- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.901
resmen birer kilo almışsınız tebrikler canlarBirAdetLokum :53,4
Tiramisukahve :47,1
Belissa:47.6
Kızlar bundan sonra gelecekler bu mesajı düzenleyerek yazsın kilosunu şimdiden teşekkür ederim..
sağol canımresmen birer kilo almışsınız tebrikler canlar
tişikkir idirim lokumumresmen birer kilo almışsınız tebrikler canlar
Hoş geldinbende katılmak istiyorum kilom 40 boyum 1.60 yaşım 14
45kilo olmak istiyorum
maşallah beybitişikkir idirim lokumum
benimki bir kilo sayılmaz ama olsun 47 leri gördüm ya uzun aradan sonra çok güzel oldu
darısı senin 54-55 lere az kalmış
ben nohuta devam sanırım o farkettirdi, yoksa sabah kahvaltısı ve ekmek tüketimi eskiye göre çok çok az
tabi canım 100 gramı yanlış olmasın 390 kAlori civarıymış ben koca tabak dolusu yiyorum tuzlayıp iyi gidiyor... Humusun kalori uçuyordur deidğin gibimaşallah beybi
yemeği fazla yiyorum mesela bir tabaksa bir buçuk yiyorum ama ekmek yemiyorum
kahvaltıda yada ara öğünde bi dilim börek yiyorum karbonhidratta almak lazım
nohut diyince humus yapıp yemek lazım aslında kalorisi uçuyordur onun
hoşgeldin tatlımbende katılmak istiyorum kilom 40 boyum 1.60 yaşım 14
45kilo olmak istiyorum
of bu sıkıntı bekleme süreci özel hayat filan resmen bunalıma girdim bişe geçmiyor boğazımdantabi canım 100 gramı yanlış olmasın 390 kAlori civarıymış ben koca tabak dolusu yiyorum tuzlayıp iyi gidiyor... Humusun kalori uçuyordur deidğin gibi
ekmek brnim de yazın sıkıntı kışın bi şekilde gidiyor da
börekle de benim aram çok iyi değil
sabah pc ye geçince eklerim canım listeyeCanım 45.300 benimkisi de
Geciktim kusura bakmayın
sabah pc ye geçince eklerim canım listeye
canım onun etkisi büyük ama ben ondan sanırım hala bıkmış durumdayımsağolasın canım sizler ne güzel kilo almışsınız gerçi ben aldığıma seviniyorum 300 gram 300 gramdır
gün içinde öğün atlamamaya ve mümkün olduğunca ara öğün yapmaya çalışıyorum inşallah en yakın zamanda cicibebeye de başlayacağım sanki onun etkisi büyük gibi geliyor bana
İnşallah sen de alırsın istediğin gibi canım. Ben kilo almamın sebebini süt meyve suyu ve pekmeze bağlıyorumsağolasın canım sizler ne güzel kilo almışsınız gerçi ben aldığıma seviniyorum 300 gram 300 gramdır
gün içinde öğün atlamamaya ve mümkün olduğunca ara öğün yapmaya çalışıyorum inşallah en yakın zamanda cicibebeye de başlayacağım sanki onun etkisi büyük gibi geliyor bana
yaa hiç de sevmem nohutu ben de bugün başlayacağım squata ve peşinden protein açısından zengin bir şeyler bulmalıyım yemek içincanım onun etkisi büyük ama ben ondan sanırım hala bıkmış durumdayım
ben de çareyi haşlanmış nohutta buldum squat yaptıktan sonra bir koca tabak
inşallah canım ya ben de pekmez yesem iyi olacakİnşallah sen de alırsın istediğin gibi canım. Ben kilo almamın sebebini süt meyve suyu ve pekmeze bağlıyorum
Her öğünden sonra iki kaşık ye canım hem kan yapıyor hem diğer öğüne kadar iştah açıyor.yaa hiç de sevmem nohutu ben de bugün başlayacağım squata ve peşinden protein açısından zengin bir şeyler bulmalıyım yemek için
inşallah canım ya ben de pekmez yesem iyi olacak
Her öğünden sonra iki kaşık ye canım hem kan yapıyor hem diğer öğüne kadar iştah açıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?