• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

Selam kızlar yeni gelenler hoş gelmişler:KK52:
Bugün kahvaltımı eskisi gibi iyi yapamadım. Gece yediğimden midem bulanıyordu çünkü:KK43:
Markete gttim bir sürü meyve suyu ve süt aldım kilo almaya devam ediyoruz:KK55:

aynen ben de sürekli topuz yapıyorum kendim uçlarından aldım ama işte modelli kesemiyorum belki kestiririm belki de bırakırım kendi haline emin değilim
benim sürekli dökülüyor ya kalkıyorum sabah elimi atıyorum rahat 10 tel her elimi attığımda geliyor nerdeyse baya sıkıntı yapıyorum dökülmesini sanki azalmış gibi de geliyor sorunca kimseye azalmış gibi gelmiyor da benim elimde sanki azlar gibi bakalım okullar başlasın düzene girsin de senin şu bepanthen evigen bemiks üçlünü yaparım ayda bir :D

edicem edicem inşallah ataman olur, marmara üni beslenme ve diyetetik geldi canım tıp diye çıktık yola ama memnunum şimdi daha rahat olacak, kilo derdimize de çare olurum belki bakalım :KK48:

hoşgeldin, hedefi küçük tutmuşsun alırsın 5 kiloyu hemencecik :KK15:
aaaaaa çok sevindim hayırlı olsun gerçekten tam bize göre bölüm seçmişsin :KK71:

ben de çok hoşlaşamadım ama beğendiğim yerleri de yok değil...
çok iyi işte canım 53 ün altına düşmemek de bir başarı:KK15:
ben şimdi kuaforden geldim 4 parmak kestirdim bi hafifleme var neredeyse popoya değecekti şimdi tam belimde:KK45:
bu ay da saç kesim tarihi yokmuş ama dayanamadım takmıştım sacıma:KK55:
bu arada afillim güzel bi bolüm kazandı tam bize göre :KK50:
ben saçlarımı katlı kestirdim bu arada uzayınca dümdüz kezban gibi olmuştum :KK53: şimdide çok kabarıyor resmen avuç avuç serum sürüyorum yatışsın diye..
iyi yapmışsın sağlıklı sağlıklı uzasın canlanır :KK50:

Selam kızlar yeni gelenler hoş gelmişler:KK52:
Bugün kahvaltımı eskisi gibi iyi yapamadım. Gece yediğimden midem bulanıyordu çünkü:KK43:
Markete gttim bir sürü meyve suyu ve süt aldım kilo almaya devam ediyoruz:KK55:
merhaba sende hoşgeldin :KK49:
ben seni kpss topiğinden hatırlıyor olabilir miyim :110:umarım iyi gelmiştir sonuç :KK15:
gece yemek kilo aldırıyor ama dediğin gibi sabah ağrı olabiliyor midede :KK64:

merhaba sende hoşgeldin :KK49:
ben seni kpss topiğinden hatırlıyor olabilir miyim :110:umarım iyi gelmiştir sonuç :KK15:
gece yemek kilo aldırıyor ama dediğin gibi sabah ağrı olabiliyor midede :KK64:
Hoşbuldum canım.
Ben hep kpss topiklerindeyim de sen yazıyor muydun oralara hiç? Puanım iyi gelmedi maalesef. :KK43: Senin branş ne?

aaaaaa çok sevindim hayırlı olsun gerçekten tam bize göre bölüm seçmişsin :KK71:
ben saçlarımı katlı kestirdim bu arada uzayınca dümdüz kezban gibi olmuştum :KK53: şimdide çok kabarıyor resmen avuç avuç serum sürüyorum yatışsın diye..
iyi yapmışsın sağlıklı sağlıklı uzasın canlanır :KK50:

aynen tam tabir kezban ben de öyle hissediyordum :oops:
serum ne kullanıyorsun peki Lokumum avonun yeşil kapaklı serumu mu:cool:
seninkiler de sağlıkla uzasınlar:KK49:
iş görüşmesi gibi tanışmaya bi laboratuvara gidicem kızlar şans dileyin bana olur mu tabi ben gelene kadar bu yazdığımı görürseniz:KK53:

Hoşbuldum canım.
Ben hep kpss topiklerindeyim de sen yazıyor muydun oralara hiç? Puanım iyi gelmedi maalesef. :KK43: Senin branş ne?
sene başında yazıyordum daha sonra yoğunluktan vakit olmadı. bilişim teknolojileri benim branş hocam senin neydi?
hayırlısı olsun daha güzel kapılar açılır inşallah önümüze :KK49:
iş görüşmesi gibi tanışmaya bi laboratuvara gidicem kızlar şans dileyin bana olur mu tabi ben gelene kadar bu yazdığımı görürseniz:KK53:
aynen avon :KK48::KK48:ama argan yağlısı tam bir beybisi :KK59:ondan devam ediyorum
sınavdan sonra kestirmiştim bende bi kaç ay daha idare eder :KK19:
dua ettim ama geç kalmamışımdır umarım hayırlısı olsun :KK48:

