- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Aayy bu adam morarmaya mahkum zaten iktidarıda anca rüyasında görür ak parti sempatizanı değilim ama görünen köyde klavuz istemezKılıçdaroğlu yine morardı!
- Gündem
- 22.10.2015
Fatih Altaylı, Teke Tek Özel programında konuğu olan Kemal Kılıçdaroğlu'na "Siz epeydir iktidarda değilsiniz" dedi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk'te Fatih Altaylı'nın Teke Tek Özel programına konuk oldu. "Paralel yapıyla partinizin bir yakınlaşması var mı?" sorusunu yanıtlayan Kılıçdaroğlu "Paralel yapının ne zaman çıktığına bakmak lazım. Biz iktidarda değildik" dedi. Altaylı ise, Kılıçdaroğlu'na "Siz epeydir iktidarda değilsiniz" dedi.
http://m.ahaber.com.tr/gundem/2015/10/22/kilicdaroglu-yine-morardi
Batmadı merak etmeyin size sizin dilinizle ironi yaptım sadeceAaaaaa batti mi ?
Diğer arkadaşları bilemem ama benim oda tv ya da sözcü tv den verdiğim kaç haber var bir bakın istersenizAyni ironiyi baska arkadaşlarında oda tv yok sozcu haberlerinde de bekliyorum . Cunku artik sıktiniz .
Diğer arkadaşları bilemem ama benim oda tv ya da sözcü tv den verdiğim kaç haber var bir bakın isterseniz
hiç hazetmem Kılıçdaroğlunu, ama akşam izledim bi kısmını gayet güzel konuştu. hatta gittiğimiz yerlerde insanlar bizi bize şikayet ediyor, halkla konuşmakta geç kalmışız dedi. artık halkın her kesimiyle muhatabız dedi evet iktidarda değildik şimdi insanlara neden iktidara gelmeliyizi anlatmaya çalışıyoruz dedi. ben beğendim konuşmasını.
yok hiç görmedim öyle bi haber, akşamki konuşmada geçtimi bilmiyorum, bi kısmını izleyebildim, twittede bildirim geldikçe bakıyorum. denk gelmedi öyle bi haberKılıçdaroğlu'nun kredi faizlerinin yüzde seksenini silme sözüne bankalar karşı çıkmış diye okudum. Doğru mu sen rastladin mi böyle bir habere?
yok hiç görmedim öyle bi haber, akşamki konuşmada geçtimi bilmiyorum, bi kısmını izleyebildim, twittede bildirim geldikçe bakıyorum. denk gelmedi öyle bi haber
bize batan bir şey yokAaaaaa batti mi ?
Neyse kastediğiniz fatihin lafı sanırım.Epeydir iktidarda değilmiş nolmuş yani.Ülkede bombalar patlıyor bir sürü asker ölüyor sizin söylediğiniz şeylere bak.Ülke morarmış senin haberin yok...Yani demek istemiş ki paralel kimin iktidarda olduğu dönemde faaliyetlerini göstediyse onunla beraberdir.Bunu anlamıyacak kadar kıt mısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?