• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu yine morardı!

insanlığınız kalmamış sizin. birde sitede o kadar arkadaşın var. gelsinlerde okusubnlar şu mesajını. hassasızmışız.
umursamayacaktım değilmi. aman annemi örek vererek hayat kadını demiş deyip geçecektim. hassasslıkmı bu yoksa namus anlayışımı. oturda düşün bakayım

Oooo oky tam.sana yakisani yapiyorsun . Ortaligi velveleye ver ben bir kahveni alip gelip seni izlemeye devam edim

koymamaışmı. senin annen hayat kadını olsa ne demek..
örnek başka yokmu bana vereceğide annemi veriyor

Valla arkadasinin oradaki yazdığı mantığı anlayamadiysan ne diyebilirim ki . Senin siyasette yazdigin tum seyler baska yerledeb alintilardi . Çünkü olgun bir insan o ornekte neyi kastedildini cok iyi anlar .

ben şunu desem burada toplanıp bana dört koldan girerdiniz. ama bana denince hassasım. git iç kahveni tabii. hoşuna gitti değilmi imaylada olsa anneme hayat kadını denmesi. seninde insanlığın bu kadar işte

yakışanmı. ben sana desem mesela senin annen hayat kadını olsa diye. ne dersin. olabilir yarabbi şükürmü

Bak hala anlamiyor ve kendi kendine ergen ergen tavırlar sergiliyorsun gercekten . Orada annene bir imada bulunsaydi ben de bir anne olarak o arkadasi uyarirdim . Ama oradaki konu ap ayrı

örnekmi yok. neden annem veriliyor ve neden o örnekte anneme hayat kadını deniyor. neyin tartışmasını yapıyoruz. oetada herşey

ben şunu desem burada toplanıp bana dört koldan girerdiniz. ama bana denince hassasım. git iç kahveni tabii. hoşuna gitti değilmi imaylada olsa anneme hayat kadını denmesi. seninde insanlığın bu kadar işte

bak azimi seviyesizlige gerek yok !! Oradaki arkadasin bulundugu imayi anliycak kadar olgun br dusuncedeyim . Ama sen o olgunlukta degilmissin ve gercekten ben su anfa hayal kirikligi yasiyorum. Ayrıca 4 koldan saldıran akp li troller degil , sol troller yapar onu

bak azimi seviyesizlige gerek yok !! Oradaki arkadasin bulundugu imayi anliycak kadar olgun br dusuncedeyim . Ama sen o olgunlukta degilmissin ve gercekten ben su anfa hayal kirikligi yasiyorum. Ayrıca 4 koldan saldıran akp li troller degil , sol troller yapar onu
seviyesizliği hakareti savunuyorsun. tekrar ediyorum. haddini bil.

Örneğin annen hayat kadını, sen her turlu nefreti kusarsin ona ağzına geleni okursun ama dışarıdan biri laf edince zoruna gider siper alırsın ..işte ülken de bana gore aile gibidir...

sizde kabul ediyorsunuz yani inandığınız kişinin kötü yola düştüğünü.
Yani bu şey gibi mi kötü yola düştü ama olsun para getiriyor ya eve nereden geliyorsa farketmez.
Namus anlayışı bu şekilde mi ?

Back
X