Kilo alma programi ile yarisma

Anladım canım aklımda olsun o zaman. Sağol bilgilendirdiğin için. Ben kilo verme korkumu bir atsam hemen başlarım egzersizlere de bakalım
ölçülerin nasıl ki canım hiç ölçtün mü?
ben bu sefer şu mantıkla yaklaştım olaya, şimdiye kadar egzersizden korktum yerimde saydım bakalım bir de bunu deneyeyim denemedim demiyeyim

ölçülerin nasıl ki canım hiç ölçtün mü?
ben bu sefer şu mantıkla yaklaştım olaya, şimdiye kadar egzersizden korktum yerimde saydım bakalım bir de bunu deneyeyim denemedim demiyeyim
Bilmiyorum ki canım ölçmedim hiç. Daha doğrusu nasıl ölçüldüğünü bilmiyorum. Mezurayı tam olarak nerelere tutmak gerek onu bilmiyorum yani o yüzden ölçmedim. Senin ölçüler kaç?
Yapı olarak kalçadan alıyorum kilo belimden de alıyorum ama kalça kadar farketmiyor.

Son düzenleme:
benim annede terzilik olduğu için az buçuk biliyorum ben:)
göğüs:80
bel:68
göbek 74. ama squata başkadığımdan beri ölçmedim biraz karnımı içime çekerek yaptığım için biraz vücuda dağıldı bence göbek)
kalça:91-92 değişiyor

Sen tarif edebilir misin canım kalça bel göğüs nerelere tutuluyor mezura ben de bir ölçeyim kendimi şimdi

Sen tarif edebilir misin canım kalça bel göğüs nerelere tutuluyor mezura ben de bir ölçeyim kendimi şimdi
canım göğüs için tam göğüs uçlarından geçecek mesafeyi ölçeceksin.
bel için göbeğin yukarısında incelen kısım
göbek için göbek deliğinin olduğu yerden
kalca da tam poponun en dik olduğu bölgeden tutup ölçeceksin
umarım açıklayabilmişimdir :)
benim de kollarım incecik, diğer ay ona ve göğüse girişicem:)

Sağol canım ölçtüm şimdi dediğin gibi.
Göğüs 80, bel 71, göbek 75 kalça87

ya bu siteye nolmuş anlamadım
ben geldim 53 kiloyum maalesef
siz napıyosunuz nasılsınız kızlar
bende full stres hala kontenjanlar belli olmadı iyice kurudum stresten

artık dediğin gibi yaparım ben de söz sahibi benim
ben de saçlarımı kısa kestireyim diyorum ya nedense çoook değişiklik yapasım var
ne kontenjanı bekliyorsun canım
aramızda kilosu en iyi olan sendin önceden de sanki öyle değil miydi?
katıl sen de yine başlayalım eski günlerdeki gibi fotoğraflar da paylaşırız

facebook vari bişi yapmışlar sevemedim bazı şeyleri....
yine iyi canım ben senin 51-52 olduğunu da biliyorum yine iyi direnmişsin
evet ya yılan hikayesşne döndürdüler umarım istediğin gibi olur Lokumum
hadi gel de başlayalımboy 178 miydi unutmadımsa seni de pc ye geçince ekliyim

ay ben kısa kestiremem güray uzun istiyor bu kadar uğraştım uzatmak için kıyamam ama dediğim modeli gördün mü bilmiyorum öyle yaptırayım dedim yani yan katlar biraz daha derin olsun istiyorum.

evet canım artık daha iyi kullanabilrsin kozlarını

gördüm gördüm beğendim gayet hoş senin saçlarının doğal haline rengine de gider cidden mirandayla yüz şekilleriniz benziyor sana da çok güzel olur

ben de uzun seviyorum ama çok dökülüyor

gördüm gördüm beğendim gayet hoş senin saçlarının doğal haline rengine de gider cidden mirandayla yüz şekilleriniz benziyor sana da çok güzel olur

ben de uzun seviyorum ama çok dökülüyor
ay canım çok sağol çok beğenirim kendilerini mirandanın İnşallah dediğin gibi olur.
Evet canım haklısın dökülüyor ama bi duştan çıktığımda tararken zaten yaz olduğu için ben ev içinde adile naşit topuzu ile geziyorum idare ediyorum

öğretmenim ben afillim atama bekliyorum dua edin benim için
boy uzun olunca kilo iyi olsada olmuyor 178/53 işte..
sen naptın üniversite neresi geldi? umarım istediğin yerdir

Lokumum seni de ekledim listeye Hedef 60 mıştır sanırım minimum yazdım ama kafama göre
ben çözemedim henüz siteyi
tek tesellim bu 53ün üstüme yapışması zaten 2-3 gündür neredeyse hiç yemedim kahvaltıyla yaşadım midem almıyor sürekli nete bakmak tvde altyazı beklemek filan çok stresli çok..
saçlarımda uzadı bu arada sahildeyken ıslak olunca belime geliyordu mutlu oluyordum kurutunca kısalıyor tabi
valla hedef hep 60 ama hiç yaklaşamadım

merhaba kızlar ben 42 kiloyum boy 167. bugün 3. günüm, bu başlığı görmeden tartılmıştım bugün henüz bi kıpırdanma yok bende :/ hedefim şimdilik 47 kilo ve hepinize meydan okuyorum

aynen ben de sürekli topuz yapıyorum kendim uçlarından aldım ama işte modelli kesemiyorum belki kestiririm belki de bırakırım kendi haline emin değilim
benim sürekli dökülüyor ya kalkıyorum sabah elimi atıyorum rahat 10 tel her elimi attığımda geliyor nerdeyse baya sıkıntı yapıyorum dökülmesini sanki azalmış gibi de geliyor sorunca kimseye azalmış gibi gelmiyor da benim elimde sanki azlar gibi bakalım okullar başlasın düzene girsin de senin şu bepanthen evigen bemiks üçlünü yaparım ayda bir
edicem edicem inşallah ataman olur, marmara üni beslenme ve diyetetik geldi canım tıp diye çıktık yola ama memnunum şimdi daha rahat olacak, kilo derdimize de çare olurum belki bakalım
merhaba kızlar ben 42 kiloyum boy 167. bugün 3. günüm, bu başlığı görmeden tartılmıştım bugün henüz bi kıpırdanma yok bende :/ hedefim şimdilik 47 kilo ve hepinize meydan okuyorum

hoşgeldin, hedefi küçük tutmuşsun alırsın 5 kiloyu hemencecik

öyle mi ya hemen alınır mı dersin :) kaç günde alabilirim?

ben de çok hoşlaşamadım ama beğendiğim yerleri de yok değil...
çok iyi işte canım 53 ün altına düşmemek de bir başarı
ben şimdi kuaforden geldim 4 parmak kestirdim bi hafifleme var neredeyse popoya değecekti şimdi tam belimde
bu ay da saç kesim tarihi yokmuş ama dayanamadım takmıştım sacıma
bu arada afillim güzel bi bolüm kazandı tam bize göre

kestirdim geldim hafıflık geldı saclarıma
bence sen de kestır dediğin gibi kure basla bence bir an once kesimden sonra toparlar mevsım değişiyor belki ondan da artmıstır bu ara afillim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…