- 14 Aralık 2012
- 1.223
- 4
- 158
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.581
Lokumum nute cum afillim ve masal kenti arkidişlerim hepinizie tek tek teşekkür ederim kullandığım antibiyotik ağır geldiği için dün tansiyonumu duyamadılar 4. de duymayı başardılar çok düşmüştü zaten dilim dudaklarım uyuşmuştubıraktım ilacı hemen daha iyiyim şimdik
Bugün büyük adadaydım :)
Kahvaltımı vapurda ettim simit çay peynir
Öğlen balık yedim hamsi tava
Sonrasında akşama tavuk şiş yedim
Üstüne de muzlu çikolatalı waffle yedim
kısacası gezmeye değil yemeye gitmiştim
Tabi bol bol bisiklet sürerek bunları yaktım da artık yoğun spor yapabildiğime çok seviniyorum nasılsa aldım kilo nasılsa iştahım var :)
Bacaklarım kopuyor ama değdi kızlar temiz hava iştah açıyor bu bir kez daha test edildi onaylandı
Istanbula geliiiinnnn sizle de gezeliiiimmmm
Geell gel inşallah düşer yolun :)ne güzel bi gün gecirmissin ya bide ballandira ballandira anlatiyorsun
kiskandim valla
keske yolum düssede gelsem, ah ah
gazel iyilesmissinizdir insallah oglusun ve sen, evet son zamanlarda herkez dolu galiba gelen giden
yok
ayy şuan kendime krep yaptım 1tanesi kalın oldu diye pişmedi ama öbürleri muazzammmm
ne güzel bi gün gecirmissin ya bide ballandira ballandira anlatiyorsun
kiskandim valla
keske yolum düssede gelsem, ah ah
gazel iyilesmissinizdir insallah oglusun ve sen, evet son zamanlarda herkez dolu galiba gelen giden
yok
Bugün büyük adadaydım :)
Kahvaltımı vapurda ettim simit çay peynir
Öğlen balık yedim hamsi tava
Sonrasında akşama tavuk şiş yedim
Üstüne de muzlu çikolatalı waffle yedim
kısacası gezmeye değil yemeye gitmiştim
Tabi bol bol bisiklet sürerek bunları yaktım da artık yoğun spor yapabildiğime çok seviniyorum nasılsa aldım kilo nasılsa iştahım var :)
Bacaklarım kopuyor ama değdi kızlar temiz hava iştah açıyor bu bir kez daha test edildi onaylandı
Istanbula geliiiinnnn sizle de gezeliiiimmmm
şükür iyiyiz canım iyileştik ama sesim kısık birde kupkuru bi öksürük var oğlumla bende...
sen nasılsın canım??
hiç kıskanmadım bikere
Lokumum ben de kilo verdim 1 haftadır hastalıktan ağzıma bişi koyamıyordum bugün yeni yıla kilo alarak girmeye karar verdim sabah zorlaya zorlaya yedim :2:
canım ben kötü başladım yeni yıla
akşam biraz abartmışız midem çok kötü bulanıyor kahvaltı yaptım ama çıkardım
nasıl oldun tiramisum devam mı öksürük?
aa bugün vardı dimi tarih bende yapim o zaman hemen süre dolmadankötü olmuş lokumum üzüldüm
ben de akşam abarttım ama annem engelledi az az herşeyden karıştırdım abur cuburları :)
evet canım öksürük devam her sabah bi bademciğim şiş kalkıoyrum biri iniyo diğer gün öbürü şiş:2:
antibYotiği yarıda kesmek zorunda kaldığım için böyle yenileyip duruyor
siri koydum makinaya saat bir buçuk olmadan yolacağım kendimi :)
Lokumum ben de kilo verdim 1 haftadır hastalıktan ağzıma bişi koyamıyordum bugün yeni yıla kilo alarak girmeye karar verdim sabah zorlaya zorlaya yedim :2:
kızlar ben çok yoğunum kiloda alamıyorum zaten o yüzden çekiliyorum yarıştan
kendinize iyi bakın mutlu yıllar herkese
valla dun gece açllıktan ölüyodum kızlar uyuyamadım cantamda cıkolata vardı onu yedımde bıraz bayılcak gıbı olmaktan kurtuldum yani.
(
mısafırlıkteydık
kalkıp yemek yıyemedım gece yaa.
sabahta bı kalktım kahvaltıya hücum edıyorum
kılom halen 51 kızlar ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?