- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Dünyanın en kısa fıkrasıErdoğan İstanbulu teslim ettik cennete çevirdi.
Dünyanın en kısa fıkrası
Ya sen hayatında İstanbul'u gördün mü be Kardelen?Gördüysen nasıl böyle aleni yalan söyleyebiliyorsun?Görmediysen neden burada bilip bilmeden sallıyorsun?
Azmini takdir etmiyor değilim,bumerang gibi atıldıkça geri gelip propagandana kaldığın yerden devam ediyorsun ama azcık gerçekçi ol be kardeşim
Halimden çok memnunum bin şükür bu günlereSiz herşeyi anlamak yerine gülmek için izlediğiniz için bu haldeyiz.
sende şeytan tüyü var :))
ona sadece biz oky deriz taammıı
Dünyanın en kısa fıkrası
Ya sen hayatında İstanbul'u gördün mü be Kardelen?Gördüysen nasıl böyle aleni yalan söyleyebiliyorsun?Görmediysen neden burada bilip bilmeden sallıyorsun?
Azmini takdir etmiyor değilim,bumerang gibi atıldıkça geri gelip propagandana kaldığın yerden devam ediyorsun ama azcık gerçekçi ol be kardeşim
İki üyelik.kullanmiyorum eski falan da değilim ama anlamıyorlar :)
Tek dert bu mu.ogrensinler ben rahati.m
Oky demem de e her yerde yazmış da yazmış muhalefetnur :))))
Göz var akil var gördüm yazdım bu yani oky demesem neye takılacaklardi acaba
Benim istediğim YAZDIKLARIMI anlasin kâfi.
Biliyorum hangi dönemden bahsettiğini.Kardelen Erdoğan'ın istanbul belediye başkanı olduğu donemden bahsediyor. Hani istanbul çöp yiginindan farksizdi da Erdoğan bir şeye benzetmisti.. gerçi siz hatirlamazsiniz.
Biliyorum hangi dönemden bahsettiğini.
Evet kelimenin tam anlamıyla "benzetti".Dünyanın en güzel şehirlerinden biri artık bir beton cenneti,gökdelen ormanı,tarih katliamı,varoş yığını...
Bu hale geleceğine çöp yığını olarak kalsaydı daha iyiydi.En nihayetinde çöptür temizlenir,ama O'nun verdiği zararların telafisi yok.Ayrıca ben bundan önceki belediye başkanları için "cennet yaptı" gibi geçek dışı ifadeler kullanmadığım için benim sorgulayıp sorgulamamam söz konusu değil burada.Tabi tabi. Sizden zaten Erdoğan'dan once istanbulu yoneten belediye baskaninin nasil istanbulu o hale getirdiğini sorgulamanizi beklemiyoruz :) sokaklarin ortasi cçöp doluydu, insanlar artik belediyeye isyan etmekten bikmisti, seslerini duyan yoktu... siz ne kadar gormek istemeseniz de istanbul Erdoğan'ın sayesinde bir yerlere geldi. Erdoğan'ın nefretinden gözünüz kör olmuş hepinizin. O yüzden kabullenemiyorsunuz gerçekleri.
Bu hale geleceğine çöp yığını olarak kalsaydı daha iyiydi.En nihayetinde çöptür temizlenir,ama O'nun verdiği zararların telafisi yok.Ayrıca ben bundan önceki belediye başkanları için "cennet yaptı" gibi geçek dışı ifadeler kullanmadığım için benim sorgulayıp sorgulamamam söz konusu değil burada.
Ben zaten gerçekleri görebildiğim için sevmiyorum fakat sizin sevginiz gözünüzü kör etmiş,adam ne yapsa iyi birşey zannediyorsunuz aslını astarını öğrenme zahmetine girmiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?