• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

canım daha yeni yeni arkadaş oluyoruz yani pek tanımıyorum onu:51: özlem mi bilmiyorum değil gibi galiba ama çok merak ediyorum sanırım ne yapıyor ne zaman görüşcez acaba tekrar yani ben de tam olarak ne hissettiğimi bilmiyorum ki:31:

oyy yavrum benm .. ssenın ıcın kıpır kıpırdxır sımdı :) hadı hayrlısı

Bugün yediklerim

2 yumurta peynir vs ve 4 dilim ekmek
Öğlen Menemen ve ekmek
Akşam etli nohut ve bol ekmek
Üstüne tatlı ihtiyacımı gidermek için cici bebe yaptım canım ilk defa çok çekti
Bir kase yoğurt (keten tohumu ve çörek otlu)
1 ayva 2 mandalina 1 muz :56:
Gece için de yapacağım cici bebe :9:

Bugün yediklerim

2 yumurta peynir vs ve 4 dilim ekmek
Öğlen Menemen ve ekmek
Akşam etli nohut ve bol ekmek
Üstüne tatlı ihtiyacımı gidermek için cici bebe yaptım canım ilk defa çok çekti
Bir kase yoğurt (keten tohumu ve çörek otlu)
1 ayva 2 mandalina 1 muz :56:
Gece için de yapacağım cici bebe :9:

şşkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:34::34::34:

sabah 1 yumurta tereyagında.. yarım ekmek.. 5 -6 bardak cay
oglen corba -hamurlu corba
aksam patlıcan yemegı yogurtla yarım ekmekle
sonra cayy
sonra kalın bır dilim yaşpasta
brazdan oralet ıcıcem

ama ama ama cok tatlı blıosun:((( bıde ben cay ıcmeyınce cok susuyorum sendede oluyomu

Canım aslında tam tersi olur, çay ve kahve vücuttan çok fazla su atılmasına sebep olur, yani çooook bol su içmen lazım çay içtiğinde sen bir de az düşüyormuşsun çay içerken
Bir an önce bırak çayı ben bugün hiç içmedim çok güzel koktu ama babamlara koyarken hiç içmedim :)

Canım aslında tam tersi olur, çay ve kahve vücuttan çok fazla su atılmasına sebep olur, yani çooook bol su içmen lazım çay içtiğinde sen bir de az düşüyormuşsun çay içerken
Bir an önce bırak çayı ben bugün hiç içmedim çok güzel koktu ama babamlara koyarken hiç içmedim :)
nereye düşüyomusum anlamadımmm:((( hof ozaman azaltıyım bari brden kesemesemde yarın ıcmıom kız tamam

Back