Kilo alma programi ile yarisma

slmlar kızlar...
sabah ekmek arası peynır ve taze nane . cay
öğlen tarhana ıcıodum vazgectım .macunu yedım ama.
sonra benımo
aksam bamya yedım ekmekle
7 gıbı salata ve yıne bamya(cok sevıom) ekmekle yedım
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
sonra bıkac bardak cay ve macunumdan.
sımdı de kakaolu ıkram ve süt:52:

canim götürmüssün yine yemekleri, bu performansinla devam et :16:
bende simdi son ögünümü balli sütümü icicem :51:

kizlar masallah cok hamaratsiniz ya elleriniz dert görmesin ne diyem :46:

kahvaltıda tam tahıllı ekmeğimden tost yaptım :21:zeytin domates meyve suyu vs.
az önce çikolatalı puding yedim
okula gitmeden erişte çorbası yiciiiim
akşamada bakalım annem ne yaparsa :31:

Kızlaar sabah tam kahvaltı edemedim geç kaldım diye üzülüyordum kiii, kahraman sevgili beni börekçiye götürdü,ilk dersi ektik ama değdii :1: 2.5 adet bool şekerli börek,2 şekerli çay. arada bi dankek,yarım çokonat yedim. Az önce de eve geldim 2 tabak kuru fasulye bi bardak kola tükettim ama ekmek yiyemedim..

Kızlaar sabah tam kahvaltı edemedim geç kaldım diye üzülüyordum kiii, kahraman sevgili beni börekçiye götürdü,ilk dersi ektik ama değdii :1: 2.5 adet bool şekerli börek,2 şekerli çay. arada bi dankek,yarım çokonat yedim. Az önce de eve geldim 2 tabak kuru fasulye bi bardak kola tükettim ama ekmek yiyemedim..
bızım sevgılımızde uzaklarda :( höff höff :P :))))

2,5 adet azmış kuzum benimkisi beni 5 tane yemeden bırakmıyor, o yüzden gitmek istemiyorum börekçiye, geçen gittik resmen sonuncuyu çiğnemeden yuttum o kadar şişmiştim ki onlar bitmeden kalkmak yok burdan dedi :56:

bızım sevgılımızde uzaklarda :( höff höff :P :))))

bibican senın de mı uzakta sevgilin ama emınım benımkı kadar uzakta degıldr :)) 3 hafta sonra gelecek ınsallah yanıma 10 gunlugune onun icin acılınden ıyıce bı kilo almam lazımm :)) sınavlarım da btti cokk sukurrr 1 hafta da yalnız olacam evde kız arkadaslarım memleketlerıne gıttı ben ev kedisiyim ayrılmıyorum evdenn :)) :6::6::6:

bibican senın de mı uzakta sevgilin ama emınım benımkı kadar uzakta degıldr :)) 3 hafta sonra gelecek ınsallah yanıma 10 gunlugune onun icin acılınden ıyıce bı kilo almam lazımm :)) sınavlarım da btti cokk sukurrr 1 hafta da yalnız olacam evde kız arkadaslarım memleketlerıne gıttı ben ev kedisiyim ayrılmıyorum evdenn :)) :6::6::6:
uzakta.. ben ankara o istanbul ..:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Kizlarr benim sevgilimde uzaktaa :( l bi dahaki görüşmemze kilo almus olarak gitmek istiyorumm. Ben dun katılmıstm araniza.
Bugun sabah sosis 2 dilim ekmek ustune meyve yedim. Oglen burger king menu bi de sogan halkasi yedim 3 parca. Biraxdan cici bebe paketinin yarisini yiyip aksam yemegi yicem paketin diğer yarisini da yatmadan yicem. Gunde 1 paket yersek kilo aliriz :)

Kizlarr benim sevgilimde uzaktaa :( l bi dahaki görüşmemze kilo almus olarak gitmek istiyorumm. Ben dun katılmıstm araniza.
Bugun sabah sosis 2 dilim ekmek ustune meyve yedim. Oglen burger king menu bi de sogan halkasi yedim 3 parca. Biraxdan cici bebe paketinin yarisini yiyip aksam yemegi yicem paketin diğer yarisini da yatmadan yicem. Gunde 1 paket yersek kilo aliriz :)

anam herkesınde manıtası uzakta. ıyı ıyı sorun etmeme gerek kalmadı bı benmıyım lan dıe ısyana gırıodum bazen de:D :( of zaten cok sevıom ya allam yarabbım.
BENIM SEVGILIM KILO ALMAMDAN YANA DEIL 48 KILOYUM. BEN SIFIR BEDEN SEVIOM'A TAKTI. aldırıs etmıorum 56 olmam sart:18:

Back