Kilo alma programi ile yarisma

aman canım sen iyi ol
bebe bisk de bıraktım boşladım sanki umarım kilo vermem
sizlerin nasıl gidiyor

kızlar belki biliyosunuzdur ama ben bilmeyenler için yazıyuım dedim çoğumuz yiyoruz kilo alamıyoruz diyoruz dimi ? evet yiyoruz belki ama diğer insanlardan daha az yiyerek doyduğumuzu sanıyoruz kalorisepeti . com diye bir site var kendinize hedef koyuyorsunuz örneğin ben 41 kiloyla başladım ocağın sonuna 45 kilo hedef koydum şu an kilom 42.3 falan şimdi kendinize hedef koydunuz diyelim ilk başta sizin normal kilonuzda almanız gereken kalori ve o hedefe ulaşmak için günde almanız gereken kalori yazıyor. bütün yediklerinizi oraya yazıyorsunuz ve kalorimetre doluyo yani ben normalde çok yiyorum diyodum ama o yemem benim ne kadar az bi kaloriymiş yeni öğrendim. size tavsiye ediyorum kızlar hem böyle yaptıkça heves geliyo daha çok yapıyorum

slm kızlar, nasılsınız?
özledim hepinizi..ama finallerim yaklaştı derslere gömüldüm...
pek uğrayamaıyorum..geçe geç saatte geliyorum ama kimse olmuyor
ne var ne yok...

Bugün büyük adadaydım :)
Kahvaltımı vapurda ettim simit çay peynir
Öğlen balık yedim hamsi tava
Sonrasında akşama tavuk şiş yedim
Üstüne de muzlu çikolatalı waffle yedim
kısacası gezmeye değil yemeye gitmiştim

Tabi bol bol bisiklet sürerek bunları yaktım da artık yoğun spor yapabildiğime çok seviniyorum nasılsa aldım kilo nasılsa iştahım var :)
Bacaklarım kopuyor ama değdi kızlar temiz hava iştah açıyor bu bir kez daha test edildi onaylandı

Istanbula geliiiinnnn sizle de gezeliiiimmmm

ne güzel bi gün gecirmissin ya bide ballandira ballandira anlatiyorsun
kiskandim valla
keske yolum düssede gelsem, ah ah

gazel iyilesmissinizdir insallah oglusun ve sen, evet son zamanlarda herkez dolu galiba gelen giden
yok

kiskandim valla

gazel iyilesmissinizdir insallah oglusun ve sen, evet son zamanlarda herkez dolu galiba gelen giden
yok
Geell gel inşallah düşer yolun :)
ayy şuan kendime krep yaptım 1tanesi kalın oldu diye pişmedi ama öbürleri muazzammmm

Benim de canımı çektirdin, yapcam ben de

kiskandim valla

yok

şükür iyiyiz canım iyileştik ama sesim kısık birde kupkuru bi öksürük var oğlumla bende...
sen nasılsın canım??

hiç kıskanmadım bikere

Lokumum ben de kilo verdim 1 haftadır hastalıktan ağzıma bişi koyamıyordum bugün yeni yıla kilo alarak girmeye karar verdim sabah zorlaya zorlaya yedim :2:

Lokumum ben de kilo verdim 1 haftadır hastalıktan ağzıma bişi koyamıyordum bugün yeni yıla kilo alarak girmeye karar verdim sabah zorlaya zorlaya yedim :2:

canım ben kötü başladım yeni yıla
akşam biraz abartmışız midem çok kötü bulanıyor kahvaltı yaptım ama çıkardım
nasıl oldun tiramisum devam mı öksürük?

canım ben kötü başladım yeni yıla
akşam biraz abartmışız midem çok kötü bulanıyor kahvaltı yaptım ama çıkardım
nasıl oldun tiramisum devam mı öksürük?

kötü olmuş lokumum üzüldüm
ben de akşam abarttım ama annem engelledi az az herşeyden karıştırdım abur cuburları :)
evet canım öksürük devam her sabah bi bademciğim şiş kalkıoyrum biri iniyo diğer gün öbürü şiş:2:
antibYotiği yarıda kesmek zorunda kaldığım için böyle yenileyip duruyor
siri koydum makinaya saat bir buçuk olmadan yolacağım kendimi :)

aa bugün vardı dimi tarih bende yapim o zaman hemen süre dolmadan
tekrar geçmiş olsun canım benim bir an önce iyileş

kızlar ben çok yoğunum kiloda alamıyorum zaten o yüzden çekiliyorum yarıştan
kendinize iyi bakın mutlu yıllar herkese

Ben de gece fazla kaçırmışım yemeyi her gördüğüme atladım gece boyunca ama sabah lokma koyamadım ağzıma
Lokumum neden çekiliyorsun

Dün gece kilo aldığım için öyle güzel iltifatlar duydum ki daha da yiyesim geldi
Ben de geçen hafta 300 gram bu hafta 600 gram vererek nerdeyse 1 kilo verdim ama 2 gündür iyi yiyorum o yüzden zorlayacağım pes etmeyin kızlaaarrf

valla dun gece açllıktan ölüyodum kızlar uyuyamadım cantamda cıkolata vardı onu yedımde bıraz bayılcak gıbı olmaktan kurtuldum yani.
(
mısafırlıkteydık
kalkıp yemek yıyemedım gece yaa.
sabahta bı kalktım kahvaltıya hücum edıyorum
kılom halen 51 kızlar ya...

Oy canım deseydin yaa acıktım ben diye uzak biri miydi gittiğiniz kişi
Biz de akşam yemeğine gittik misafirliğe ama o kadar çok yedirdiler ki tıka basa
12 den sonra dışarı çıktım dışarda da çok yedim ama çok yemek de iyi değil karnım çıktı elbiseden hamile gibi
Ve sonrasında çok rahatsız oldum sabah da yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…