İnşallah olumlu geçmiştir canım görüşmen:KK54:
sene başında yazıyordum daha sonra yoğunluktan vakit olmadı. bilişim teknolojileri benim branş hocam senin neydi?

aynen avon :KK48::KK48:ama argan yağlısı tam bir beybisi :KK59:ondan devam ediyorum
Benim de edebiyat öğretmenliği canım. İnşallah sen de atanırsın bir an önce bizim gibi beklemezsin böyle:KK14:

benim de yeşil kapaklı bitti o argan yağlının spreyi varmış ben de ona sardım sprey dediğime bakma serumun sprey hali gibi çok güzel dene istersen hatta son katalogta set halinde indirimde argan yağlı seri Lokumcukum:D
valla görüşme değil de tanışma gibi bişi oldu çünkü ihtiyaç yokmuş şimdi laboratuvarda olma ihtimaline karşı çağırmış adam:KK51:

İnşallah olumlu geçmiştir canım görüşmen:KK54:

Benim de edebiyat öğretmenliği canım. İnşallah sen de atanırsın bir an önce bizim gibi beklemezsin böyle:KK14:
inşallah hepimiz atanırız belissacım:KK55:
sen özel bişey yapıyor musun kilo almak için? ben henüz bi strateji geliştiremedim normal yiyorum :KK51:
benim de yeşil kapaklı bitti o argan yağlının spreyi varmış ben de ona sardım sprey dediğime bakma serumun sprey hali gibi çok güzel dene istersen hatta son katalogta set halinde indirimde argan yağlı seri Lokumcukum:D
valla görüşme değil de tanışma gibi bişi oldu çünkü ihtiyaç yokmuş şimdi laboratuvarda olma ihtimaline karşı çağırmış adam:KK51:
benim etrafımda hiç avon satan yok canım bu serumuda yol kenarında tezgah açan teyzelerden alıyorum :KK51: iki üç tane alıyorum zaten her görmemde çünkü sonradan bulamıyorum kaçıyor teyzeler :KK53:
olsun pelinitom iyi olmuş işte ihtiyaç olduğunda ararlar seni :KK15:

inşallah hepimiz atanırız belissacım:KK55:
sen özel bişey yapıyor musun kilo almak için? ben henüz bi strateji geliştiremedim normal yiyorum :KK51:

benim etrafımda hiç avon satan yok canım bu serumuda yol kenarında tezgah açan teyzelerden alıyorum :KK51: iki üç tane alıyorum zaten her görmemde çünkü sonradan bulamıyorum kaçıyor teyzeler :KK53:
olsun pelinitom iyi olmuş işte ihtiyaç olduğunda ararlar seni :KK15:
Diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum canım çok şükür işe yarıyor. Bunu konu olarak açtım istersen bakabilirsin :KK65:

Diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum canım çok şükür işe yarıyor. Bunu konu olarak açtım istersen bakabilirsin :KK65:
sonradan bakınca gördüm bende uygulasam listen gerçekten kilo aldırır o_O
ben öğle yemeğini geçiştiriyorum öğlen yemek yemeye alışsam aslında etkili olur. uygulamaya çalışayım :KK69:

sonradan bakınca gördüm bende uygulasam listen gerçekten kilo aldırır o_O
ben öğle yemeğini geçiştiriyorum öğlen yemek yemeye alışsam aslında etkili olur. uygulamaya çalışayım :KK69:
Tamam canım çok etkili gerçekten zaten göreceksin inşallah.:KK50: Ben öğünlerimi kaydırıyorum hep geç uyandığım için.

ya kızlar 4. gün bugün fakat midem hala genişlemedi mi acaba diye korkuyorum. içim tıka basa dolu fakat göbeğim çok şişik durmuyor. aynada kaburgalarıma baktım, önceden de 2 tanesi sayılıyordu şimdi de öyle. en azından biraz kaburgalarım gizlenmeye başlar diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. daha önce de diyete başlamıştım ama 3. günde kendimi biraz daha toplu hissetmeye başlamıştım, psikolojik olabilir mi acaba? hiçbir belirti görmeyince motivasyonum düşecek gibi oluyor zaten hep midem bulanıyor gelgitler yaşıyorum

ya kızlar 4. gün bugün fakat midem hala genişlemedi mi acaba diye korkuyorum. içim tıka basa dolu fakat göbeğim çok şişik durmuyor. aynada kaburgalarıma baktım, önceden de 2 tanesi sayılıyordu şimdi de öyle. en azından biraz kaburgalarım gizlenmeye başlar diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. daha önce de diyete başlamıştım ama 3. günde kendimi biraz daha toplu hissetmeye başlamıştım, psikolojik olabilir mi acaba? hiçbir belirti görmeyince motivasyonum düşecek gibi oluyor zaten hep midem bulanıyor gelgitler yaşıyorum
Canım öyle düşünme. Benim de bu 3. haftam ama hala bel kısmımda değişiklik göremiyorum pek. Bir 5 6 kilo almadan çok zor belli etmesi zaten. Aldığımız kilolar tüm vücuda yayılıyor öyle düşün. Bir de belki senin kalçaya bacaklara gitmiş olabilir. Benim öyle oluyor genelde.

Back