Kılıçdaroğlu yine morardı!

Bunu ben de anlamıyorum, kimse Erdoğan'dan öncesi çok iyiydi falan demiyor ki? Çöp dağları vardı evet, Erdoğan döneminde katı atık depolama tesisi kuruldu, çöplükler kurudu. İyi yani sağolsun da ee? Şimdi İstanbul'un hali nedir peki beğenen var mı bu halini ya da memnun olan? Niye geçmişe takılıp kalalım ben şimdi yaşadığım döneme bakarım.

İşin kötüsü de onlar memnun böyle be Duka,valla bak zerre farkında değiller İstanbul'a yapılan kötülüklerin

Mune
Örneğin annen hayat kadını, sen her turlu nefreti kusarsin ona ağzına geleni okursun ama dışarıdan biri laf edince zoruna gider siper alırsın ..işte ülken de bana gore aile gibidir...

hakaret kalktı peki dedik. ama benim vefat etmiş anneme ima ile hayat kadını olarak lanse etmek ne demek.
herşeyin bir sınırı var.. sizlere böyle bir ima yapılsa ne yaparsınız peki.
sen yada kazene.
daha geçenlerde böyle b ir hakaretin binde birini eden bir dostun kazen üyeliğini iptal etti. sadece nickini ayırarak yazdı diye..
lütfen bu şahsa gerekeni yapmanızı rica ediyorum. ayrıca bir mesajında ikinci üyelik olduğunu kendi belirtmiş.

verdiği örneğe bakın.
örneğin annen hayat kadını olsa.
terbiyesizliğin alemi yok. herkes bir kendine gelsin.
bunu bilhassa yazdığını her aklı selim görüyor. başka örnek kalmadıda benim annemi örnek veriyor. gerçekten sabah sabah feci sinirlendim.

basta bana saydirmissin.yaranmak ne demek.konustugun seye dikkat et.ben oky nin goruslerini dusuncelerini durusunu begeniyrm sen yeni uyesn ya bilmeyebilirsn.burda bu sekilde gelip oky i hedef alanlar cok oldu senn gbi..dusuncemi soylerim istedgm kisinin de yorumunu begenirim seeni ilgilendrmez..senn ne dusundugnde umrumda degil..

insanlığınız kalmamış sizin. birde sitede o kadar arkadaşın var. gelsinlerde okusunlar şu mesajını. hassasızmışız.
umursamayacaktım değilmi. aman annemi örnek vererek hayat kadını demiş deyip geçecektim. hassasslıkmı bu yoksa namus anlayışımı. oturda düşün bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…