• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu yine morardı!

İşte seçtiğin kaynakların attığı başlıklar seni yansıtıyor diyorum,karışan yok istediğin yerden açmaya devam et yine kendini gösterirsin,zaten ben arkadaşları uyarmak için yazmıştım senle muhatap olmadım ki...

Biz salak degiliz milleti salak yerine koymayn . O lafi kime dediniz cok iyi biliyriz :70: :70:

Biz salak degiliz milleti salak yerine koymayn . O lafi kime dediniz cok iyi biliyriz :KK70: :KK70:
Aaaa valla mı?Tabi siz salak yerine koymayı da iyi bilirsiniz.Doğru düzgün cevap veremeyince çamura yatmayı da...Yaptığının açıklaması yok bacım üste çıkıcam diye kasma boşuna,bana yapamazsın onu.Sen aynı haberi farklı kaynaklardan farklı başlıklarla açabilecekken bu tarz seviyesiz başlıkları seçiyorsun bilerek ve bunu hep yapıyorsun.Bu da senin seviyeni gösteriyor işte.

Aaaa valla mı?Tabi siz salak yerine koymayı da iyi bilirsiniz.Doğru düzgün cevap veremeyince çamura yatmayı da...Yaptığının açıklaması yok bacım üste çıkıcam diye kasma boşuna,bana yapamazsın onu.Sen aynı haberi farklı kaynaklardan farklı başlıklarla açabilecekken bu tarz seviyesiz başlıkları seçiyorsun bilerek ve bunu hep yapıyorsun.Bu da senin seviyeni gösteriyor işte.

Hi cinim hi :70:

Oky'ye böle saldırı bana başka saldırı,insanlar karşısındaki kişileri tanımadan etmeden böyle saldırıya geçerler işte..

Ha iste orada sana gecip kadin ayen beyaz lez cekici demeye getirdi ve br guzel haddini bildirdik bende dahil buna. Ama diyorum ya abla burada o arkadasin oky nin annesine hakaret ettigini dusunmedigim icin oky nin bosuna kendi sinirlenerini bozdugunu ifade etmek istyrum . Ama anlasilmiyorum

Ya bir şehit annesi Erdoğan'a isyan etti diye "eee sırtını devlete yaslarken iyiydi de miiii" yazan birinden ne empatisi bekliyorsun? Yok, beynin o tarafı devre dışı kalmış. "Çık tırıfsızım çık dıyırlıyım" yazınca insanları kandırdığını sanıyor olabilir belki ama aptal değiliz, görebiliyoruz.
oyle mi demis sehit annesine. gercek mi bu !!!!!!

Aaa a haber aaa en spn haber aaa filanca haber . Amma zorunuzu gidiyor arkadaş. Onceden tabiki hep sol kesim in haberlerine alisik olunca simdi baska kaynaklarda olunca cekemiyorsnuz saldiriyorsnuz . Bakinsana kardelen arkadas gene ban yemis . Boyle insanları burada barindirmak sizi geriyor gerçekten . Bide ak partililere trol dersiniz m trollugun alasini yapanlar aslinda sol kesimden .
ya sen sol ne demek once bir onu arastir. sol kesim sol kesim. sanki kendisi isveren.

oyle mi demis sehit annesine. gercek mi bu !!!!!!
tabıki.. Devletten maaş aldıkları için , ölmesi normal diye düşünen canlılar bunlar.. Ee sırtını dayamış oluyor emeğinin karşılığını alınca..

sizde kabul ediyorsunuz yani inandığınız kişinin kötü yola düştüğünü.
Yani bu şey gibi mi kötü yola düştü ama olsun para getiriyor ya eve nereden geliyorsa farketmez.
Namus anlayışı bu şekilde mi ?

kimsede dememişki helal olsun kito , ne güzel yakalamışsın :KK45:

Diğer arkadaşın verdiği örnek , net olarak seviyesini göstermiş. Bu kadar saçma bir örnek olamazdı , keşke başka örnekler verseydin.. Hem başkasını kötü etmez , hem partini kötülelemiş olurdun ;)

Back