• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

bende geliiiiimm miiiii :52::52:

gel tabi nutecum sensiz olur mu hiççççç:9:

tartıldım şimdi ve beklediğim gibi oldu. iki haftadır aldığım kilo toplam 200 gr.:31: geçen hafta tartılamamıştım zaten ve kilo verdiğimi düşünüyordum. son iki üç günde oldu yani bence o 200 gr. da... neyse buna da şükür hiç değilse aldığımı kaybetmedim:31:

sanmam daha bana sevgilim tek taş değil hediye olarak kpss soru bankası alıyor :9:
fakat bu benim battaniyenin altından kalkamama gerçeğimi ve patlamış mısır isteğimi değiştirmiyor:50:
zamanı gelince tek taş da alır çift taş da alır görürüm ben seni :9:
hadi beraber kalkalım bende sütümü alcam mutfaktan hadi Tironto :7:

ben ben ben nıkah masasında bulmak ıstıyorum kendımı asşkımmmmmmmmmla ben ben benn ıstıom hof heyecannlandm nıkahı duyunca:D
tek tek basaraktan bâde süzerekten inci dizerekten gel canım gel aman
o da olur güzelim sabır acık kız evi naz evi azcık ağırdan al :9:

gel tabi nutecum sensiz olur mu hiççççç:9:

tartıldım şimdi ve beklediğim gibi oldu. iki haftadır aldığım kilo toplam 200 gr.:31: geçen hafta tartılamamıştım zaten ve kilo verdiğimi düşünüyordum. son iki üç günde oldu yani bence o 200 gr. da... neyse buna da şükür hiç değilse aldığımı kaybetmedim:31:

tabi bensiz olmaz yoksa başınıza çökerim ona göre :27:
işte bu önemli olan kaybetmemek :46:

gelırsem 2.cıyı patlat kalk derim .

gel canım daha koccamannn bir tabak mı desem tepsi mi desem dolu zaten :27:

sanmam daha bana sevgilim tek taş değil hediye olarak kpss soru bankası alıyor :9:
fakat bu benim battaniyenin altından kalkamama gerçeğimi ve patlamış mısır isteğimi değiştirmiyor:50:

nutecum haklı kalk bakim hemen:51: bibicanı örnek al bak neler diyor:33:

ben ben ben nıkah masasında bulmak ıstıyorum kendımı asşkımmmmmmmmmla ben ben benn ıstıom hof heyecannlandm nıkahı duyunca:D
tek tek basaraktan bâde süzerekten inci dizerekten gel canım gel aman

benim daha aday bile yok :9: geçen biri falıma baktı yine birini gördü o da, ondan önce bakan iki kişi de aynı fiziksel özellikte birini tarif ettiler ama ortada bişey yok:9:

zamanı gelince tek taş da alır çift taş da alır görürüm ben seni :9:
Hadi beraber kalkalım bende sütümü alcam mutfaktan hadi tironto :7:

O da olur güzelim sabır acık kız evi naz evi azcık ağırdan al :9:

Tabi bensiz olmaz yoksa başınıza çökerim ona göre :27:
Işte bu önemli olan kaybetmemek :46:

almammı:)) o benı evlenmek ıstemıyor die bılıyor.

gel canım daha koccamannn bir tabak mı desem tepsi mi desem dolu zaten :27:

Nutecum haklı kalk bakim hemen:51: Bibicanı örnek al bak neler diyor:33:

Benim daha aday bile yok :9: Geçen biri falıma baktı yine birini gördü o da, ondan önce bakan iki kişi de aynı fiziksel özellikte birini tarif ettiler ama ortada bişey yok:9:

:))) oohh tuzlu yaglımı :) bıdee?
Bulursun cnm.... Hakedenı bulda yoksa olmasın daha ıyı

Back