Kilo alma programi ile yarisma

anam herkesınde manıtası uzakta. ıyı ıyı sorun etmeme gerek kalmadı bı benmıyım lan dıe ısyana gırıodum bazen de:D :( of zaten cok sevıom ya allam yarabbım.
BENIM SEVGILIM KILO ALMAMDAN YANA DEIL 48 KILOYUM. BEN SIFIR BEDEN SEVIOM'A TAKTI. aldırıs etmıorum 56 olmam sart:18:

Benim sevgilim boylede guzelsin diyo bazen de kilo alsan cok guzel olr diyo :(( kendisi 90 kilo olunca tabi :d

2,5 adet azmış kuzum benimkisi beni 5 tane yemeden bırakmıyor, o yüzden gitmek istemiyorum börekçiye, geçen gittik resmen sonuncuyu çiğnemeden yuttum o kadar şişmiştim ki onlar bitmeden kalkmak yok burdan dedi :56:

Benimkinin bu kilo isinden haberi yok,muthis ozguven rolumle asla begenmedigim yonlerimi soylemiyorum ki ilgisini daha fazla cekmesiin. Gerci bilse sikayetlenir cunku o ufacik,minyon,sıfır beden seviyo. Ama zaten istedigim kilo cok degil bence,caktırmıyorum o yuzden :)))

bızım sevgılımızde uzaklarda :( höff höff :P :))))

Biz simdi ayni okuldayiz,her gun gormeye o kadar alısıgım ki bu yıl okul bitince ne olacak nasıl alıscam bilmiyorum ;(( Allah tez vakitte herkesi kavusturur insallah.. bi de biz gorusemeyince bi alıngan bi atarlı oluyoruz ki sormayın.. gorusemedigimiz zamanlar ayrılmaya varıyoruz resmen

Biz simdi ayni okuldayiz,her gun gormeye o kadar alısıgım ki bu yıl okul bitince ne olacak nasıl alıscam bilmiyorum ;(( Allah tez vakitte herkesi kavusturur insallah.. bi de biz gorusemeyince bi alıngan bi atarlı oluyoruz ki sormayın.. gorusemedigimiz zamanlar ayrılmaya varıyoruz resmen

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Benimkinin bu kilo isinden haberi yok,muthis ozguven rolumle asla begenmedigim yonlerimi soylemiyorum ki ilgisini daha fazla cekmesiin. Gerci bilse sikayetlenir cunku o ufacik,minyon,sıfır beden seviyo. Ama zaten istedigim kilo cok degil bence,caktırmıyorum o yuzden :)))
benimkisi de alayım istiyor, ben kendime yakıştırsam zayıflığı mutlu olsam ona da öyle alıştırırdım ama ben hep kilo alsam kilo alsam alamıyorum dedikçe o da kilo alsan aslında demeye başladı :9: şimdi mesela 5 kilo aldım her konuştuğumuzda diyorum ay sevdiğim ne çok kilo aldım şöyle kilo aldım şöyle çok yedim falan baktım kilo aldın yakıştı hee diyor :)
sınavlarım bitti haydin kızlar halaya tey tey tey :64::66::66::66::66::66::66:

ohh gözün aydın canımm :8::8:

imkan olsa da göndersem burdan kablolardan geçmez mi ki :14:

hem çok severim hemde acaip dokunuyr bana kuru fasülye canım yaa :14:
yediğim zaman midem kavruluyor...gece bile uyutmuyor...
o yüzden pek sık yapmam evde...eşime de dokunuyor o yüzden pek sık yemeyiz...
sen şimdi fasülye deyince ağzımın kenarlarını yaladım :1:

Back