• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

Canım öyle düşünme. Benim de bu 3. haftam ama hala bel kısmımda değişiklik göremiyorum pek. Bir 5 6 kilo almadan çok zor belli etmesi zaten. Aldığımız kilolar tüm vücuda yayılıyor öyle düşün. Bir de belki senin kalçaya bacaklara gitmiş olabilir. Benim öyle oluyor genelde.
evet aslında doğru söylüyosun benim genlerden dolayı kalçalara gider sanırsam. bu arada senin günlük olarak kaç kalori alman gerekiyor? doktor belirtti mi hiç?

Hadi ya kötü olmuş. Ben de okulu bir arayacağım ihtiyaç var mı diye. Tabi önce kilo almam lazım çocukların yanında küçücük durmayım:KK48:
:cool:güldüm yazdığına Belissa cım:KK70:
ben de bu ara sordum tesadüf gideceğim iki yerden hocalarla karşılaştım norm fazlası var dediler. biri de ortaokul öğretmeniymiş ne olduğu belirsiz ücretli din kültürü öğretmeni alıp duruyorlar dedi:KK51:

inşallah hepimiz atanırız belissacım:KK55:
sen özel bişey yapıyor musun kilo almak için? ben henüz bi strateji geliştiremedim normal yiyorum :KK51:

benim etrafımda hiç avon satan yok canım bu serumuda yol kenarında tezgah açan teyzelerden alıyorum :KK51: iki üç tane alıyorum zaten her görmemde çünkü sonradan bulamıyorum kaçıyor teyzeler :KK53:
olsun pelinitom iyi olmuş işte ihtiyaç olduğunda ararlar seni :KK15:
şimdş hatırladım sen yazınca avon cu olmadığını etrafta:KK51:
valla burda olsan bizde o mavi kapaklıların yedekleri bile var kardeşim hep onu kullanıyor:KK49:
olmadı sana göndereyim ben :KK19:
öyle oldu Lokumum adam hatta biraz ilginç biri bişi bilmiyordu benim dediklerimi iki dk sonra bana sattı biyologlarla ilgili bi haber bi de şirket müdürüymüş...

evet aslında doğru söylüyosun benim genlerden dolayı kalçalara gider sanırsam. bu arada senin günlük olarak kaç kalori alman gerekiyor? doktor belirtti mi hiç?
Sen hiç motivasyonunu kaybetme zaten iyi yediğinde kesin alırsın inşallah .
doktor 2500 kalori dedi bana verdiği listeyi de ona göre ayarladı ama ben o listeden daha fazla yemeye calsıyorum bazen zorla.
:cool:güldüm yazdığına Belissa cım:KK70:
ben de bu ara sordum tesadüf gideceğim iki yerden hocalarla karşılaştım norm fazlası var dediler. biri de ortaokul öğretmeniymiş ne olduğu belirsiz ücretli din kültürü öğretmeni alıp duruyorlar dedi:KK51:
Ben de anneme söylüyorum çocuklar beni öğretmen gibi görmezse naparım diye:KK53: Ya valla din kültürü öğretmenlerini ala ala bitiremediler ne yapmaya calısıyorlar anlamıyorum. Sonra bizim kontenjanlar azalıyor işte.

Sen hiç motivasyonunu kaybetme zaten iyi yediğinde kesin alırsın inşallah .
doktor 2500 kalori dedi bana verdiği listeyi de ona göre ayarladı ama ben o listeden daha fazla yemeye calsıyorum bazen zorla.
Ben de anneme söylüyorum çocuklar beni öğretmen gibi görmezse naparım diye:KK53: Ya valla din kültürü öğretmenlerini ala ala bitiremediler ne yapmaya calısıyorlar anlamıyorum. Sonra bizim kontenjanlar azalıyor işte.
:KK33::KK73:tespit doğru ben de bugün aynı şeyi geçirdim içimden:cool:
Ben de anlamadım vallahi bi din kültürü öğretmeni bi de hemşire stok yapıyorlar mübarek..

:KK33::KK73:tespit doğru ben de bugün aynı şeyi geçirdim içimden:cool:
Ben de anlamadım vallahi bi din kültürü öğretmeni bi de hemşire stok yapıyorlar mübarek..
Valla anlamadım canım okulları din kültürü öğretmenleriyle doldurdular haftada 2 saatlik dersleri için.

Senin kilo alma durumları nasıl gidiyor bu arada?

Valla anlamadım canım okulları din kültürü öğretmenleriyle doldurdular haftada 2 saatlik dersleri için.

