Kıl tüy

Korkuyorum öyle o derece olmaktan bugune kadar takmamışım artık batıyo ama önerini düşüncem :)

İlk evlendiğimde çok tedirgindim ya olmazsa ya yetişemezsem diye ama oluyor. Yemeğin oldumu bide tembel değilsen yetişiyorsun he bir de eşin de anlayışlı olcak bi gün bana senden bu kadar düzenli olcanı beklemezdim dedi çok şaşırdım

Olmadı olmicak bi büyük bi küçük süpürge haftada :) herkese kolay gelsin

Eminim herkes duştan sonra banyosu müsaitse banyoda yapıyordur bütün işlerini fakat bunun dışındaki zamanlarda malesef durum bu dertleşmek için yazdım cevap için teşetkkür ederim

Herkese teşekkür ederim cevapları için :)

İlk zamanlar Bizdede çok olurdu. Malum erkekler kedi gibi bazı mevsimler tüğ döküyor. Eşim şimdi havlusunu alıp duşa kadinin içinde kurulanıyor bende saçımı banyoda tarıyorum. Banyoyu temizleyince saçlar yok oluyor. Birde pratik süpürge aldım. Çamaşır katlayıp ütüleyip yada fön çekince hemen o kısımı çektiriyorum biyere kaçamıyor o saçlar. En son keşfettiğim yatak altında biriken saçlar tüğlü uzun toz alma çubuklarından aldım iki üç günde bir yatağın altını onunla temizleyip makinaya çektiriyorum. Yendim sizi kıl tüğ. He birde evin içinde atlet şortla gezen erkek en büyük tehlike sıkı sıkı giydirmek gerek :)

Nasılll muzdaribim o konudan kızlarr :))
sacımı acmıyorum evde dökülmesin diye annem ne kadar söylenirdi bıktım saclardan kıllardan niye aman ne olacak derdim şimdi çok iyi anladım valla:)
benım şacımdan çok eşimin kılları var yerlerde deliriciğimmm

Bu arada iki çözüm daha var birincisi derin temizlemesi olan makinalar marka vermek yasak dildir umarım İhlas olan varya. Halı için derin temizlemesi olan haftada bir onunla diğer küçükler için pratik dik süpürge. Birde kurutma makinası . Çünkü çamaşırlar kurduktan sonra hazneden çıkan kıl tüğü görünce şok olmultum

Son cümlene çok güldüm ya :)
Bende kendimce bulcam bi çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…