- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.861
yok şimdilik 5 kilo idare eder gibi. 10 kilo denince imkansız gibi geliyor umutsuzlanıyorum. hele bi 5 yapayım dacanım aynı boyda sayılırz arttır hedefı 50 olsun barı listeye ekliyorum seni de
ekledım bile altı üstü dediğinden 3 kilo fazla alırsın ne ki elinin kiriyok şimdilik 5 kilo idare eder gibi. 10 kilo denince imkansız gibi geliyor umutsuzlanıyorum. hele bi 5 yapayım da
ay inşallah bakalımekledım bile altı üstü dediğinden 3 kilo fazla alırsın ne ki elinin kiri
aaaaaa çok sevindim hayırlı olsun gerçekten tam bize göre bölüm seçmişsinaynen ben de sürekli topuz yapıyorum kendim uçlarından aldım ama işte modelli kesemiyorum belki kestiririm belki de bırakırım kendi haline emin değilim
benim sürekli dökülüyor ya kalkıyorum sabah elimi atıyorum rahat 10 tel her elimi attığımda geliyor nerdeyse baya sıkıntı yapıyorum dökülmesini sanki azalmış gibi de geliyor sorunca kimseye azalmış gibi gelmiyor da benim elimde sanki azlar gibi bakalım okullar başlasın düzene girsin de senin şu bepanthen evigen bemiks üçlünü yaparım ayda bir
edicem edicem inşallah ataman olur, marmara üni beslenme ve diyetetik geldi canım tıp diye çıktık yola ama memnunum şimdi daha rahat olacak, kilo derdimize de çare olurum belki bakalım
hoşgeldin, hedefi küçük tutmuşsun alırsın 5 kiloyu hemencecik
ben saçlarımı katlı kestirdim bu arada uzayınca dümdüz kezban gibi olmuştumben de çok hoşlaşamadım ama beğendiğim yerleri de yok değil...
çok iyi işte canım 53 ün altına düşmemek de bir başarı
ben şimdi kuaforden geldim 4 parmak kestirdim bi hafifleme var neredeyse popoya değecekti şimdi tam belimde
bu ay da saç kesim tarihi yokmuş ama dayanamadım takmıştım sacıma
bu arada afillim güzel bi bolüm kazandı tam bize göre
merhaba sende hoşgeldinSelam kızlar yeni gelenler hoş gelmişler
Bugün kahvaltımı eskisi gibi iyi yapamadım. Gece yediğimden midem bulanıyordu çünkü
Markete gttim bir sürü meyve suyu ve süt aldım kilo almaya devam ediyoruz
Hoşbuldum canım.merhaba sende hoşgeldin
ben seni kpss topiğinden hatırlıyor olabilir miyimumarım iyi gelmiştir sonuç
gece yemek kilo aldırıyor ama dediğin gibi sabah ağrı olabiliyor midede
aaaaaa çok sevindim hayırlı olsun gerçekten tam bize göre bölüm seçmişsin
ben saçlarımı katlı kestirdim bu arada uzayınca dümdüz kezban gibi olmuştumşimdide çok kabarıyor resmen avuç avuç serum sürüyorum yatışsın diye..
iyi yapmışsın sağlıklı sağlıklı uzasın canlanır
sene başında yazıyordum daha sonra yoğunluktan vakit olmadı. bilişim teknolojileri benim branş hocam senin neydi?Hoşbuldum canım.
Ben hep kpss topiklerindeyim de sen yazıyor muydun oralara hiç? Puanım iyi gelmedi maalesef.Senin branş ne?
aynen avonaynen tam tabir kezban ben de öyle hissediyordum
serum ne kullanıyorsun peki Lokumum avonun yeşil kapaklı serumu mu
seninkiler de sağlıkla uzasınlar
iş görüşmesi gibi tanışmaya bi laboratuvara gidicem kızlar şans dileyin bana olur mu tabi ben gelene kadar bu yazdığımı görürseniz
İnşallah olumlu geçmiştir canım görüşmenaynen tam tabir kezban ben de öyle hissediyordum
serum ne kullanıyorsun peki Lokumum avonun yeşil kapaklı serumu mu
seninkiler de sağlıkla uzasınlar
iş görüşmesi gibi tanışmaya bi laboratuvara gidicem kızlar şans dileyin bana olur mu tabi ben gelene kadar bu yazdığımı görürseniz
Benim de edebiyat öğretmenliği canım. İnşallah sen de atanırsın bir an önce bizim gibi beklemezsin böylesene başında yazıyordum daha sonra yoğunluktan vakit olmadı. bilişim teknolojileri benim branş hocam senin neydi?
