• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

sizlere iştah açıcı öneri;
boş zamanlarınızda açın aramızda kalsın adlı diziyi izleyin vallahi habire yiyorlar habire yiyorlar
kocaman sofralar kuruyorlar insanın iştahı açılıyor :9::9::9::9::9:

yaklaşık 2 hafta oldu bilgisayarım tamirdeydi yazamadım :34: 2 haftada 1 buçuk 2 kilo aldım yani 40-41 arasıydı şimdi tok karna 42.4 hatta 42.9 bile oluyo aç karnaysa 41in altına hiç düşmedim yaptığım şeyler 1 bardak pekmez haftada bi kavanoz pekmezi bitiriyorum ve haftada 5-6gün rezene çayı ve düzenli olmasada uzamax içiyorum hedefim ocağın sonunda 45 kilo olmakj :16:

aynı zamanda yazıyım göğüslerim de çok küçükler zayıflıktan dolayı kilo alınca inşallah büyürler ideal kilomu hesaplayınca 52-55 çıkıyo yani baya almam lazım ama benim şimdilik ocak sonu 45 ve daha ilerisi için 50 kilo olmak :21:

Gerçi Pelin 2 haftadır güncellenmiyor da umarım hastalık ya da başka bir sıkıntı yoktur:18:
Kimsenin kilo almaya hevesi kalmamış :31:

selam. ben bu hafta da kilo alamadım. o sebepten kilo alma yarışmasından çekiliyorum arkadaşlar :50:

buraya yine yazarım, ama malesef ki ben kilo alamıyorum.......

meraba canım tibet hareketi nasıl yapılıyor bana bilgi verir misiniz benim de göbeğim var

merhaba canim sen baya olmus yazali daha yeni görüyorum, bana tibeti burdaki arkdaslar önerdi sagolsunlar
su sitelerden bakiyorum ben:
Mucizevî 5 Tibet Hareketi

birde burda kadin kendisi yapiyor:
TİBETİN GENÇLİK PINARI 5 HAREKETİ-www.meditasyon.biz - YouTube

sormak istediigin bisey olursa sorabilirsin herzaman, burdaki arklar baya bilgili bu konuda

cnm ben halen 51 kıloyum

bence iyi ya böyle hic yoktan vermiyorsun, bende yarin cici bebe almayi düsünyorum
yavas yavas oluyor gibi
pes etmeyelim kizlar :24:

Kizlar kusuruma bakmayin isler cok yogun, aksamlari da kpss ye yogunlasmistim bir haftadir...
Bir de ustune 2 gundur hastalik eklendi 39.5 atesle yatiyorum
Dun serum yedim bana misin demedi dusmedi ates, bugun ise gittim geri gonderdiler yataktayim hala...
Kafami kaldiramiyorum....Her uyuyup uyanmamda afedersiniz donuma kadar islak kalkiyorum, bademcikler sis, hapsirinca cigerlerim parcalaniyor sanki.. (daha onceden de 4 kez akciger ameliyati gecirmistim) agir geciyor anlayacaginiz...

Kilo bildirimleri konumuz da var diye iki haftadir guncelleme yapmiyorum sanirim kacamak oldu benim icin o :)

Son düzenleme:
Kizlar kusuruma bakmayin isler cok yogun, aksamlari da kpss ye yogunlasmistim bir haftadir...
Bir de ustune 2 gundur hastalik eklendi 39.5 atesle yatiyorum
Dun serum yedim bana misin demedi dusmedi ates, bugun ise gittim geri gonderdiler yataktayim hala...
Kafami kaldiramiyorum....Her uyuyup uyanmamda afedersiniz donuma kadar islak kalkiyorum, bademcikler sis, hapsirinca cigerlerim parcalaniyor sanki.. (daha onceden de 4 kez akciger ameliyati gecirmistim) agir geciyor anlayacaginiz...

Kilo bildirimleri konumuz da var diye iki haftadir guncelleme yapmiyorum sanirim kacamak oldu benim icin o :)

Çok çok geçmiş olsun pelinimm:14:
Nerden kaptın kimler bulaştırdı sana hastalık :14:
Aman canım sen iyi ol da gerisi hikaye kendine iyi bakmıyor musun sen yoksaaaa:20:

Çok çok geçmiş olsun pelinimm:14:
Nerden kaptın kimler bulaştırdı sana hastalık :14:
Aman canım sen iyi ol da gerisi hikaye kendine iyi bakmıyor musun sen yoksaaaa:20:

Tesekkur ederim canim:)
Canim kendime bakiyorum da ogrencilerin hepsi sumuklu sekilde geliyorlar, ister istemez bulasiyor :/

Regl oldum ikinci gunune hastalik tuttu, gorseniz halimi fenayim :(
Cici bebeye de baslamistim ama kalkip tartiya bile cikacak halde degilim ilaclar mideme zarar vermesin diye zorla yemek yiyiyorum midem nasil bulaniyor anlatamam :(

Canim kendime bakiyorum da ogrencilerin hepsi sumuklu sekilde geliyorlar, ister istemez bulasiyor :/

Cici bebeye de baslamistim ama kalkip tartiya bile cikacak halde degilim ilaclar mideme zarar vermesin diye zorla yemek yiyiyorum midem nasil bulaniyor anlatamam :(

cok gecmis olsun canim biran önce iyiles insallah, güzel güzel dinlen
hicbirsey yiyemiyorsan corba fln icmeye calis cabucak ayaga kalk

Senin regl de ağır geçiyordu zaten aman canım dediğin gibi ilaçlar mahvetmesin seni aldığı kadar işin ye de boşver kiloyu onu her zaman alırsın:/
Çocukları keşke hasta göndermese keşke anneler, hem arkadaşlarını da hasta ediyorlar farketmeden hem de çocuk kendi de zor iyileşiyor :20:

Kızlar Tibet'i uzun zamandır yaşamıyordum çünkü sabah yataktan kendimi zor atar oldum yoğun ders çalışmalar yüzünden ben de bugün epey uzun okudum ve gün içinde karnımın çok tok olmadığı bir saatte yapmaya karar verdim
Hiç yapmamaktan iyidir:50:

Kızlar Tibet'i uzun zamandır yaşamıyordum çünkü sabah yataktan kendimi zor atar oldum yoğun ders çalışmalar yüzünden ben de bugün epey uzun okudum ve gün içinde karnımın çok tok olmadığı bir saatte yapmaya karar verdim
Hiç yapmamaktan iyidir:50:

evet canim bende öyle basta iyi gidiyordu aslinda kolay ama iste tembellikmi nedir bilmiyorum
mutlaka biseyler yapmali :8:

Back