- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
insanlığınız kalmamış sizin. birde sitede o kadar arkadaşın var. gelsinlerde okusubnlar şu mesajını. hassasızmışız.
umursamayacaktım değilmi. aman annemi örek vererek hayat kadını demiş deyip geçecektim. hassasslıkmı bu yoksa namus anlayışımı. oturda düşün bakayım
yakışanmı. ben sana desem mesela senin annen hayat kadını olsa diye. ne dersin. olabilir yarabbi şükürmüOooo oky tam.sana yakisani yapiyorsun . Ortaligi velveleye ver ben bir kahveni alip gelip seni izlemeye devam edim
koymamaışmı. senin annen hayat kadını olsa ne demek..
örnek başka yokmu bana vereceğide annemi veriyor
yakışanmı. ben sana desem mesela senin annen hayat kadını olsa diye. ne dersin. olabilir yarabbi şükürmü
ergen sensin. haddini bilBak hala anlamiyor ve kendi kendine ergen ergen tavırlar sergiliyorsun gercekten . Orada annene bir imada bulunsaydi ben de bir anne olarak o arkadasi uyarirdim . Ama oradaki konu ap ayrı
ben şunu desem burada toplanıp bana dört koldan girerdiniz. ama bana denince hassasım. git iç kahveni tabii. hoşuna gitti değilmi imaylada olsa anneme hayat kadını denmesi. seninde insanlığın bu kadar işte
seviyesizliği hakareti savunuyorsun. tekrar ediyorum. haddini bil.bak azimi seviyesizlige gerek yok !! Oradaki arkadasin bulundugu imayi anliycak kadar olgun br dusuncedeyim . Ama sen o olgunlukta degilmissin ve gercekten ben su anfa hayal kirikligi yasiyorum. Ayrıca 4 koldan saldıran akp li troller degil , sol troller yapar onu
ergen sensin. haddini bil
bulunduğu açıkça ortadayken ,kaypaklık yapma
Örneğin annen hayat kadını, sen her turlu nefreti kusarsin ona ağzına geleni okursun ama dışarıdan biri laf edince zoruna gider siper alırsın ..işte ülken de bana gore aile gibidir...
seviyesizliği hakareti savunuyorsun. tekrar ediyorum. haddini bil.
ben senin anneni ağzıma alsam ne dersin. örbeğin annen hayat kadını olsa desem mesela. aa normalmi dersinAmannn gercekten sana bisey anlatmakla zaman kaybediyorum . At gözlüğü ile bakma oky .
o zaman bende sana diyorum örneğin annen hayat kadını.. nasıl hoşuna gittimiOrada hakaret yok sekerim
Haddini bilmesi g ereken sensin .
seviyesizliği hakareti savunuyorsun. tekrar ediyorum. haddini bil.
o zaman bende sana diyorum örneğin annen hayat kadını.. nasıl hoşuna gittimi
ya bıurak. herşey ortada. bu kadarda olmayın taraflı. bir insanın annesine örnekle hayat kadını denecek. sende bunu normal göreceksin. olduSen kendi kendine kuruntu yapiyorsun.
ben senin anneni ağzıma alsam ne dersin. örbeğin annen hayat kadını olsa desem mesela. aa normalmi dersin
noldu. o aynı laftı. birden seviywsizleşmemi oldu. hani ben hassastım. sen neden kızdın pekiBak orada o insan gecipte senin yaptigini demedi . Seviyesilesme . Annemede kurban ol sen ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?