- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.881
evet aslında doğru söylüyosun benim genlerden dolayı kalçalara gider sanırsam. bu arada senin günlük olarak kaç kalori alman gerekiyor? doktor belirtti mi hiç?Canım öyle düşünme. Benim de bu 3. haftam ama hala bel kısmımda değişiklik göremiyorum pek. Bir 5 6 kilo almadan çok zor belli etmesi zaten. Aldığımız kilolar tüm vücuda yayılıyor öyle düşün. Bir de belki senin kalçaya bacaklara gitmiş olabilir. Benim öyle oluyor genelde.
Hadi ya kötü olmuş. Ben de okulu bir arayacağım ihtiyaç var mı diye. Tabi önce kilo almam lazım çocukların yanında küçücük durmayım
şimdş hatırladım sen yazınca avon cu olmadığını etraftainşallah hepimiz atanırız belissacım
sen özel bişey yapıyor musun kilo almak için? ben henüz bi strateji geliştiremedim normal yiyorum
benim etrafımda hiç avon satan yok canım bu serumuda yol kenarında tezgah açan teyzelerden alıyorumiki üç tane alıyorum zaten her görmemde çünkü sonradan bulamıyorum kaçıyor teyzeler
olsun pelinitom iyi olmuş işte ihtiyaç olduğunda ararlar seni
Sen hiç motivasyonunu kaybetme zaten iyi yediğinde kesin alırsın inşallah .evet aslında doğru söylüyosun benim genlerden dolayı kalçalara gider sanırsam. bu arada senin günlük olarak kaç kalori alman gerekiyor? doktor belirtti mi hiç?
Ben de anneme söylüyorum çocuklar beni öğretmen gibi görmezse naparım diyegüldüm yazdığına Belissa cım
ben de bu ara sordum tesadüf gideceğim iki yerden hocalarla karşılaştım norm fazlası var dediler. biri de ortaokul öğretmeniymiş ne olduğu belirsiz ücretli din kültürü öğretmeni alıp duruyorlar dedi
Sen hiç motivasyonunu kaybetme zaten iyi yediğinde kesin alırsın inşallah .
doktor 2500 kalori dedi bana verdiği listeyi de ona göre ayarladı ama ben o listeden daha fazla yemeye calsıyorum bazen zorla.
Ben de anneme söylüyorum çocuklar beni öğretmen gibi görmezse naparım diyeYa valla din kültürü öğretmenlerini ala ala bitiremediler ne yapmaya calısıyorlar anlamıyorum. Sonra bizim kontenjanlar azalıyor işte.
Valla anlamadım canım okulları din kültürü öğretmenleriyle doldurdular haftada 2 saatlik dersleri için.tespit doğru ben de bugün aynı şeyi geçirdim içimden
Ben de anlamadım vallahi bi din kültürü öğretmeni bi de hemşire stok yapıyorlar mübarek..
Valla anlamadım canım okulları din kültürü öğretmenleriyle doldurdular haftada 2 saatlik dersleri için.
Senin kilo alma durumları nasıl gidiyor bu arada?
Ben de hep kaydırıyorum öğünlerimibilmem ki canım ben kafaya takmadan yiyip içmeye çalışıyorum, öyle olunca kendimi sıkmamış oluyorum sanki daha kolay kilo alıyorum gibiBelki de kendimi kandırıyorum
benim yazın sabah kahvaltılarım biraz sıkıntı canım çok bişi istemiyor öğlen akşam telafi etmeye çalışıyorum.
bu sabahki kahvaltım mesela çok komik baklava 2 dilim yanında da limonata, üstüne portakal suyu 2 lokumlu çikolata
olsun en azından atlamıyorsundurBen de hep kaydırıyorum öğünlerimi
atlamamaya calısıyorum canım ama bir öğünü bitirene kadar canım çıkıyor ne zaman acılacak bu midemizolsun en azından atlamıyorsundur
sana tavsiye öğle ve akşam yemeğinden sonra sofradan kalkmadan 1-1,5 bardak su iç hemen bak gör nasıl genişliyor mideatlamamaya calısıyorum canım ama bir öğünü bitirene kadar canım çıkıyor ne zaman acılacak bu midemiz
içiyorum canım ya içmem mi. Bugün 43ten 59a çıkmış arkadaşım kilo artınca metabolizma yavaşlıyor dedi bakalım bizde nasıl olacak.sana tavsiye öğle ve akşam yemeğinden sonra sofradan kalkmadan 1-1,5 bardak su iç hemen bak gör nasıl genişliyor mide
ben de ilk sayfaya diyetisyenimin yıllar önce vermiş olduğu liseyi mi koysam
baya iddialı bi çıkış yaşamış arkadaşın darısı bizim isteklerimize çok değil 3/ 5 kilocukiçiyorum canım ya içmem mi. Bugün 43ten 59a çıkmış arkadaşım kilo artınca metabolizma yavaşlıyor dedi bakalım bizde nasıl olacak.
Ekle tabi insanlara da fikir olur.
başka ürününü beğensem sana sipariş verecem zatenşimdş hatırladım sen yazınca avon cu olmadığını etrafta
valla burda olsan bizde o mavi kapaklıların yedekleri bile var kardeşim hep onu kullanıyor
olmadı sana göndereyim ben
öyle oldu Lokumum adam hatta biraz ilginç biri bişi bilmiyordu benim dediklerimi iki dk sonra bana sattı biyologlarla ilgili bi haber bi de şirket müdürüymüş...
Amin biz de istediğimiz kiloya ulaşırız inşallah.baya iddialı bi çıkış yaşamış arkadaşın darısı bizim isteklerimize çok değil 3/ 5 kilocuk
yıllar önce 52 ye çıktığımda çatlaklar oluşuyor diye az yemeğe başlayanlar utansın
evet avon öyle hem kimse beğenmiyor hem de hala satılıyor çok ürünübaşka ürününü beğensem sana sipariş verecem zaten
sağol pelinitom buluyorum ben ara ara
çatlak aynı yerde olmuş ikimizin valla benim belirmeye başladığında ne oluyor diyip azaltmıştım yemeği azaltmaz olaydımAmin biz de istediğimiz kiloya ulaşırız inşallah.
Bende de çatlak var maalesef. 50ye çıkmıştım 2 yıl önce birden almıştım kiloları belimde oluştu birkaç çizik şeklinde, hiç geçmiyor
53,4kızlar umarım unutmamışsınızdır bugün tartı günü toplanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?