hayırlısı olsun daha güzel kapılar açılır inşallah önümüze
aynen avonama argan yağlısı tam bir beybisi ondan devam ediyorum
sınavdan sonra kestirmiştim bende bi kaç ay daha idare eder
dua ettim ama geç kalmamışımdır umarım hayırlısı olsun
sene başında yazıyordum daha sonra yoğunluktan vakit olmadı. bilişim teknolojileri benim branş hocam senin neydi?
hayırlısı olsun daha güzel kapılar açılır inşallah önümüze
aynen avonama argan yağlısı tam bir beybisi ondan devam ediyorum
sınavdan sonra kestirmiştim bende bi kaç ay daha idare eder
dua ettim ama geç kalmamışımdır umarım hayırlısı olsun
İnşallah olumlu geçmiştir canım görüşmen
Benim de edebiyat öğretmenliği canım. İnşallah sen de atanırsın bir an önce bizim gibi beklemezsin böyle
Hadi ya kötü olmuş. Ben de okulu bir arayacağım ihtiyaç var mı diye. Tabi önce kilo almam lazım çocukların yanında küçücük durmayımTeşekkür ederim BelissacımTanışma gibi geçti ihtiyaç yokmuş şu an çünküm
inşallah hepimiz atanırız belissacımİnşallah olumlu geçmiştir canım görüşmen
Benim de edebiyat öğretmenliği canım. İnşallah sen de atanırsın bir an önce bizim gibi beklemezsin böyle
benim etrafımda hiç avon satan yok canım bu serumuda yol kenarında tezgah açan teyzelerden alıyorumbenim de yeşil kapaklı bitti o argan yağlının spreyi varmış ben de ona sardım sprey dediğime bakma serumun sprey hali gibi çok güzel dene istersen hatta son katalogta set halinde indirimde argan yağlı seri Lokumcukum
valla görüşme değil de tanışma gibi bişi oldu çünkü ihtiyaç yokmuş şimdi laboratuvarda olma ihtimaline karşı çağırmış adam
Diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum canım çok şükür işe yarıyor. Bunu konu olarak açtım istersen bakabilirsininşallah hepimiz atanırız belissacım
sen özel bişey yapıyor musun kilo almak için? ben henüz bi strateji geliştiremedim normal yiyorum
benim etrafımda hiç avon satan yok canım bu serumuda yol kenarında tezgah açan teyzelerden alıyorumiki üç tane alıyorum zaten her görmemde çünkü sonradan bulamıyorum kaçıyor teyzeler
olsun pelinitom iyi olmuş işte ihtiyaç olduğunda ararlar seni
sonradan bakınca gördüm bende uygulasam listen gerçekten kilo aldırırDiyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum canım çok şükür işe yarıyor. Bunu konu olarak açtım istersen bakabilirsin
Tamam canım çok etkili gerçekten zaten göreceksin inşallah.sonradan bakınca gördüm bende uygulasam listen gerçekten kilo aldırır
ben öğle yemeğini geçiştiriyorum öğlen yemek yemeye alışsam aslında etkili olur. uygulamaya çalışayım
Canım öyle düşünme. Benim de bu 3. haftam ama hala bel kısmımda değişiklik göremiyorum pek. Bir 5 6 kilo almadan çok zor belli etmesi zaten. Aldığımız kilolar tüm vücuda yayılıyor öyle düşün. Bir de belki senin kalçaya bacaklara gitmiş olabilir. Benim öyle oluyor genelde.ya kızlar 4. gün bugün fakat midem hala genişlemedi mi acaba diye korkuyorum. içim tıka basa dolu fakat göbeğim çok şişik durmuyor. aynada kaburgalarıma baktım, önceden de 2 tanesi sayılıyordu şimdi de öyle. en azından biraz kaburgalarım gizlenmeye başlar diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. daha önce de diyete başlamıştım ama 3. günde kendimi biraz daha toplu hissetmeye başlamıştım, psikolojik olabilir mi acaba? hiçbir belirti görmeyince motivasyonum düşecek gibi oluyor zaten hep midem bulanıyor gelgitler yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?