• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

evet canim bende öyle basta iyi gidiyordu aslinda kolay ama iste tembellikmi nedir bilmiyorum
mutlaka biseyler yapmali :8:

Yarın da alkali su diyetine başlayacağız tüm ev halkı olarak
hemen hemen istediğim kiloya yaklaştım artık yediklerime sağlıklı olma kuralı da ekleyeceğim bugün son cipsimi yedim :9:

Merhaba hanımlar artık bende bu yarışmaya katılıyorum ( tatlım ismimi yazarsan cok mutlu olurum )
Şuan lezzetli bir mandalına yiyorum kilom 35.2 felan
:56

Kizlar kusuruma bakmayin isler cok yogun, aksamlari da kpss ye yogunlasmistim bir haftadir...
Bir de ustune 2 gundur hastalik eklendi 39.5 atesle yatiyorum
Dun serum yedim bana misin demedi dusmedi ates, bugun ise gittim geri gonderdiler yataktayim hala...
Kafami kaldiramiyorum....Her uyuyup uyanmamda afedersiniz donuma kadar islak kalkiyorum, bademcikler sis, hapsirinca cigerlerim parcalaniyor sanki.. (daha onceden de 4 kez akciger ameliyati gecirmistim) agir geciyor anlayacaginiz...

Kilo bildirimleri konumuz da var diye iki haftadir guncelleme yapmiyorum sanirim kacamak oldu benim icin o :)

çok geçmiş olsun canım :26:
umarım en kısa vakitte iyileşirsin :15:

Yarın da alkali su diyetine başlayacağız tüm ev halkı olarak
hemen hemen istediğim kiloya yaklaştım artık yediklerime sağlıklı olma kuralı da ekleyeceğim bugün son cipsimi yedim :9:

bunuda ilk defa duyuyorum canim, ne oluyor o? sadece saglikli yemeklerimi tüketiyorsunuz
senin boyun ve kilon kacti, bende cok düskünüm ya o kivir zivirlara hayatimdan cikarmayi
düsünemiyorum bile, basarabiline ne güzel:42:

Merhaba hanımlar artık bende bu yarışmaya katılıyorum ( tatlım ismimi yazarsan cok mutlu olurum )
Hoşgeldiiinn, boyun kaçtı canım :)
bunuda ilk defa duyuyorum canim, ne oluyor o? sadece saglikli yemeklerimi tüketiyorsunuz
senin boyun ve kilon kacti, bende cok düskünüm ya o kivir zivirlara hayatimdan cikarmayi

Yok canım alkali su sadece suyla ilgili damacanaya bir miktar eczanede satılan İngiliz karbonatı atıyorsun vücuda çok iyi geliyormuş
Benim boyum 158 kilom 48 canım 51 52 falan olacağım sonra da yeter zaten :))

Gitmiş mesaj zaten yanlış oldu ikinci :)

Son düzenleme:
Yok canım alkali su sadece suyla ilgili damacanaya bir miktar eczanede satılan İngiliz karbonatı atıyorsun vücuda çok iyi geliyormuş
Benim boyum 158 kilom 48 canım 51 52 falan olacağım sonra da yeter zaten :))[/QUOTE]

he anladim canim oda iyimis, saglikli beslenmek cok önemlide nerde, nefsi terbiye etmek lazim

süpermis ya az kalmis sendede, bende 170-58 im suan bende öyle 62 falan olmak istiyorum, 4 kilo alsam yeter sanirim
birde güzel spor yaptikmi oh valla daha ne isteriz :9:

Benim boyum 158 kilom 48 canım 51 52 falan olacağım sonra da yeter zaten :))

he anladim canim oda iyimis, saglikli beslenmek cok önemlide nerde, nefsi terbiye etmek lazim

süpermis ya az kalmis sendede, bende 170-58 im suan bende öyle 62 falan olmak istiyorum, 4 kilo alsam yeter sanirim
birde güzel spor yaptikmi oh valla daha ne isteriz :9:[/QUOTE]

Aynen canım Tibet'i dün gece yaptım akçen bugün de yapıcam ve artık bırakmayacağım
Ben de çok selülit oldu onlarla mücadele etmem lazıımmm:14:

Aynen canım Tibet'i dün gece yaptım akçen bugün de yapıcam ve artık bırakmayacağım
Ben de çok selülit oldu onlarla mücadele etmem lazıımmm:14:

bende de oldu ya, birde internette okuduklarimda gecmez falan diyor üzüldüm bende
ama cok spor yaparsak birde bol su icersek düzelir insallah, öyle umuyorum en azindan :31:

bende de oldu ya, birde internette okuduklarimda gecmez falan diyor üzüldüm bende
ama cok spor yaparsak birde bol su icersek düzelir insallah, öyle umuyorum en azindan :31:

