- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.541
nereye düşüyomusum anlamadımmm(( hof ozaman azaltıyım bari brden kesemesemde yarın ıcmıom kız tamam
Gerçi Pelin 2 haftadır güncellenmiyor da umarım hastalık ya da başka bir sıkıntı yoktur:18:
Kimsenin kilo almaya hevesi kalmamış
selam. ben bu hafta da kilo alamadım. o sebepten kilo alma yarışmasından çekiliyorum arkadaşlar
buraya yine yazarım, ama malesef ki ben kilo alamıyorum.......
meraba canım tibet hareketi nasıl yapılıyor bana bilgi verir misiniz benim de göbeğim var
cnm ben halen 51 kıloyum
cicibebe yemeyi bıraktığımdan beri kilom yerinde sayıyo.. Bugün tekrar başladım..
Kizlar kusuruma bakmayin isler cok yogun, aksamlari da kpss ye yogunlasmistim bir haftadir...
Bir de ustune 2 gundur hastalik eklendi 39.5 atesle yatiyorum
Dun serum yedim bana misin demedi dusmedi ates, bugun ise gittim geri gonderdiler yataktayim hala...
Kafami kaldiramiyorum....Her uyuyup uyanmamda afedersiniz donuma kadar islak kalkiyorum, bademcikler sis, hapsirinca cigerlerim parcalaniyor sanki.. (daha onceden de 4 kez akciger ameliyati gecirmistim) agir geciyor anlayacaginiz...
Kilo bildirimleri konumuz da var diye iki haftadir guncelleme yapmiyorum sanirim kacamak oldu benim icin o :)
Çok çok geçmiş olsun pelinimm
Nerden kaptın kimler bulaştırdı sana hastalık
Aman canım sen iyi ol da gerisi hikaye kendine iyi bakmıyor musun sen yoksaaaa
Tesekkur ederim canim:)
Canim kendime bakiyorum da ogrencilerin hepsi sumuklu sekilde geliyorlar, ister istemez bulasiyor :/
Regl oldum ikinci gunune hastalik tuttu, gorseniz halimi fenayim
Cici bebeye de baslamistim ama kalkip tartiya bile cikacak halde degilim ilaclar mideme zarar vermesin diye zorla yemek yiyiyorum midem nasil bulaniyor anlatamam
Tesekkur ederim canim:)
Canim kendime bakiyorum da ogrencilerin hepsi sumuklu sekilde geliyorlar, ister istemez bulasiyor :/
Regl oldum ikinci gunune hastalik tuttu, gorseniz halimi fenayim
Cici bebeye de baslamistim ama kalkip tartiya bile cikacak halde degilim ilaclar mideme zarar vermesin diye zorla yemek yiyiyorum midem nasil bulaniyor anlatamam
Kızlar Tibet'i uzun zamandır yaşamıyordum çünkü sabah yataktan kendimi zor atar oldum yoğun ders çalışmalar yüzünden ben de bugün epey uzun okudum ve gün içinde karnımın çok tok olmadığı bir saatte yapmaya karar verdim
Hiç yapmamaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?