Senin kilo alma durumları nasıl gidiyor bu arada?

bilmem ki canım ben kafaya takmadan yiyip içmeye çalışıyorum, öyle olunca kendimi sıkmamış oluyorum sanki daha kolay kilo alıyorum gibi:KK54: Belki de kendimi kandırıyorum:p
benim yazın sabah kahvaltılarım biraz sıkıntı canım çok bişi istemiyor öğlen akşam telafi etmeye çalışıyorum.
bu sabahki kahvaltım mesela çok komik baklava 2 dilim yanında da limonata, üstüne portakal suyu 2 lokumlu çikolata:KK51:

bilmem ki canım ben kafaya takmadan yiyip içmeye çalışıyorum, öyle olunca kendimi sıkmamış oluyorum sanki daha kolay kilo alıyorum gibi:KK54: Belki de kendimi kandırıyorum:p
benim yazın sabah kahvaltılarım biraz sıkıntı canım çok bişi istemiyor öğlen akşam telafi etmeye çalışıyorum.
bu sabahki kahvaltım mesela çok komik baklava 2 dilim yanında da limonata, üstüne portakal suyu 2 lokumlu çikolata:KK51:
Ben de hep kaydırıyorum öğünlerimi :KK75: Ya önemli olan kaloriyi alabilmek aslında az cok yemek değil de.

atlamamaya calısıyorum canım ama bir öğünü bitirene kadar canım çıkıyor ne zaman acılacak bu midemiz:KK35:
sana tavsiye öğle ve akşam yemeğinden sonra sofradan kalkmadan 1-1,5 bardak su iç hemen bak gör nasıl genişliyor mide:KK28:
ben de ilk sayfaya diyetisyenimin yıllar önce vermiş olduğu liseyi mi koysam:KK23:

sana tavsiye öğle ve akşam yemeğinden sonra sofradan kalkmadan 1-1,5 bardak su iç hemen bak gör nasıl genişliyor mide:KK28:
ben de ilk sayfaya diyetisyenimin yıllar önce vermiş olduğu liseyi mi koysam:KK23:
içiyorum canım ya içmem mi. Bugün 43ten 59a çıkmış arkadaşım kilo artınca metabolizma yavaşlıyor dedi bakalım bizde nasıl olacak.:KK69:

Ekle tabi insanlara da fikir olur.:cool:

içiyorum canım ya içmem mi. Bugün 43ten 59a çıkmış arkadaşım kilo artınca metabolizma yavaşlıyor dedi bakalım bizde nasıl olacak.:KK69:

Ekle tabi insanlara da fikir olur.:cool:
baya iddialı bi çıkış yaşamış arkadaşın darısı bizim isteklerimize çok değil 3/ 5 kilocuk:KK22:
yıllar önce 52 ye çıktığımda çatlaklar oluşuyor diye az yemeğe başlayanlar utansın :oops:

şimdş hatırladım sen yazınca avon cu olmadığını etrafta:KK51:
valla burda olsan bizde o mavi kapaklıların yedekleri bile var kardeşim hep onu kullanıyor:KK49:
olmadı sana göndereyim ben :KK19:
öyle oldu Lokumum adam hatta biraz ilginç biri bişi bilmiyordu benim dediklerimi iki dk sonra bana sattı biyologlarla ilgili bi haber bi de şirket müdürüymüş...
başka ürününü beğensem sana sipariş verecem zaten :KK48:
sağol pelinitom buluyorum ben ara ara :KK19:

baya iddialı bi çıkış yaşamış arkadaşın darısı bizim isteklerimize çok değil 3/ 5 kilocuk:KK22:
yıllar önce 52 ye çıktığımda çatlaklar oluşuyor diye az yemeğe başlayanlar utansın :oops:
Amin biz de istediğimiz kiloya ulaşırız inşallah.
Bende de çatlak var maalesef. 50ye çıkmıştım 2 yıl önce birden almıştım kiloları belimde oluştu birkaç çizik şeklinde, hiç geçmiyor:KK23:

Amin biz de istediğimiz kiloya ulaşırız inşallah.
Bende de çatlak var maalesef. 50ye çıkmıştım 2 yıl önce birden almıştım kiloları belimde oluştu birkaç çizik şeklinde, hiç geçmiyor:KK23:
çatlak aynı yerde olmuş ikimizin valla benim belirmeye başladığında ne oluyor diyip azaltmıştım yemeği azaltmaz olaydım:confused:
ben duşta peeling kullanıyorum hafif bi kese yapıyorum bir de peelingle birlikte çatlağa geçiyor valla dene istersen sen de:KK54:

Back