemm ochh afiyet olsun bana alıyım ben kilocukları da siz oyle kalın hıhh
geçmiş olsun canım inşallah düzelirsin hemen..canım valla ben mideyi üşütmüşüm bugün sabahtan beri yediğim pattis haşlama yoğurt. biraz düzelir gibiyim. Başlarım ben de maratona. İnşallah kilo kaybetmemişimdir
Ben devam ediyorum kilo alma calısmalarına canım ama bu hafta regl oldum eski performansım yok çünkü midem almıyor bu dönemlerde ya 1 kilo almısımdır ya da aynı kalmısımdır bilemiyorum
iyi yapıyosun afillimm devam et yılmak yokkkızlar okulum başladı giremiyorum pek
ama daha düzenli yiyorum artık okulda öğlen yemeği falan iyi oluyor
Kilo kaybettim mi kaybetmedim mi bilmiyorum canım bakalım tartılınca kaç çıkarım bu hafta 50 çıksam benden iyisi yokgeçmiş olsun canım inşallah düzelirsin hemen..
anladım canım regl olunca bende de öyle oluyo hiç yemek istemiyorum kilo kaybetmiyosan iyi canım..
iyi yapıyosun afillimm devam et yılmak yokk
Kilo kaybettim mi kaybetmedim mi bilmiyorum canım bakalım tartılınca kaç çıkarım bu hafta 50 çıksam benden iyisi yok
inşallah canım benim herhalde 50 olmam için 20 günüm varBen devam ediyorum kilo alma calısmalarına canım ama bu hafta regl oldum eski performansım yok çünkü midem almıyor bu dönemlerde ya 1 kilo almısımdır ya da aynı kalmısımdır bilemiyorum
kızlar okulum başladı giremiyorum pek
ama daha düzenli yiyorum artık okulda öğlen yemeği falan iyi oluyor
sağol canım daha iyiyimgeçmiş olsun canım inşallah düzelirsin hemen..
anladım canım regl olunca bende de öyle oluyo hiç yemek istemiyorum kilo kaybetmiyosan iyi canım..
iyi yapıyosun afillimm devam et yılmak yokk