- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.921
yaa hiç de sevmem nohutu ben de bugün başlayacağım squata ve peşinden protein açısından zengin bir şeyler bulmalıyım yemek için
inşallah canım ya ben de pekmez yesem iyi olacak
sen kilonu boyunu yaşını hedefini yaz müsait olduğunda eklerBende bu yarismaya dahil olmak istiyorum beni de araniza alin lutfen
hoş geldin gazelcım ben rengina sen beni hatırladın mıslm tiramisum, beni hatırladınmı ...nickim değişti...eski nickim gazeldustubaglara :)
namı diğer gazel derdiniz bana
uzun zaman oldu buraya gelemedim...daha doğrusu kilo alma işlemini bıraktığım için uğramadım
derslerim ve bazı ailevi sebeplerle pek ilgilenemedim...
şimdi tekrar başlamak istiyorum müsade varsa...
yaş 28
boy 172
kilo 54
hedefim 60 inşallah.... baskül görmek istemiyorumşimdilik acele girip ekleyim bilgilerimi dedim..yarın fırsat bulursam inşallah geçmişi okuyacam....
bu arada bana kilo almak için yaptığınız şeyleri ve yediklerinizi özetlermisin canm...
neyle başlıyım...yarın başlıcam da inşallah...
hoş geldin gazelcım ben rengina sen beni hatırladın mı
evet hep değişiyor canımhatırlamazmıyım cnm
nickler hep değişiyor, herkes kayboluyor
nasılsın görüşmeyeli...?
evet hep değişiyor canımiyiym çok şükür kuzum sen nasılsın?
ben de agustosun 14unde basladım canım 42 ile yavas yavas alıyoruz bakalım. 5 günde 1 kilo dıye baslık actım o lısteye uyuyorum beniyilik cnm hamdolsun... ufaklıkla uğraşıyorum işte... şu kilo olayını bi çözemedim... tekrar başlayım diyorum işe yaramıştı kışın...ama bıraktım malesef...
54 kiloda takıldı kaldı baskül resmen ya
ben de agustosun 14unde basladım canım 42 ile yavas yavas alıyoruz bakalım. 5 günde 1 kilo dıye baslık actım o lısteye uyuyorum ben
tamam canımbakarım başlığına cnm... ne faydalıysa onu yiyecez artık...
boy ve kilo kac canım ?Bende cooooook zayıfımmmm
Canım boyum 1.68boy ve kilo kac canım ?
hatırladım tabi zaten listemdesin farketmiştim nick inin değiştiğinislm tiramisum, beni hatırladınmı ...nickim değişti...eski nickim gazeldustubaglara :)
namı diğer gazel derdiniz bana
uzun zaman oldu buraya gelemedim...daha doğrusu kilo alma işlemini bıraktığım için uğramadım
derslerim ve bazı ailevi sebeplerle pek ilgilenemedim...
şimdi tekrar başlamak istiyorum müsade varsa...
yaş 28
boy 172
kilo 54
hedefim 60 inşallah.... baskül görmek istemiyorumşimdilik acele girip ekleyim bilgilerimi dedim..yarın fırsat bulursam inşallah geçmişi okuyacam....
bu arada bana kilo almak için yaptığınız şeyleri ve yediklerinizi özetlermisin canm...
neyle başlıyım...yarın başlıcam da inşallah...
aaa sen rengina mısın yanlış mı hatırlıyorum acaba ben seninle daha önce de konuşmuştum meyve suyunu sıkıp posasıyla içmek kilo aldırıyor demiştin sanki ayy yoksa yanlış mı hatırlıyorumhoş geldin gazelcım ben rengina sen beni hatırladın mı
canım kilon iyi duruyor neden memnun değilsin ?Canım boyum 1.68
Kilom 57
Evet canım renginayım :) ama sen hatırlamazsın belki diye söylemedim. Yok canım o dediğin ben değilim hıc hatırlamıyorum yani öyle dediğimiaaa sen rengina mısın yanlış mı hatırlıyorum acaba ben seninle daha önce de konuşmuştum meyve suyunu sıkıp posasıyla içmek kilo aldırıyor demiştin sanki ayy yoksa yanlış mı hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?