Kilo alma programi ile yarisma

Benim sevgilim boylede guzelsin diyo bazen de kilo alsan cok guzel olr diyo ( kendisi 90 kilo olunca tabi :d

2,5 adet azmış kuzum benimkisi beni 5 tane yemeden bırakmıyor, o yüzden gitmek istemiyorum börekçiye, geçen gittik resmen sonuncuyu çiğnemeden yuttum o kadar şişmiştim ki onlar bitmeden kalkmak yok burdan dedi

Benimkinin bu kilo isinden haberi yok,muthis ozguven rolumle asla begenmedigim yonlerimi soylemiyorum ki ilgisini daha fazla cekmesiin. Gerci bilse sikayetlenir cunku o ufacik,minyon,sıfır beden seviyo. Ama zaten istedigim kilo cok degil bence,caktırmıyorum o yuzden :)))

bızım sevgılımızde uzaklarda höff höff :))))

Biz simdi ayni okuldayiz,her gun gormeye o kadar alısıgım ki bu yıl okul bitince ne olacak nasıl alıscam bilmiyorum ;(( Allah tez vakitte herkesi kavusturur insallah.. bi de biz gorusemeyince bi alıngan bi atarlı oluyoruz ki sormayın.. gorusemedigimiz zamanlar ayrılmaya varıyoruz resmen

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

benimkisi de alayım istiyor, ben kendime yakıştırsam zayıflığı mutlu olsam ona da öyle alıştırırdım ama ben hep kilo alsam kilo alsam alamıyorum dedikçe o da kilo alsan aslında demeye başladı şimdi mesela 5 kilo aldım her konuştuğumuzda diyorum ay sevdiğim ne çok kilo aldım şöyle kilo aldım şöyle çok yedim falan baktım kilo aldın yakıştı hee diyor :)
sınavlarım bitti haydin kızlar halaya tey tey tey

ohh gözün aydın canımm

imkan olsa da göndersem burdan kablolardan geçmez mi ki

hem çok severim hemde acaip dokunuyr bana kuru fasülye canım yaa
yediğim zaman midem kavruluyor...gece bile uyutmuyor...
o yüzden pek sık yapmam evde...eşime de dokunuyor o yüzden pek sık yemeyiz...
sen şimdi fasülye deyince ağzımın kenarlarını yaladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…