Kılıçdaroğlu yine morardı!

hiçbirini tanımıyorum. o yazan 2 arkadaşıda tanımıyorum. yandaş deyip yine iftira atıyorsun. ne pınarı tanırım ne herşey düzelirmi yi

Terbiyesizlik yapma.
Okypete'nin vefat etmiş annesine nasıl söylersin bunu..

Mune bakabilirmisin lütfen..

ne yapacağımı sana soracak değilim. senki kişisine göre çark eden kendine denince dellenen sevmediği birine denince o kelime mutlu olan birisin

Bak seninle.yildizlarimiz barisik degil inkar etmem asla bunu . Ama gecipte annene hakaret ettigini ayen beyan olmadini söylüyorum . Oyle bisey olsa bende bit anne olarak uyaririm demistim demi ? Adamina göre tavir almiyorum

ya bırak salak yerine koyma beni. kabul ettin sonra ben olduğunu. çocukmu kandırıyorsyun sen

Bak o kadar sinirlisin ki benm yazdiklarimi okuyamiyorsun bilene . Valla uzaktan izlemye devam edicem . Haaa sunuda soyleyim . Orada ayen beyan annene hakaret.edilmedigini soylemek için hassassin dedim . nokta . Sonra kk da cani insan diye adim cikmasin . Sukur ki beni bilenler cok iyi biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…