Kilo alma programi ile yarisma

Selam kızlar yeni gelenler hoş gelmişler
Bugün kahvaltımı eskisi gibi iyi yapamadım. Gece yediğimden midem bulanıyordu çünkü
Markete gttim bir sürü meyve suyu ve süt aldım kilo almaya devam ediyoruz

aaaaaa çok sevindim hayırlı olsun gerçekten tam bize göre bölüm seçmişsin

ben saçlarımı katlı kestirdim bu arada uzayınca dümdüz kezban gibi olmuştum şimdide çok kabarıyor resmen avuç avuç serum sürüyorum yatışsın diye..
iyi yapmışsın sağlıklı sağlıklı uzasın canlanır

Selam kızlar yeni gelenler hoş gelmişler
Bugün kahvaltımı eskisi gibi iyi yapamadım. Gece yediğimden midem bulanıyordu çünkü
Markete gttim bir sürü meyve suyu ve süt aldım kilo almaya devam ediyoruz
merhaba sende hoşgeldin
ben seni kpss topiğinden hatırlıyor olabilir miyim umarım iyi gelmiştir sonuç
gece yemek kilo aldırıyor ama dediğin gibi sabah ağrı olabiliyor midede

merhaba sende hoşgeldin
ben seni kpss topiğinden hatırlıyor olabilir miyim umarım iyi gelmiştir sonuç
gece yemek kilo aldırıyor ama dediğin gibi sabah ağrı olabiliyor midede
Hoşbuldum canım.
Ben hep kpss topiklerindeyim de sen yazıyor muydun oralara hiç? Puanım iyi gelmedi maalesef. Senin branş ne?

aynen tam tabir kezban ben de öyle hissediyordum
serum ne kullanıyorsun peki Lokumum avonun yeşil kapaklı serumu mu
seninkiler de sağlıkla uzasınlar
iş görüşmesi gibi tanışmaya bi laboratuvara gidicem kızlar şans dileyin bana olur mu tabi ben gelene kadar bu yazdığımı görürseniz

Hoşbuldum canım.
Ben hep kpss topiklerindeyim de sen yazıyor muydun oralara hiç? Puanım iyi gelmedi maalesef. Senin branş ne?
sene başında yazıyordum daha sonra yoğunluktan vakit olmadı. bilişim teknolojileri benim branş hocam senin neydi?
hayırlısı olsun daha güzel kapılar açılır inşallah önümüze
aynen avon ama argan yağlısı tam bir beybisi ondan devam ediyorum
sınavdan sonra kestirmiştim bende bi kaç ay daha idare eder
dua ettim ama geç kalmamışımdır umarım hayırlısı olsun

İnşallah olumlu geçmiştir canım görüşmen
Benim de edebiyat öğretmenliği canım. İnşallah sen de atanırsın bir an önce bizim gibi beklemezsin böyle

benim de yeşil kapaklı bitti o argan yağlının spreyi varmış ben de ona sardım sprey dediğime bakma serumun sprey hali gibi çok güzel dene istersen hatta son katalogta set halinde indirimde argan yağlı seri Lokumcukum
valla görüşme değil de tanışma gibi bişi oldu çünkü ihtiyaç yokmuş şimdi laboratuvarda olma ihtimaline karşı çağırmış adam

İnşallah olumlu geçmiştir canım görüşmen

Benim de edebiyat öğretmenliği canım. İnşallah sen de atanırsın bir an önce bizim gibi beklemezsin böyle
inşallah hepimiz atanırız belissacım
sen özel bişey yapıyor musun kilo almak için? ben henüz bi strateji geliştiremedim normal yiyorum
benim etrafımda hiç avon satan yok canım bu serumuda yol kenarında tezgah açan teyzelerden alıyorum iki üç tane alıyorum zaten her görmemde çünkü sonradan bulamıyorum kaçıyor teyzeler
olsun pelinitom iyi olmuş işte ihtiyaç olduğunda ararlar seni

Diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum canım çok şükür işe yarıyor. Bunu konu olarak açtım istersen bakabilirsin

Diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum canım çok şükür işe yarıyor. Bunu konu olarak açtım istersen bakabilirsin
sonradan bakınca gördüm bende uygulasam listen gerçekten kilo aldırır
ben öğle yemeğini geçiştiriyorum öğlen yemek yemeye alışsam aslında etkili olur. uygulamaya çalışayım

sonradan bakınca gördüm bende uygulasam listen gerçekten kilo aldırır
ben öğle yemeğini geçiştiriyorum öğlen yemek yemeye alışsam aslında etkili olur. uygulamaya çalışayım
Tamam canım çok etkili gerçekten zaten göreceksin inşallah. Ben öğünlerimi kaydırıyorum hep geç uyandığım için.

ya kızlar 4. gün bugün fakat midem hala genişlemedi mi acaba diye korkuyorum. içim tıka basa dolu fakat göbeğim çok şişik durmuyor. aynada kaburgalarıma baktım, önceden de 2 tanesi sayılıyordu şimdi de öyle. en azından biraz kaburgalarım gizlenmeye başlar diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. daha önce de diyete başlamıştım ama 3. günde kendimi biraz daha toplu hissetmeye başlamıştım, psikolojik olabilir mi acaba? hiçbir belirti görmeyince motivasyonum düşecek gibi oluyor zaten hep midem bulanıyor gelgitler yaşıyorum

Canım öyle düşünme. Benim de bu 3. haftam ama hala bel kısmımda değişiklik göremiyorum pek. Bir 5 6 kilo almadan çok zor belli etmesi zaten. Aldığımız kilolar tüm vücuda yayılıyor öyle düşün. Bir de belki senin kalçaya bacaklara gitmiş olabilir. Benim öyle oluyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…