Düzelir bence de bir de Hindistan cevizi yağı ile masaj etkiliymiş ben yapıyorum vakit buldukça sen ne kadar su içiyorsun canım günde

Kizlar kusuruma bakmayin isler cok yogun, aksamlari da kpss ye yogunlasmistim bir haftadir...
Bir de ustune 2 gundur hastalik eklendi 39.5 atesle yatiyorum
Dun serum yedim bana misin demedi dusmedi ates, bugun ise gittim geri gonderdiler yataktayim hala...
Kafami kaldiramiyorum....Her uyuyup uyanmamda afedersiniz donuma kadar islak kalkiyorum, bademcikler sis, hapsirinca cigerlerim parcalaniyor sanki.. (daha onceden de 4 kez akciger ameliyati gecirmistim) agir geciyor anlayacaginiz...

Kilo bildirimleri konumuz da var diye iki haftadir guncelleme yapmiyorum sanirim kacamak oldu benim icin o :)

geçmiş olsun tiramisum şimdi nasılsın?:26:

Düzelir bence de bir de Hindistan cevizi yağı ile masaj etkiliymiş ben yapıyorum vakit buldukça sen ne kadar su içiyorsun canım günde

ben suan fazla icmiyorum tam olarak bilmiyorum ama söyle bir kac bardak kadar, ama dikkat etmeye calisicam artik
en az 1.5-2litre icmek gerekiyormus, sen ne kadar iciyorsun
bende denesemmi ya keske ise yarasa artik gecene kadar her yolu denicez desene

ben suan fazla icmiyorum tam olarak bilmiyorum ama söyle bir kac bardak kadar, ama dikkat etmeye calisicam artik
en az 1.5-2litre icmek gerekiyormus, sen ne kadar iciyorsun
bende denesemmi ya keske ise yarasa artik gecene kadar her yolu denicez desene
Ben 1 litre yani 5 su bardağı falan ancak içiyorum canım elimin altında masamda çantamda hep su şişesi bulunduruyorum ki gördükçe içeyim diye
Boyum 155 kilo 35.2 olmak istediğim kilo 40 hoşbulduuukkkk
:3:

40 ol da, aldığını görünce yetmeyecek o şöyle 45 falan olursun :)

slm canlarım, epeydir uğramıyorum farkındayım :17:
fena grip oldum yatak döşek yatıyorum...kilo konusunda da asayiş berkemal olduğum için yazmaya yüzüm yok diye gelemedim...
herkes nasıl, umarım iyisinizdir...

Lokumum nute cum afillim ve masal kenti arkidişlerim hepinizie tek tek teşekkür ederim kullandığım antibiyotik ağır geldiği için dün tansiyonumu duyamadılar 4. de duymayı başardılar çok düşmüştü zaten dilim dudaklarım uyuşmuştu :50: bıraktım ilacı hemen daha iyiyim şimdik:23:

slm canlarım, epeydir uğramıyorum farkındayım :17:
fena grip oldum yatak döşek yatıyorum...kilo konusunda da asayiş berkemal olduğum için yazmaya yüzüm yok diye gelemedim...
herkes nasıl, umarım iyisinizdir...
çok geçmiş olsun canım kendinize niye iyi bakmıyorsunuz böyleeeee:19:
Lokumum nute cum afillim ve masal kenti arkidişlerim hepinizie tek tek teşekkür ederim kullandığım antibiyotik ağır geldiği için dün tansiyonumu duyamadılar 4. de duymayı başardılar çok düşmüştü zaten dilim dudaklarım uyuşmuştu :50: bıraktım ilacı hemen daha iyiyim şimdik:23:

Aman canımmm Allah korusun iyileşeyim derken...
Hadi toparlanın bir an önce gelecek salı şenlensin buralar :)):54:

çok geçmiş olsun canım kendinize niye iyi bakmıyorsunuz böyleeeee:19:

Aman canımmm Allah korusun iyileşeyim derken...
Hadi toparlanın bir an önce gelecek salı şenlensin buralar :)):54:

valla canım grip gelecek oldumu nekadar kendine bakarsan bak işe yaramıyor :50:
misafir gelmişti, ufak çocuğu gripmiş...hemen benim oğluma bulaştı, oğlumdan da bana...
grip olan insanlar neden misafirliğe gider hiç anlamıyorum..insanlara bulaşacağı kesin olan bir hastalığın varsa evinden çıkma üç dört gün...
ben grip iken evden çıkmam..ama insanlar çok vurdumduymaz...
oğlum kaç gündür hasta öksürmekten ciğerleri söküldü salya sümük yavrucum...
ben de aynı, kolumu kaldıracak dermanım yok...neden?
sırf galesiz bir misafir yüzünden...:37:
üstelik geldiklerinde de diyor ki, kesin sizede bulaştırırız ama yine de geldik :53:

Back