- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.061
anam herkesınde manıtası uzakta. ıyı ıyı sorun etmeme gerek kalmadı bı benmıyım lan dıe ısyana gırıodum bazen deof zaten cok sevıom ya allam yarabbım.
BENIM SEVGILIM KILO ALMAMDAN YANA DEIL 48 KILOYUM. BEN SIFIR BEDEN SEVIOM'A TAKTI. aldırıs etmıorum 56 olmam sart:18:
:))) yas kaçdı snn sahi:)Benim sevgilim boylede guzelsin diyo bazen de kilo alsan cok guzel olr diyo( kendisi 90 kilo olunca tabi :d
:))) yas kaçdı snn sahi:)
2,5 adet azmış kuzum benimkisi beni 5 tane yemeden bırakmıyor, o yüzden gitmek istemiyorum börekçiye, geçen gittik resmen sonuncuyu çiğnemeden yuttum o kadar şişmiştim ki onlar bitmeden kalkmak yok burdan dedi
bızım sevgılımızde uzaklardahöff höff :))))
Biz simdi ayni okuldayiz,her gun gormeye o kadar alısıgım ki bu yıl okul bitince ne olacak nasıl alıscam bilmiyorum ;(( Allah tez vakitte herkesi kavusturur insallah.. bi de biz gorusemeyince bi alıngan bi atarlı oluyoruz ki sormayın.. gorusemedigimiz zamanlar ayrılmaya varıyoruz resmen
kurufasülye pilav turşu sizi de beklerim
ayyyy nasıl canım çekti.....
benimkisi de alayım istiyor, ben kendime yakıştırsam zayıflığı mutlu olsam ona da öyle alıştırırdım ama ben hep kilo alsam kilo alsam alamıyorum dedikçe o da kilo alsan aslında demeye başladıBenimkinin bu kilo isinden haberi yok,muthis ozguven rolumle asla begenmedigim yonlerimi soylemiyorum ki ilgisini daha fazla cekmesiin. Gerci bilse sikayetlenir cunku o ufacik,minyon,sıfır beden seviyo. Ama zaten istedigim kilo cok degil bence,caktırmıyorum o yuzden :)))
sınavlarım bitti haydin kızlar halaya tey tey tey
ayyyy nasıl canım çekti.....
kurufasülye pilav turşu sizi de beklerim
sınavlarım bitti haydin kızlar halaya tey tey tey
Ben bugun iste cocuklarla hep bu moddum bi turlu kopamadim haydi devamsende dünden hazzırmışsın Tiroş amaaaaannn salla gitsin heyyyyyy
Ben bugun iste cocuklarla hep bu moddum bi turlu kopamadim haydi devam
kop kopp:118::118::118::118::118::118::118:
:118::118::118::118::118::118::118: benim cocuk bu
imkan olsa da göndersem burdan kablolardan geçmez mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?