• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu yine morardı!

ya bıurak. herşey ortada. bu kadarda olmayın taraflı. bir insanın annesine örnekle hayat kadını denecek. sende bunu normal göreceksin. oldu

Taraf tutmuyirum o kisiyi tanimam etmem . Sadece orada kasteddinin senin anladigin gbi olmadigini soylemek istedim . Ama sen seviyeni gosterip benm.anneme hayat kadini dedin . Helal yani sana

aynı lafı yazdım. seni denedim. ben sana bunu desem ne dersin dedim. bak seviyesizsin diye kızdın bana.
bilhassa yazdım tepkini aldım. teşekkürler. kendinle çeliştin şu an.
peki sende hassasız o zaman bana dediğin gibi

Bana adam akillica yazsaydin tepkimi gorurdun . Ayen beyaz hiv bisey yokken ortada bnm annme hakaret ettin . Sen kendinle celisme .

aynı lafı ettim. örneğin annen hayat kadını olsa.
bundan rahatsız oldun sen,ama ben olunca hassasım

Yemin ederim bu kadr at gozlugu ile ve sığ dusuncedi oldugunu görmek beni su smiley yaptı :KK57: demekki herkez hakkinda bir anda guzel yazilari var dememek gerekiyormus . Baksana. Dusunceleri iyi . Anlayabilme kapasitesi harika .

O soruyu soran kişinin neden orda olduğu anlaşıldı.. Akp yönetimine yalakalıktan öyle bir soru sormuş.. Biz iktidar olmasak da olanları ve onlara tapanları da gördük!! Millet açlıktan işsizlikten kırılıyor ama hala HÜLOĞĞĞĞĞĞĞ..
Cahille dost olma üzülürsün demişler.. Akp bu cahilliği yöneten iktidar. Koyun gibi yönetilmek zorlarına gitmiyor demekki .

BİZ ÖZGÜRLÜK İSTİYORUZ!
SİZ SİZİ YÖNETEN BİR ÇOBAN..

empati yaptırdım sana. diyorsun ya hassassın.
. kelimesi kelimesine bana edilen lafın aynını yazdım.seni denemek için.
delirdin birden.
işte sizler böylesiniz.
baba edilirse nolmuş,ama kendine edilirse,seviyesizleşme

Son düzenleme:
ama şu varki sadece denemekti. sana dense ne yapardını ortaya koymaktı amacım. kimsenin annesine babasına bu lafı edecek örnek , verecek kadar bayağı ve aşağılık olmadım ben.

empati yaptırdım sana. diyorsun ya hassassız. kelimesi kelimesine bana edilen lafın aynını yazdım. delirdin birden.
işte sizler böylesiniz.
baba edilirsw nolmuş,ama kendine edikirse,seviyesizleşme

Oky sen bana guzelce yanlis bir konuda bastan sona bisey anlat ve bana deki cimcime bak . Annen hayat kadini dahi olsa onu ne atarsin ne satarsin o senin annendir . Ama sen bana geçip ornegin lafini oraya monteleyip annen hayat kadini olsa ? Otur dusun .. yada dusunme bana bit kez daha sok yasattirma lutfen

Oky sen bana guzelce yanlis bir konuda bastan sona bisey anlat ve bana deki cimcime bak . Annen hayat kadini dahi olsa onu ne atarsin ne satarsin o senin annendir . Ama sen bana geçip ornegin lafini oraya monteleyip annen hayat kadini olsa ? Otur dusun .. yada dusunme bana bit kez daha sok yasattirma lutfen
sen benim annemle o kelimeyi yanyana biile getiremezsin. örnek o kadar çokki.benim annemin hayat kadını gibi örnekmi kaldu verecek bir tek.
benim annemi hayat kadını olarak örneklemek iğrençliktir nokta

Taraf tutmuyirum o kisiyi tanimam etmem . Sadece orada kasteddinin senin anladigin gbi olmadigini soylemek istedim . Ama sen seviyeni gosterip benm.anneme hayat kadini dedin . Helal yani sana
iyi de ya sende hassas olmayacaksin. yada hassas olana laf etmeyeceksin.

Kimse kimsenin annnesine hakaret edecek durumda degil . O arkadasinda hakaret ettigini dusunmuyorum . Sen hakaret olarak algiliyorsan ver mahkemeye bakalim . Sonucunu hep beraber görelim. Hakretsede gelip senden ozur dilerim ..

Şekerim madem üst seviyedesin, yazdıklarımdan is görüşmesi olmadığını, ego konusunda vurgu yaptığımi anlarsın ve sinirli ergen halinden belli ki sen az buçuk anladın olayı ama yediremiyorsun

Seviye sözü çok yerinde oldu minnettarım sana ulasamadigin et...

Ben kendime değer verdiğim için dalga geçerek yazmicam çünkü dalga geçmek seni küçüktür sadece, kuculttugu gibi ve üst üste yazmandanda belli ki hafif bi ezilmissin tatlım.

Yorumların tavrın yazdığım profildeki kişiden çok.uzak beş çocuk annesi ölgün olur hayatım küçültme.bu.tür insanları bir çocuğun olur maddi.maneevi bakamazsin beş olur muntazam bakarsın

Ben sana yaninda.dost görünen ama.seni gaza getirip her.noktada hatasiz olduğunu sandiran insanlardan daha fazla iyilik yapmaya çalışıyor um sana seni göstermeye çalışıyorum

Burası siyaset annem.siyaset...

Senin düşmanca kendi ülkenin aşağılaman beni bu hadde getirdi..

Örneğin annen hayat kadını, sen her turlu nefreti kusarsin ona ağzına geleni okursun ama dışarıdan biri laf edince zoruna gider siper alırsın ..işte ülken de bana gore aile gibidir...

Kendi içinde kizdigin noktalar ve ülkenin selameti senin hedefin olabilir. Ama batıdan bir.konu oluyor arkadaşım.devşirmeler bile vatan diyor be tayyip erdogani kotulicem diye parçaladın gogsunu.

Vatan sevgisi ayrı.bir.nokta bugün o olur yarin başkası

Annenin.bile her yönünü begenmezsin.ama.annen dır seversin.

Bakış açın o olmadıgi surece vatanperverim deme.insanları etiketledigin surece senin sözde eleştirdiğini insanlardan bir farkin kalmıyor.

Aklıma geldikçe yazarım tatlım sen de sor ama kibir i bırak.olur mu.iki.büyük insan gibi yazalım ne dersin seviyem sana gore fusuk tur zaten de :)))) idare et senin yuksek seviyen de ,küçüklerle anlasabildigin ölçüde ortaya çıkar.yoksa senin gibi üst seviyede insanlarla zaten kolay anlaşırsın bu.doğal :)

Mümkünse başbaşa ama. Sakince ve anlamaya çalışarak

Yok dalga gecicem dersen ben kaybetmem guzelim hayatımda bi hacmin yok yani.

Senin gibi çok.kişiyle tartışmaya girdim ama neden olmadı biliyor musun, hafiflige vurup cirkef ağza döndürdükleri için gelin diyorum hakaret yok artı ve eksileri koyalım a parti b parti ülke için ne verimli.olur bizim tartismamizDan birileri kazanım yapsın istiyorum

Umarim üst seviyenle beni yogurabilirsin
Verdiğin örnek çok çirkin olmuş gerçekten . Başka ornekmi yoktu

Back
X